header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Октриће инсајдера са Новог Зеланда о томе шта се крије иза COVID фашизма Штампај Е-пошта
четвртак, 30 септембар 2021

 Редакција The Big The One: С избијањем пандемије и каснијом апсурдном борбом против ње, на Интернету се сваке седмице појављује нова теорија, која покушава све ово да објасни, или открића упућених који говоре тајне глобалиста, или нека сензационална открића / цурења информација.

Ова недеља није била изузетак, а данас је на једном од конспиролошких форума постављена заиста сензационална информација коју је особа са Новог Зеланда добила у приватном разговору. Не можемо то потврдити или порећи, али све веома личи на истину. Штавише, ако су таква цурења дошла са стране глобалиста, онда је расплет близу и свет очекује много занимљивих догађаја у блиској будућности.

sk1nnybob: Ја вам нећу рећи ко су ти људи и зашто су ми то рекли, рећи ћу вам само да ти момци имају уточиште на Новом Зеланду и да сам провео неко време са њима. Био је то састанак након обављеног посла - позван сам да проведем викенд на њиховом дружењу. Рекли су да им се свиђам и да желе да будем тамо кад се прашина слегне, да сам им веома користан

Били су искрени са мном и рекли су ми да ако помињем ове ствари, онда смо као никад се нисмо срели. Затим су се насмејали и рекли: забавите се, ионако нико неће веровати, само се држите даље од тога.

Питали су ме да ли сам примио вакс (вакцину – нап. „Борба за веру“) и одахнули када сам рекао не. Затим су рекли да ионако немам разлога за бригу, јер ће мештани, ако су и убодени, добити противотров. Ово су најсрећнији људи који тренутно живе на свету, иако неће сви доживети да приме противотров „кивија“.

Питао сам, шта мисле да ће бити крај игре" за сав овај КОВИД? Затим су ми у општим цртама, рекли следеће:

- план је био направљен пре много година и деценијама је то био само план. Морали су да чекају много година док се не појави доступна технологија како би план био одржив. мРНА је била најновија технологија коју су чекали. А такође је било потребно одгајати и обучити одговарајуће људе.

- новој влади су за реализацију плана били потребни најистакнутији умови на планети, од којих су многи, такорећи, ушли, својом вољом и са пуном вером у циљ нове светске владе. По њиховом мишљењу, они представљају грубу силу која спасава човечанство по сваку цену. Речено ми је да су они који су одбили били склањани, али су у већини случајева човека доводили у ширу групу, где је током дискусије та особа брзо била убеђена да крене у правом смеру.

- Сада када имамо технологију и људе који знају да раде са њом, овај дугорочни план се спроводи, а ово је најсложенији глобални ланац догађаја који је икада покренут. ПЛАН, у суштини, јесте да мотивише сваког грађанина сваке земље да буде насилан против своје владе. Начин на који они то раде је генијално чисто зло. Изложили су ми основе:

- Требало би да се појави глобална вештачка болест.

- Мора постојати огроман страх, паника и параноја.

- Политичари, научници и медији морају постићи консензус о лечењу.

 - Овај третман ће им заправо бити поверен, чак и ако га они не разумеју.

- У почетку може постојати само неколико „одобрених“ третмана, све остале третмане треба сматрати „опасним, небезбедним и забрањеним“.

- Лидери, научници и медији су изманипулисани да верују да је ово „лечење једина опција, једини начин да заштитите себе и своју породицу.

- Деца су такође мета, како би се људима нанео максимум бола и изазвао узвратни гнев.

Наши лидери, академици и МЕДИЈИ НЕ припадају овом плану и ни на који начин нису део њега. НИКО од њих, чак ни Фауци. Они су једноставно храна за ову елиту која служи сврси. Када испуне своју функцију, њима ће нахранити бесну гомилу.

-  Малобројна цурења која бацају сумњу на „лечење“ дискредитују се на различите начине и цензуришу.

 - Кажњиволечење“ је употреба токсичних биолошких производа, чији је цео циклус 2-3 године.

Можемо рећи да је тренутно план у пуном јеку и да је до сада веома успешан. Унос мРНА је био огроман и сви људи верују да је „лечење" једини начин да се вратимо у нормалу. Ови момци су ми рекли да је спровођење плана премашило њихова најсмелија очекивања!

ШТА ДАЉЕ?

Даље ће таблоиди учини преокрет и почети говорити чисту истину о овим вакцинама. Милиони, ако не и милијарде ће умрети. Људи ће се разбеснети и спалити своје владе до темеља. Политичаре, бирократе и реномиране лекаре почеће да вешају на канделабере. Провакси ће, осећајући своју пропаст, бити бесни. Антиваксери ће бити бесни што је њихова влада дозволила ову мору. А када почне светски хаос и рат свих против свих - појавиће се нова светска влада која ће постати велики спаситељ (односно, довешће светског владара који ће понудити решење за све, али то ће бити последње и највеће светско зло - Антихрист – нап. „Борба за веру“). Речено ми је да ће то бити лака трговина“.

 

Извор: "Борба за веру" / "Биг оне"

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 30 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.