header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Молдавски корона-фашисти: Дистанца у храмовима 4 метара и обавезно мерење температуре
Молдавски корона-фашисти: Дистанца у храмовима 4 метара и обавезно мерење температуре Штампај Е-пошта
петак, 01 октобар 2021
            Национална комисија за јавно здравље Молдавије увела је од петка нова ограничења у вези са тешком епидемиолошком ситуацијом, речено је Интерфаксу у прес - служби Министарства здравља.

Према документу, сва насеља републике су подељена на зелену“, жуту, наранџасту и црвену зону, чије ће се границе кориговати недељно. Тренутно су у „црвену зону“ ушли Кишињев, Балти и бројни други градови и велика насеља - укупно 178.

Тамо ће се морати придржавати строгих рестриктивних мјера - рад на даљину, приступ ресторанима, кафићима, баровима и хотелима само за вакцинисане или са негативним тестом.

Што се тиче посећивања храмова, приступ њима ће такође бити ограничен држањем дистанце од најмање четири метра. На улазу ће бити потребно мерење температуре, као и дезинфекција руку.

Укупан број инфекција COVID-19  у Молдавији током пандемије био је око 295 хиљада људи, а умрло је 6777.

 

Извор: "Борба за веру" / " Интерфакс-Религия "

 
Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 02 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.