header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Изузетно лагани облик? Ватиканска пропаганда вакцинисања кренула низбрдо
Изузетно лагани облик? Ватиканска пропаганда вакцинисања кренула низбрдо Штампај Е-пошта
недеља, 03 октобар 2021

 VaticanNevs.va (23. септембар) искористио је интервју са пензионисаним кардиналом Angelom Bagnascom да подстакне пропаганду вакцинације, преноси конзервативни римокатолички портал „Глориа Тв“.

Знајући да је Bagnasco заражен Covidom (упркос томе што је „вакцинисан“), VaticanNevs.va је изјавио да „велики део популације показује отпор према вакцинацији и обавезном зеленој пропусници у Италији“ и затражио од Bagnasca његов савет.

Он је еуфорично одговорио: Патим од Covida, али у изузетно благом облику, без посебних замерки, и мислим да је то свакако последица чињенице да сам већ завршио вакцинацију прошлог маја." Признаје да се „вакцинисани“ и даље могу инфицирати, али - опет - „у изузетно благом облику“.

Недељу дана касније, Genova24.it (30. септембра) је известила да је 28. септембра Bagnasco хоспитализован због Covid -a у болници Galliera у Ђенови.

Упркос томе, веб страница инсистира да је „све у реду“, да је Bagnaskovo „опште стање више него добро“ и да је „клинички развој позитиван“ (па зашто је онда у болници?).

Шта ће пропаганда рећи о Bagnascovom одличном здрављу ако он - не дај Боже - умре од Covida?

Подсећамо да је до сада је 13 кардинала било заражено коронавирусом. Један од њих, Scheid (88, Бразил) је умро.

 

Извор: „Борба за веру“ / „Глориа.ТВ“

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 03 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.