header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Мајкл Адамс: Вакцинални холокауст
Мајкл Адамс: Вакцинални холокауст Штампај Е-пошта
четвртак, 07 октобар 2021
           Вакцинални холокауст почиње да изазива масовне последице широм света јер смрт након вакцинације рапидно расте широм Америке и многих других држава. Недавни подаци ВАЕРС-а откривају 70 смртних случајева дневно међу вакцинисаним Американцима, а поуздане пројекције ВАЕРС-ових извештаја захтевају да то помножимо са око 40 да би смо добили стварне бројке.

Због тога само у Сједињеним Државама у ствари дневно умире 2.800 људи од вакцина. (VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System: Систем за пријављивање нежељених дејстава вакцине – https://vaers.hhs.gov/ – нап. прев.)

Светско становништво тренутно броји 7,9 милијарди људи. Види: Worldometers.info

Скоро 43% светске популације је примило најмање једну дозу вакцине против КОВИД-19. Види OurWorldInData.org

То значи да је до сада вакцинисано скоро 3,4 милијарде људи.

Да ли те вакцине тренутно убијају милионе људи широм света? Изван свих нагађања, многи доктори, медицинске сестре и здравствени стручњаци непрестано јављају о великом броју смрти након вакцина које се углавном дешавају у болницама. На пример, погледајте овде: „Болнице су нова места за убијање – Др. Џејн Руби“

Болнице се сада означавају као пландемијска „Поља смрти“ где болнички лекари, медицинске сестре и администратори отворено учествују у завери масовног убијања оних који су невакцинисани, док прикривају смрти оних који су се вакцинисали. Погледајте видео: Болнице у Америци су постале „Поља смрти“ за узимање органа!

Сада је познато да болнице прикривају смрти од вакцине са циљем да се што је могуће дуже сакрије број смртних случајева. Ово се дешава заједно са тиме да су болнице јавно признале како улажу напоре да „уплаше јавност“ тако што лажирају број хоспитализованих „људи са ковидом“.

Упркос великим напорима криминалних болница и издајничког бајденовог режима да прикрију вакцинални холокауст који се тренутно дешава, смртност од вакцина рапидно расте. Погледајте видео: Др. Ли Мерит – 12 пута повећана смртност од вакцина.

А одређене врсте рака код жена се повећавају за 20 пута код вакцинисаних: После вакцинације је 20 пута увећано оболевање од рака – каже Др. Рајан Кол.

У међувремену, израелска држава – са стопом вакцинације од преко 80% – доживљава тако висок ниво нових инфекција, хоспитализација и смрти да она сада представља очигледан пример неуспеха вакцинације .

Слична ситуација се дешава у највише вакцинисаној држави у САД – Вермонту, која са стопом вакцинације од 88% –  бележи рекордан пораст случајева оболелих од ковида.

Свуда где су највеће стопе вакцинације упоредо је и највећи број случајева хоспитализације и смрти. Сасвим је очигледно да је вакцина узрок пандемије, а шиљасти протеини (спајк протеини, нап. прев.) убачени у вакцине изазивају оштећења здравља и смрт.

Колико људи на свету треба да умре пре него што се овај злочин против човечанства заустави?

Са 3,4 милијарде људи који су већ вакцинисани широм света, поставља се очигледно питање: „Колико ће још људи умрети од дугорочних ефеката депопулације?“

Запамтите, ове „вакцине“ су замишљене тако да постигну глобалну депопулацију. Оне то чине помоћу различитих биолошких механизма:

·  Убијање људи помоћу крвних угрушака и срчаних удара (васкуларни ефекти)

·  Убијање људи тако што повећавају стопу обољевања од рака и ауто-имуних поремећаја.

·  Абортирањем беба и изазивањем дуготрајне неплодности.

·  Ширењем токсичних нано-честица спајк протеина на друге људе, изазивајући болест и смрт чак и међу онима који нису вакцинисани.

·  Нападима на нервни систем и изазивањем когнитивних поремећаја.

Медицински стручњаци који су проучавали ове ефекте тренутно процењују да је дугорочна стопа смртности међу онима који су примили вакцине од 10% до 70%. То значи да на основу тренутних података о вакцинацији можемо очекивати да ће смртни случајеви изазвани вакцином убити од 340 милиона  до 2,38 милијарди људи. И то само ако вакцинација престане одмах. (Али она не престаје.)

Тренутно се примењује скоро 30 милиона нових доза вакцине сваког дана. Видите овде: OurWorldInData.org. Многе од њих су друге дозе, тако да овај број не представља људе који примају прву дозу, иако су они део овог броја. Према истом извору података, отприлике 90% оних који су примили најмање једну вакцину, примили су и другу вакцину. (Другим речима, људи који примају вакцине имају склоност да приме две дозе, а не само једну.)

Широко објављена медицинска истраживања – укључујући и податке произвођача вакцина – откривају да се здравствена оштећења и смрт од вакцине нагло повећавају са другом дозом инекције. Док и први убод убија неке људе, други убод игле тежи да код људи изазове озбиљне компликације и ризик од оштећења здравља или смрти.

Тако сваки дан око 30 милиона људи повећава „хијерархију ризика“, при чему већина њих прелази из категорије ниског ризика (један убод) у категорију високог ризика (двоструки убод).

Ако само 10% оних који примају вакцине на крају умру од тих инекција пуних спајк протеина, то значи да сваки дан глобална иницијатива за вакцину на крају убије око 3 милиона  људи. А то је најнижа процена. Стопа смртности од 50% значила би да је дневни број убистава око 15 милиона људи, или више него двоструко већи број од укупних људских жртава холокауста Трећег рајха током читавог периода Другог светског рата.

Да поновимо, потпуно је вероватно да управо у овом тренутку глобална иницијатива за вакцинацију постиже „два холокауста“ дневно… Иако не знамо стварне бројке све док се пуни обим оштећења здравља и смрти од вакцине не покаже током времена. А за то ће вероватно бити потребне године да се све потпуно открије…

Милијарде жртава у рату који се води против човечанства ковид вакцинама?

Процењујемо да ће глобалистичко форсирање вакцине на крају успети да вакцинише чак 5 милијарди људи са најмање једном „дозом“ биолошког оружја у облику спајк протеина.

Са стопама жртава које се крећу од 10% до 70% ми теоретски посматрамо глобалну смрт која се креће од пола милијарде до 3,5 милијарди људи.

Надам се да ћемо откривањем истине о вакциналном биолошком оружју можда моћи да ограничимо глобалну смртност на само милијарду људи, али то може бити превише оптимистички. Сасвим је остварљиво да би глобална смрт могла увелико премашити милијарду људи и приближити се до 2 или чак 3 милијарде у најгорем случају.

Доктор Пол Котрел објашњава да би за потпуну реализацију ових смртних случајева могло бити потребно десет година, због природе АДЕ-а и колико је времена потребно да се појаве нове варијанте отпорне на вакцине које заобилазе имунолошки систем оштећен вакцином – погледајте Доктор Пол Котрел упозорава да Фаучи ‘програмира’ човечанство за масовну смрт.

Другим речима, можда нећемо одмах видети милијарду или више смртних случајева, али вероватно ће се појавити још један циркулишући дивљи вирус који ће, каже Др. Котрел, изазвати пустош међу вакцинисанима, баш као што смо видели да се догодило са епидемијом шпанског грипа 1918.

Смрти од вакцина су одвојене од смрти изазваних економским колапсом, намерним стварањем глади и ратом

Други забрињавајући фактор у свему овоме је то што употреба вакцина као оружја није једини вектор који користе глобалисти за вођење рата против људске расе. Други начини који се активно примењују укључују:

·  Тераформинг (уклањање угљен диоксида из атмосфере ради колапса глобалних усева)

·  Пројектована глад (залихе хране се користе као оружје – изазивање несташица)

·  Излагање хемикалијама (пестициди, флуор, хормонски дисруптори у амбалажи за храну)

·  Еколошки колапс (смањивање пољопривреде, претерани риболов, уништавање прашума ради узгоја соје, ГМО итд.)

·  Економски колапс (колапс валута, имплозије дужничке бомбе, принудно затварање, казнено опорезивање, штампање фиат валуте – новца без покрића)

·  Културни колапс (напади на Цркву, породицу, разум и владавину права)

·  Сајбер ратовање (хакерски напади на електричну мрежу, телекомуникације итд.)

Ако све ово спојите, постаје очигледно да је рат вакцинама против човечанства само један део много већег депопулационог напада који лако може довести до масовног гладовања, оболевања, сиромаштва, насиља и рата.

Број укупних жртви таквих дешавања потпуно је непознат, али будући да је сваком живом човеку потребна храна, вода и склониште како би преживео, оскудица тих потрепштина потенцијално доводи у опасност живот свих људи. Свих 7,9 милијарди нас.

Између осталог, издајнички глумац Џо Бајден је управо најавио ограничење моноклонских антитела на црвене државе (државе у којима влада демократска партија, прим. прев.) и тако је практично објавио рат против својих политичких непријатеља ускративши им лекове који спашавају животе.

Ово је отворени рат против конзервативне Америке и то открива чињеницу да ће глобалисти који мрзе човечанство (и њихове марионете попут Бајдена) заиста повлачити све потезе како би постигли масовно истребљење свим могућим средствима.

Дакле, једини рационалан закључак из свега овога је да је свих 7,9 милијарди живих људских бића у смртној опасности да буду истребљени помоћу различитих начина: Биолошким оружјем, економским колапсом, изгладњивањем, гео-инжењерингом и управљањем временским непогодама као оружјем, геополитичким ратом, итд.

Хоће ли бити довољно знања и вештине преживљавања за обнову цивилизације?

Да бих одговорио на примарно питање овог чланка, хоће ли преживети довољно људи за обнову цивилизације, могу само искрено одговорити: Заиста нисам сигуран.

Не знам да ли би људска цивилизација преживела све ово а да се не врати у постојање какво је било у 18. веку и тако изгуби велики део онога што смо постигли у последњих више од 2 века.

Штавише, чини ми се да је циљ глобалиста тотално истребљење људске цивилизације.

Он припремају Земљу за пост-хуманистичку будућност. Не постоји план за постојање људских бића у било ком одрживом облику. Зато их није брига када ризикују кредибилитет „науке“ или „медицине“ или чак саме владе. Ако њихови планови успеју, неће постојати преживели који би се бринули око тога.

Помолимо се да их зауставимо и запамтите да ће за то бити потребно више од потписивања петиција или дељења линкова. У међувремену, избегавајте стварање угрушака у крви ако желите да будете део будућности људског рода.

Аутор чланка: Мајк Адамс

Извор чланка: Natural News

Превод и приређивање: Светимир Путник

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 07 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.