header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Заједничка молитва светских екумениста у римском колосеуму (фото) Штампај Е-пошта
петак, 08 октобар 2021

 Јеретик са Фанара Вартоломеј отворио скуп хулом на Духа Светога:

ОКУПЉЕНИ СУ „УЈЕДИЊЕНИ ДУХОМ СВЕТИМ“

           Фрањо је 7. октобра учествовао на синкретистичком скупу „молитве“ који је промовисала заједница Сант’Егидио у римском Колосеуму, преноси конзерватини римокатолички портал Глориа.Тв“.

Константинопољски патријарх Вартоломеј отворио је „молитву“, тврдећи да су окупљени „уједињени Духом Светим“ и „заједно се моле за дар мира који долази од Бога“.

Попут политичара треће класе, Фрањо је позвао на "мање оружја и више хране, мање лицемерја и већу транспарентност, више поштено распоређених вакцина".

Рекао је: Ради мира, молим вас, у свакој религијској традицији умањите искушење фундаментализма и сваку намеру да на брата или сестру гледате као на непријатеља.

Да би добили слатке слике за олигархијске медије, Фрањо и представници религија потписали су мировни апел поверавајући га малој деци, која ће га проследити политичким лидерима (фото ниже).

Синкретистичком скупу присуствовала је Ангела Меркел, која се пети пут, а можда и последњи пут раније у току дана, састала са Фрањом, како би подстакла још већу подвалу злостављања и препустила се наводној климатској кризи коју је изазвао човек.

 

 
 

 


 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 08 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 42 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.