header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Глобалисти уигравају следећу фазу рата против човечанства - искључења струје
Глобалисти уигравају следећу фазу рата против човечанства - искључења струје Штампај Е-пошта
понедељак, 11 октобар 2021

 Као што су хитро ускочили у корона агенду 2019. године, сада су многе државе кренуле у експресно "помрачење света" по налогу глобалиста. Јуче је целом Либану искључена струја до даљњег, то су најавиле Индија и Кина, а данас је одједном "експлодирала трафостаница" и у Јапану код Токија и у Италији у Фиренци, оставивши без струје стотина хиљада људи. Епилог, народ мора да се навикне на мрак.

Велики пожар захватио је вечерас трафо станицу Терме у италијанској Фиренци, због чега је велики део града остао без струје и то само неколико сати пошто се исто десило у Јапану.

Како преноси сајт „Национе“ није било повређених, а ватрогасна екипа отишла је одмах на лице места и угасила пожар који је избио око 19 часова.

Изгорели су и поједини далеководи, а како пријављују грађани, ватра се могла видети са велике удаљености (исто као и у Јапану).

Појединци који живе у близини рекли су да су прву чули јаку експлозију и тада је дошло до нестанка струје у бројним домаћинствима, преноси Танјуг.

Још се не зна узрок овако велике хаварије и пожара (исто као у Јапану), а електро снабдевање се сада полако нормализује.

Ако се присетимо почетка „корона агенде“ и тада су идентичне вести стизале с краја на крај света.

Што се тиче нове агенде коју је Клаус Шваб најавио још пролетос (благовремено је најавио и корона пандемију), она ће се према његовим речима одвијати следећим корацима: тотална обустава електричне енргије широм света у трајању од неколико дана (можда и недеља) због које ће бити обустављен транспорт (кретање људи), снабдевање, рад свих државних и јавних установа (под изговором пада система), а Шваб је чак „прорекао“ да ни болнице неће примати пацијенте (иако је Хипократ имао болницу још пре нове ере, а камоли струје).

Немачка већ увелико емитује на државној телевизији спотове: „Како се грејати и спремати храну без струје“…

 

Извор: "Србин.инфо"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 12 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 33 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.