header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Путин се закашљао на седници: Немам ковид, све је у реду
Путин се закашљао на седници: Немам ковид, све је у реду Штампај Е-пошта
уторак, 12 октобар 2021

 Председник Русије Владимир Путин закашљао се данас током састанка владе, што је преношено на телевизији, а након седнице изјавио је да се добро осећа и да се тестира на ковид буквално сваки дан.

„Не брините, све је у реду. Тестирају ме на дневној бази, не само на ковид, већ на разне инфекције, тако да је све у реду”, рекао је Путин када је Валентина Матвијенко, председница скупштине горњег дома парламента, изразила забринутост због његовог здравља, пренео је Ројтерс.

Путин, који је напунио 69 година прошле недеље, седео је издвојен на овом састанку, додаје британска новинска агенција, јавља Танјуг.

Он је за кашаљ окривио сув ваздух и апеловао на колеге да се вакцинишу.

Председник Русије је недавно био у самоизолацији након што су бројни чланови из његове пратње били позитивни на ковид, али је Кремљ саопштио да се Путин осећа „апсолутно здраво”.

 

Извор: "Политика"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 12 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 43 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.