header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Поново хакерски напад Штампај Е-пошта
уторак, 19 октобар 2021

 Драга браћо и сестре, поштовани посетиоци,

Као што је, верујемо, већина вас и запазила, ваш и наш сајт је синоћ – баш у време промене прилога – имао прекид у раду. Прекид је трајао око три сата, и изазван је до сада најозбиљнијим хакерским нападом. Као што видите – „Борба за веру“ много смета.

„Борба за веру“ има врхунску техничку заштиту. То, поновићемо, знају сви програмери – и они доброамерни и они недобронамерни. Тако да овај сајт могу да – привремено - избаце са Мреже само стручњаци светског калибра.

Због овог напада, руски огранак наше техничке екипе је у току ноћи урадио комплетно преструктурирање базе података са најсавременијим техничким решењима.

Неки наши сарадници и пријатељи – видећи какву даноноћну борбу, невидљиву за око читалаца, водимо, и како се то здравствено одражава на нас - кажу: „Браћо, зашто не затворите неки „фронт“? Зашто понекад и не прећутите неко злодело црквених главара и ово са вакцинама и сваковрсним злима о којима пишете? Било би вам лакше.“

Хвала вам, браћо, на бризи, али ми тако не можемо. Ми тако не умемо. То би, по нама, било пактирање за злом. Овај сајт постоји зарад сведочења Истине (и пред верницима и пред неверницима), зарад спасења душа православних Срба, ово је медиј свесрпске борбе за веру и он може постојати и постојаће само као такав, без обзира на цену. Ни у једном сегменту борбе против зла неће бити компромиса, јер нема средине између истине и лажи. Или постојимо као верна чеда Истине и наше Свете Цркве или никако. Господ наш Исус Христос рекао је: „Знам твоја дела да ниси ни студен ни врућ. О да си студен или врућ! Тако, будући млак, и ниси ни студен ни врућ, избљуваћу те из уста својих (Откр. 15,16). 

И још је рекао: „Ако је Бог са нама, ко ће против нас?“ (Рим. 8, 31).

Следећа илустрација показује како су – у сличним ситуацијама – расуђивали наши свети и честити преци. Они су нам за све дали пример. А ми следимо њима, како нас се Небеска Србија не би постидела.

Нови текстови већ су на сајту...


 

Последњи пут ажурирано ( среда, 20 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Кад се бориш за веру своју, љуби веру своју свим срцем својим, јер ти је она дарована од Онога који тебе љуби. Вера је дар љубави, та твоја вера, Права Вера Православна, Србине брате!"

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.