header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow АПОКАЛИПСА arrow Чудо и знамење: У манастиру Ивирон на Светој Гори њише се кандило (видео)
Чудо и знамење: У манастиру Ивирон на Светој Гори њише се кандило (видео) Штампај Е-пошта
недеља, 24 октобар 2021

 Нашта упозорава знамење у светогорском манастиру?

           Како је објавио канал Ирина Глотова 21. октобра, у манастиру Ивирон на Светој Гори догодило се чудо – кандило над Царским дверима почело је спонтано да се креће, што траје већ неколико недеља:

      

Ово није прво, а највероватније ни последње чудо ове врсте. У новембру 2019. године, у храму Келије Свете Тројице на Атону, забележено је спонтано кретање иконе Христа као Првосвештеника:

       

Наравно, људи се сада питају - шта ово знамење значи? За то нема физичког објашњења, јер се помера само једно кандило. Да говоримо, на пример, о некој врсти геолошког процеса, о проблемима са темељима манастира (стар је 1000 година) - сва кандила би се зањихала одједном.

По нашем мишљењу, највероватније је реч о знамењу, штавише, знаку који упозорава на неке страшне догађаје - рат, епидемију, природну катастрофу и тако даље. Али шта тачно и када ће то бити?

Бескорисно је погађати шта ће бити, посебно узимајући у обзир шта се дешава у свету око нас. Пандемија је у току и медији свакодневно прете или новим вирусом или новим таласом старог. Паралелно избија ерупција Кумбре Вејха, чије ће уништење изазвати цунами који ризикује да однесе пола Европе. О рату се такође сада виче са свих страна, а с обзиром на економску, банкарску, енергетску и друге кризе, рат је прилично вероватан. Али, ако се нешто спрема, када?

Кретање иконе у цркви Свете Тројице на Светој Гори догодило се истог дана када је у Кини избила пандемија корона вируса. И сада видимо слично упозорење при уласку у сезону, која се у веома, веома многим пророчанствима и визијама појављује као време почетка неких казни египатских.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Извор: "Борба за веру" / The Big The One

Последњи пут ажурирано ( недеља, 05 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.