header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Докази завере или да нам буде јасније шта се догађа Штампај Е-пошта
субота, 23 октобар 2021

„Ако кажете да не постоји завера,

онда постоје само две могућности:

или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“

 

         Светска сатанистичка завера против Бога и човека, лансирала је кованицу „теорија завере“. И сваког ко говори истину, они жигошу и дискредитују тим епитетом. Теорија завере је, рецимо, кад испред себе видите лубеницу, а не кажете да je јабука. А да је наш насловни цитат тачан, потврђују и следећи докази.

На сајту Електротехничког факултета у Београду налази се (јавно доступна) докторска дисертација Драгане Д. Тошић са темом „Синтеза и карактеризација графенских нанотрака“, која је брањена 2016. године.

https://www.etf.bg.ac.rs/uploads/

Из целе дисертације доносимо само један пасус, кључан за нашу тему, који се односе на примену графен оксида у медицини:

Најважнија примена графена у медицини је коришћење „летећег ћилима“ - графена као носиоца лекова директно ка оболелим ћелијама. У истраживањима на мишевима, графен је успешно извршио своју улогу носиоца две врсте лекова ка ћелијама тумора плућа [19]. Графен оксид трансформисан у облик течних кристала такође може да има улогу носиоца лекова. Лекови се директно до ћелија преносе у капљицама, а потом испуштају лек на жељено ткиво применом магнетног поља које им мења облик. Овај материјал се такође може применити за детекцију обољења у случају да мења облик у присуству одређених маркера болести као што су токсини. Још неке од значајних потенцијалних примена графена које се тренутно истражују су инжењеринг ткива за побољшање механичких особина биодеградабилних полимерних нанокомпозита [21], као контрасни агненс у биоимиџингу [22], за секвенцирање ДНК [23], у биомикророботици [24], итд.“ (стр. 13).

Ради што јаснијег приказа, издвајамо болдовани део из горњег пасуса (болдовање наше):

„Графен оксид трансформисан у облик течних кристала такође може да има улогу носиоца лекова. Лекови се директно до ћелија преносе у капљицама, а потом испуштају лек на жељено ткиво применом магнетног поља које им мења облик.”

Издвајамо 4 кључна постулата:

1. Графен оксид се уноси у тело у облику течних кристала (вакцина);

2. Графен оксид носи лек до ћелије у облику капљице (течно стање);

 3. Графен оксид испушта лек на жељено место применом магнетног поља (третира се утицајем споља);

4. Графен оксид мења облик под утицајем магнетног поља (прилагођава се потреби).

 

Идемо даље ка поенти – доказу завере;  графен у вакцинама

Крајем јуна 2021. године, група шпанских истраживача објавила је шокантни резултат анализе садржаја Фајзерове вакцине, коју је спровео професор Пабло Кампра са Универзитета у Алмерији. На основу електронске и оптичке микроскопије, и тестова апсорпције, анализа је показала да се у вакцини налази графен (дериват графита у форми наночестица). И да графен чини 99% садржаја вакцине (а РНК односно мРНК о којој сви причају свега 0,7%). После тога аналогно присуство графена установљено је и у вакцини „Астра-зенека“.

https://www.orwell.city/

Чему графен у вакцинама?

Од момента чудесног открића кристала графена садржаних у вакцинама, нагађало се шта је разлог присуства овог чудног материјала у вакцинама. Последње сумње концентрисане су на врло необична електрична својства графена, што, како неки мисле, након ињекција особе бити могуће повезати се са такозваним „Интернетом ствари“ (овде:). А онда је један истраживач почетком октобра ове године пронашао чудан патент компаније „Фајзер“, регистрован 31. августа 2021. године, који даје одговор на наше питање.

У уводу овог „Фајзеровог“ патента написано је следеће:

„Систем и методе анонимног одабира субјеката за лечење заразне болести узроковане патогеном. Систем садржи мноштво електронских уређаја који садрже упутства за генерисање идентификатора, а када је у близини другог таквог електронског уређаја, један или оба електронска уређаја преносе / примају идентификатор на / са другог електронског уређаја. Оцена се затим генерише на основу мноштва таквих примљених идентификатора. Осим тога, на основу информација примљених од сервера, одговарајућа упутства за лечење се приказују субјектима на основу примљених информација и резултата. Сервер садржи упутства за слање информација на више електронских уређаја који се приказују са одговарајућим упутствима за лечење; додатно, сервер и / или електронски уређаји садрже упутства за генерисање предвиђања вероватноће преношења патогена од стране субјекта на основу оцењивање субјекта."

https://patft.uspto.gov/

Сада да мало размрсимо „Фајзеров“ техничкопатентни речник и поставимо питање:

На који начин „субјекат за лечење заразне болести“, односно човек-пацијент, бива препознат као заражен уколико се у њему не налази електроника, односно електронски примопредајник? „Фајзеров“ патент, међутим, потврђује да се у „субјекту“ (човеку) налази електронски уређај преко кога комуницира са другим електронским уређањем. Притом, не заборавимо, да је ово „Систем анонимног одабира субјеката за лечење заразне болести“, што значи да осим „субјекта“ и управљача системом нико неће имати појма да је субјекат изабран. Њега, просто речено, може да поједе помрачина, ако "систем" "препозна" да је он "заразан".

У следећем кораку добијамо дефинитиван одговор зашто се графен оксид користи у вакцинама.

Сетимо се почетка текста тачке 4, где др Драгана Тошић говори да графен оксид мења облик под утицајем магнетног поља. Магнетно поље – односно спољни предајник – даје инструкцију кристалима грефен оксида да „испусте лек на жељено место“.

Саставни део графена су такозвани  „Вигнерови кристали“ на којима су физичари радили од 1970. године. А главни пробој је био графен, у чијим кристалима и живе ти исти кристали Вигнера - главна ствар је да се примени исправно наелектрисање на графен, након чега се унутра формирају и укључују кола (схеме), која су готово квантни компјутер.

Под утицајем електромагнетних таласа, у електронском гасу настају дводимензионалне структуре, услед чега супстанца-носилац овог гаса постаје, такорећи, сама по себи (засебно), а кристал почиње да постоји сам по себи (засебно). И током овог постојања, кристал стиче различита својства која омогућавају претварање овог кристала у дводимензионална електронска кола која раде ништа лошије од тродимензионалних, али само су они много бржи и редови величина мањи.

http://borbazaveru.info/content/

Подсетимо се сада тачке 1, која садржи казивање др Тошић да се графен оксид уноси у тело у облику течних кристала. Ови кристали, дакле, третирани електромагнетним таласима претварају се у интегрална кола – схеме које су телу „субјекта“ („Фајзерова“ термилогија) готово квантни компјутер!

 Пазите! - сви ми деценијама смо мислили да ће жиг бити силицијумски чип! А сада се испоставља да се у човека - путем графенских кристала инсталира не чип, већ читав рачунар!

 „Фајзеров“ патентни технички речник сада је кристално јасан

„Када је у близини другог таквог електронског уређаја, један или оба електронска уређаја преносе / примају идентификатор на / са другог електронског уређаја.“ Један електронски уређај је у субјекту – човеку, а други је екстерни (вани), и они међусобно комуницирају путем електромагнетних таласа (рецимо 5Г). А када сервер (екстерни електронски уређај у рукама Била Гејтса и компаније) прими информације из човека, он даје „предвиђање вероватноће преношења патогена од стране субјекта на основу оцењивања субјекта" и даје „одговарајућа упутства за лечење“.

Овако нешто само је непомјаник могао да смисли! Реч је о потпуној контроли управљача над робовима.

А за шта се још графенска електроника у човеку може искористити?

Бил Гејст је регистровао  ПАТЕНТ WO / 2020/060606 (666 - број имена Звери односно  Антихриста).

Документ је регистрован 26. марта 2020. Захтев за њега поднео је 20. јуна 2019. Microsoft Technology Licensing LLC, на челу са Бил Гејтсом. 22. априла 2020. патент је добио међународни статус. Развој се зове „Систем криптовалуте који користи податке о телесној активности“.

Ево линка ка том патенту:  

https://patentscope.wipo.int/

У напомени патента пише следеће:

„Активност људског тела повезана са задатком који се пружа кориснику, може се користити у процесу мајнинга система крипто валуте. Сервер може дати задатак корисничком уређају који је комуникацијски повезан са сервером. Емитер који је комуникацијски спојен са или који се налази у корисничком уређају може мерити активност тела корисника. Подаци о телесној активности могу се генерисати на основу активности тела корисника. Систем крипто валуте који је комуникацијски повезан са корисниковим уређајем може проверити да ли подаци о телесној активности испуњавају један или више услова које је поставио систем крипто валуте и пружити крипто валуту кориснику чији су подаци о активности тела верификовани.

http://borbazaveru.info/content/view/

 По патенту Била Гејтса неподобни неће моћи "ни купити ни продати"!

Да појаснимо суштину Гејтсове техничко-патентне вербалне заврзламе:

- Емитер (графенска електроника) који се налази у „Корисничком уређају“ (човеку) „може мерити активност тела корисника. Корисников уређај (графенска електроника у човеку) повезан је са системом криптивалуте. На тај начин систем криптивалуте проверава да ли корисник-човек испуњава услове које је поставио систем криптовалуте (рецимо, да ли се противи систему, да ли прихвата глобалну власт, да ли му падају на памет неке побуњеничке идеје и слично...) И уколико корисник не испуњава задате услове, систем га не верификује и  – КЛИК! – искључује му се право на коришћење криптивалуте (а готовине нема, новац ће бити укинут, а злато и драго камење неће имати никакву вредност, о чему су говорили Свети Оци). "Корисник" више не може „ни да купи ни да прода“! Осуђен је на смрт!

А на то нас је Господ наш Исус Христос упозорио у Откривењу које је дао љубљеном ученику Свом Јовану на острву Патмос:

„И учини све мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, да им даду жиг на десној руци њиховој, или на челу њиховом, да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, име звијери, или број имена њезина. Овдје је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звијери. Јер је број човјеков и број њезин шест стотина шездесет и шест“.

(Откривење Јованово 13, 16-18.)

Медицински аспекти присуства графен оксида у телу човека

А шта се, са медицинске тачке гледишта, дешава у телу вакцинисаних графен оксидом, односно зашто је завладала п(л)андемија инфаркта, можете прочитати у текстовима чије линкове доносимо у наставку, од којих – из првог текста – издвајамо кључна тврђења, а свако од њих поткрепљено је линковима ка изворима:

-   Графеноксид је један јак токсин, који када се на различите начине убаци у тело, изазива тромбогенитет (подстиче стварање тромба).

-   Графеноксид ствара ефекте у телу који подстичу згрушавање крви

-   Графеноксид проузрокује оштећења митохондрија, пост-инфламаторни синдром, фиброзу плућа, ослобађање огромног броја цитокина (цитокинска олуја) и омета имуни систем.

-   Графеноксид проузрокује запаљење слузокоже и као последица тога- губитак чула укуса и делимични или тотални губитак мириса (аносмиа).

-   Графеноксид се равномерно шири по плућним алвеолама и изазива обострано запаљење плућа

-   Графеноксид, у аеросолима или честицама снажније делује

-   Када су маске које садрже графеноксид повучене због токсичности и болести плућа, како је онда могуће да се становништво и даље вакцинише и у коју сврху?

-   Директори АстраЗенеке су такође чланови ”Graphene Flagship”

-   Маске и ПЦР- брзи тестови са нано-честицама графеноксида су још увек на тржишту

-   Они раде на интраназалној вакцини ”против грипе” са нано-честицама графеноксида

-   Графеноксид нано-честице пробијају крвно-мождану баријеру и утичу на реакцију неуронских, можданих синапси  

Горња тврђења су на линку:

http://borbazaveru.info/content/

И још о православним и медицинским аспектима вакцина против короне и графена у њима на следећим линковима:

http://borbazaveru.info/content/view/

http://borbazaveru.info/

Шта ће бити са жигосанима

Али, с обзиром да се често прича о жигу Антихриста и жигосању, а не помиње каква ће бити судбина жигосаних, ево шта је Господ Исус Христос о томе рекао свом љубљеном ученику - Светом Јовану Богослову у Откривењу на острву Патмос:

„И поклониће се звери  сви који живе на земљи којима имена нису записана у животној књизи Јагњета, које је заклано од постања света (ср. Откр.13,8)

И чух глас велики из цркве где говори седморици анђела: Идите, и излијте седам чаша гнева Божијег на земљу

И оде први анђео, и изли чашу своју на земљу; и посташе ране зле и љуте на људима који имају жиг зверин и који се клањају икони њеној

 (Откр. 16,1-2).

– Дакле, жигосани ће још на Земљи бити кажњени „ранама љутим“.

А у вечности:

“И трећи анђео за њим иде говорећи гласом великим: ко се год поклони звери и икони њезиној, и прими жиг на чело своје или на руку своју, и он ће пити од вина гњева Божијега, које је непомешано уточено у чашу гњева његова, и биће мучен огњем и сумпором пред анђелима светима и пред јагњетом. И дим мучења њихова излазиће ва век века; и неће имати мира дан и ноћ који се поклањају звери и икони њезиној, и који примају жиг имена њезина. Овде је трпљење светих, који држе заповести Божије и веру Исусову." (Откр.9-12). 

Обратимо пажњу! - Бог нас позива да имамо трпљење светих (мучеништво) и да држимо заповести Божије и веру Исусову...

„Онај који претрпи до краја, тај ће се спасти“

(Мт. 10,22).

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 25 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.