header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Ивермектин – истинита прича (видео)
Ивермектин – истинита прича (видео) Штампај Е-пошта
петак, 29 октобар 2021

 Коме још није сасвим јасно – механизам корпоративних медија не служи за информисање, већ за дезинформисање. Најбољи доказ је бесрамна пропаганда корпоративних медија о Ивермектину као ‘коњском леку’…

Године 2015. двојица научника, Сатоши Омура и Виљем Ц. Кембел, поделили су Нобелову награду за медицину. Људску медицину, пошто се Нобелова награда не додељује за ветерину. Њихово откриће односило се на изузетно ефикасан антипаразитик, лек који је данас познат као Ивермектин.

      

       

Лек се показао и као изванредно ефикасна антивирусна терапија, и то можете видети у бројним истраживањима, као и директни резултати примене, на пример у Индији и Мексику. До састављања текста на претходном линку, постојало је 292 студије (219 са рецензијама) које доказују ефикасност хидроксихлорокина као лечења и профилаксе против ковида-19. Ивермектин је новији лек и има 93 студије (54 са рецензијама) које показују његову ефикасност у лечењу и профилакси против ковида-19. Постављам и линкове на истраживање професора Елија Шварца из Израела, као и разговор са четворо стручњака који износе искуства са Ивермектином:

        

      

Упркос свим доказима, корпоративни медији и ‘фактчекери’ упорно гурају лажну причу о Ивермектину као о ветеринарском производу. Истина је да је Ивермектин – за разлику од ‘спасоносних вакцина’ – потпуно тестиран на животињама, и да је и на животињама показао изванредну ефикасност не само против паразита, већ и против вируса. Зато се, наравно, користи и у ветерини. Ковид ‘вакцине’ никад нису испитане на животињама, и зато су сви они који пристану на вакцинацију – учесници у есперименту са потпуно неизвесним исходом.

Зашто то корпоративни медији раде? Зато што су у служби злочиначке фармакомафије, плаћени су да спречавају вести о истински ефикасним лековима који могу да угрозе профите њихових ‘послодаваца’. Њима здравље и живот народа не значе баш ништа. Њих занима једино профит. Доказ? Сви шефови фармакомафијашких корпорација су за годину ипо дана ‘борбе против ковида’ доспели на Форбсову листу милијардера! Има их 40 и до списка ћете доћи кликом на претходни линк или на доњу фотографију:

 

Извор: Forbes.com

 

Никад се они не би овако бесрамно обогатили у тако кратком периоду, кад не би било корпоративних медија и ‘фактчекера’ да сакрију истину о јефтином и ефикасном антивирусном леку. А како и сами можете видети са насловне слике, десет таблета Ивермектина од 12 милиграма може се у Индији купити за свега 70 рупија, што је мање од једног америчког долара!

Дакле, Ивермектин је изванредно ефикасан и јефтин лек за људе, и баш то је разлог због чега од њега највише стрепе паразити…

 

Извор: https://hive.blog/hive-122315/@lighteye/

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 29 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.