header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Митрополит Грчке цркве: "вакцина је дар Божији"; Преподобни Пајсије: вакцина је печат Антихриста
Митрополит Грчке цркве: "вакцина је дар Божији"; Преподобни Пајсије: вакцина је печат Антихриста Штампај Е-пошта
среда, 27 октобар 2021

 Митрополит димитријадски Игњатије је напоменуо да је веома задовољан што се смањује број невакцинисаних.

Митрополит димитријадски Грчке православне цркве Игњатије рекао је да је вакцина против Covid-19 дар Божији, наводи публикација «Вима Ортодоксия».

Митрополит Игњатије, који је стигао у вакцинациони центар болнице Волос на трећу вакцину, рекао је да је вакцина против COVID „дар Божији“, а они који још нису вакцинисани треба да то ураде, јер су „дужни себи, а посебно пред својом браћом."

Он је такође „веома позитивнопримио чињеницу „да има много људи који сада договарају да започну вакцинацију“.

Према речима митрополита Игњатија, „створена подела“ због ставова о вакцинацији „никоме не користи“ и „за ове вакцине (од корона вируса, – прим.) нема моралног проблема“. Морамо им веровати и ићи даље."

Он је рекао и да му је драго што су се многи свештеници његове епархије, након циркулара послатог сваком од њих, „уверили и почели да вакцинишу“.

 „Поруке које добијам сваки дан су охрабрујуће. Проценат невакцинисаних је значајно смањен. Ту су и охрабрујуће поруке многе мале деце која су ми писала да су поверовали мојим речима и да су се вакцинисали“, рекао је митрополит Игњатије.

А старац Пајсије Светогорац је рекао да је вакцина печат Антихриста. Коме онда служи овај митрополит? Очигледно не Богу, већ његовом мајмуну.

      

„Ево погледајте: Преподобни Пајсије Светогорац, „Духовно буђење“ се зове (књига). Слушајте ме пажљиво и добро:

„А сада се појавила још једна болест, против које су већ пронашли вакцину. Она ће бити обавезна“... Слушајте! – „она ће бити обавезна!“ „И када човека буду вакцинисали, њему ће ставити и печат“.

Да ли чујете? То је рекао Пајсије Светогорац, а не ја... Појавиће се болест од које су они већ нашли вакцину...“

(односно, припремили су вакцину пре него што се болест и појавила, а то је ситуација коју имамо управо сада - нап. "Борба за веру").

 

Извор: "Борба за веру" / spzh.news/ru/

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 28 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.