header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Пол Крејг Робертс: Преко 70% умрлих од ковида 19 у Енглеској у септембру било је вакцинисано сасвим
Пол Крејг Робертс: Преко 70% умрлих од ковида 19 у Енглеској у септембру било је вакцинисано сасвим Штампај Е-пошта
уторак, 02 новембар 2021

 "Према Табели 2, током септембра забележено је укупно 256 686 умрлих особа старијих од 40 година. Укупно, 205 197 од 256 686 било је у потпуности вакцинисано. Тачније, 79,94% случајева оболелих од ковида 19 у Енглеској током септембра у популацији старијој од 40 година било је потпуно вакцинисано.


Штавише, просечна стопа оболелих старијих од 40 година била је виша код потпуно вакцинисаних, 724 на 100 000, у поређењу са 520 на 100 000 код невакцинисаних. Ови подаци говоре да у Енглеској у септембру, ако сте били старији од четрдесет година, пре сте могли да оболите од ковида 19 ако сте били вакцинисани, него да нисте."

Али, на Западу, за чињенице се више не мари.

 

 


Извор: Over 70% of COVID-19

Чланак са коментарисаним подацима: Alex Berenson Tells Joe Rogan:

Преузето са: "Ћирилизовано"

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 02 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.