header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Опаки план светске кабале или следи најезда Африканаца у Европу Штампај Е-пошта
понедељак, 01 новембар 2021

 У Риму је 30. октобра 2021. почео самит Г20, на којем врховни лидери свих великих земаља и народа расправљају о глобалном загревању, пандемији и другим великим проблемима са којима се свет суочава. А први дан расправе, како пишу упућени, донео је следеће:

Као што се види из ове табеле, ситуација у Африци се развија више него чудно - континент очигледно испада из глобалне борбе против пандемије. У просеку, свет је достигао цифру од 60% вакцинисаних, а у Африци само 8%. Како се то догодило и како то прети и Африци и свету?

Званично објашњење ће вероватно бити приче о сиромашним земљама и несташици вакцина, али земље тамо нису баш тако сиромашне – просечне плате становника афричког континента, житељи  многих градова Руске Федерације могу само да сањају:

Истовремено, заиста сиромашне земље као што су Венецула и Куба показују терапеутску активност коју захтева глобална агенда. Стога објашњење о сиромаштву не стоји.

Друго објашњење, које, највероватније, неће бити званично саопштено, али како многи мисле, јесте одсуство развијене бирократске машине у Африци. Људи који помажу земљама да устану са колена, преносили су своју столицу кроз генерације. Сваки бирократа има тату који је, по правилу, такође био бирократа, као што је и његов деда био бирократа. Али Африка је почела да се диже са колена релативно недавно, тако да војска тамо често долази на власт и долази до једне или друге промене руководилаца. Односно, бирократе једноставно немају времена да се умноже и стекну упориште као класа.

Међутим, и ово објашњење је највероватније нетачно, јер ако одређена команда за извршење долази са самог врха, односно дата је на глобалном нивоу – команду увек извршавају сви у трци, било да се ради о амазонској џунгли или кратерима на Месецу. Осим тога, у недостатку вредног кадра, било је могуће пребацити делегацију СЗО на континент, господин Тедрос Гебрејесус би тамо лако прошао код својих (Гебрејесус је из Етиопије, где је био министар здравља и шеф дипломатијенап. „Борба за веру“). Управо је тако у Пакистану, у коме већ дуги низ година крстаре неки лекари без граница. Талибани их редовно убијају нељудском окрутношћу, али они свеједно иду па иду.

У светлу наведеног, могло би се помислити да глобалисти за Африку имају неке своје планове који не захтевају вакцинацију. На пример, глобалисти су у кристалној кугли видели да ће се Африка ускоро претворити у Атлантиду, па нема смисла тамо некога спасавати. Или ће ускоро доћи до глади у Африци и становници континента ће почети да једу једни друге, као што се практиковало у новије време.


Друга опција је неки рат, који ће бити у Африци. Он ће такође довести до депопулације, па нису трошили драгоцене вакцине за будуће ратне губитке.

Наравно, веома смо забринути за народ Конга, желимо да са њима све буде дивно и добро, али није то поента. Проблем са проблемима у Африци погодиће становнике многих земаља. На пример, становници Конга неће потражити спас у Израелу – они исправно гледају на мултинационалност. Али, о мултинационалним и мултиконфесионалним земљама, православни мистици (старац Антоније Рус, чија ћемо пророчанства објављивати у наредним данима - нап. "Борба за веру") су рекли следеће:

____________________________

Повезани текстови - препоручујемо:

Уредништво: Да ли Православље дозвољава мешовите (међуверске и међурасне) бракове (фото) 

http://borbazaveru.info/content/

Уредништво: Пад Америке – Вавилона великог, матере курвама и мрзостима земаљским... 

http://borbazaveru.info/

______________________________________

Најезда „жутих“ - није једина. Биће најезде и црнаца - гладни, раслабљени неизлечивим болестима, Африканци ће напунити наше градове и села. И то ће бити много, много горе од тога што се данас дешава - насиље придошлица са Кавказа, из Средње Азије... Њихов број ће расти и они ће радо примити све то што им се предложи за мрвицу хлеба: ућиће у уједињену „цркву“, примиће антихриста...

У овом тренутку, пратећи резултате лечења у Африци, управо је таква ситуација, па пратимо развој догађаја.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / "Биг Оне"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 02 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 70 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.