header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Евсевије Петровић: Печат дара духа зверскога (реч о „ковид-пропусницама“)
Евсевије Петровић: Печат дара духа зверскога (реч о „ковид-пропусницама“) Штампај Е-пошта
среда, 10 новембар 2021

                                        „Стојте у Слободи којом нас Христос ослободи“

Галатима 5:1

Велика епопеја осмомиленијумске борбе човечанства за Слободу приближила се самом крају. Започела је последња, одсудна битка – она од које зависи све, и коначни исход Рата: Син Човечји када дође, хоће ли наћи Веру на земљи (Лука 18:8)?

На земљи је остало врло мало војника Великог Војводе, разбијених у мале групице, и опкољених са свих страна. А непријатељ је никад силнији и никад дивљији: никад силнији, јер никад толико мноштво није имао на својој страни; и никад дивљији, јер зна јаросна Звер да му је сваким треном све мање времена остало (Откровење 12:12). Али, како у сличној бици рече прослављени србски војсковођа Живојин, мишић Деснице Вишњега: „Одлично, рођени мој, сада можемо да нападамо у свим правцима!“ (http://borbazaveru.info/content/view/15005/1/). Другим речима речено, ниједна стрела бораца за Слободу више не може да промаши мету. И као што је са великим јунацима Рода нашег увек био случај, и свуд броди где год приђу води – слава Победе је данас где год приђе враг, и сваки војник Христов ту мутну и смрадну бујицу може да невлажним стопама прегази као плитки поток, и пређе на другу обалу, у Отаџбину.

+

Ових дана Животиња је, гнусна у слугама својим, донела нове безаконе законе којима се Србима одузима право на кретање по земљи Господњој – уредбе о такозваним „здравственим пропусницама“, ковид-аусвајсима четвртог рајха. Слуге Звери, вакцинацистички подофицири и капои у белим униформама искривљених лица скривених под маскама сваки дан Србима преносе нове команде оберстгрупенфирера Хер Клауса Шваба, кулминационог аватара (=авети, аветиње) вечног швабе, парадигматског, западног врага Србиновог, и стручне препоруке проф. др Била Гејтса, оличења човекољубивог западног пријатељства према Србима и највећег светског вакцинолога и епидемиолога (пандемиолога). И сваким даном се све већи број хипнотисаних Срба командама окупационе Звери повинује.

„Стручњаци и научници“ су се ослободили почетне срамежљивости и коначно саопштили Србима истину – циљ није да се вакцинише „60-70% становништва да би се задобио колективни имунитет“, циљ је да се вакцинишу сви, укључујући и децу. А ковид пропуснице служе да на то мотивишу („QR-кодови се уводе да би људи постепено схватили да је неопходно вакцинисати се“). Време шаргарепице је прошло, ово је широки замах штапом („увођење ковид пропусница за угоститељске објекте од 22 часа представља само припрему јавног мњења на друге мере и на то где ћемо све примењивати пропуснице, сигурно се неће на томе стати“).

А срамота србског (некад) словесног (и некад неустрашивог) стада које се ни на тај ударац неће ни тргнути ни ргнути, нити ритнути сатанине пастире, утолико је већа када се види у рукама каквих мизерија и слаботиња је тај замахнути штап – са таквима србски мужеви нису ни зборили, но су бабе биле задужене да их сиктеришу и разгоне, погледом, ако само пробају да писну. То  је, заправо, доказ да србског словесног стада Христовог више нема – Истина је распета и прободена, пастири су се саблазнили о Истину, овце су расејане (Матеј 26:31), над закланим пирују пси.

И сада ваља последњи пут подсетити збуњене а још непоклекле међу Србима на следеће: свако ко се одлучи да прими ковид-аусвајс, тај од окупатора, а тачније од Звери саме, тражи и прима благослов – да може да се креће по његовом царству. Тај се повинује Звери, признаје њену власт и покорава се њеној вољи. И примајући дигитални QR код – прима печат дара духа зверскога.

Јер печат Звери, како је то пре пар векова православнима објаснио Свети Нил Мироточиви у својим посмртним пророчким јављањима, значи: „Ја сам твој“ – „Да, ти си мој!“. То је материјални симбол сагласности са вољом Звери – сагласности са антихристовим безакоњем.[i]

И зато је сада сваки „ковид-редар“, новоуспостављени кербер на вратима свих земаљских установа господара ада (укључујући ту и новокалендарске грчке цркве), дужан да пита улазећег: „Чији си ти?“. А овај је дужан да покаже QR сертификат свога идентитета, ново дигитално име, односно QR кодирани број имена којим га је Звер именовала. И да тиме докаже да заиста јесте овца из стада господара овога света. Јер онима које нису, приступ тамо није дозвољен.

А са таквима бива оно што је пре пар миленијума објаснио Свети Иринеј Лионски: сви људи који се подчине ђаволу и испуне његову вољу, постају судеоници његове апостасије, и бивају синови и ангели његови (Против јереси 4.41.2).

Сваки Хришћанин који се на тај начин покори вољи Животиње, уписује се у Књигу Звери – и брише своје име из Књиге Живота, јер нико не може два господара служити (Матеј 6:24).

Сваки ко то учини, прихватајући робство у царству Звери и мирећи се са њим, предаје своју Слободу којом га је Христос ослободио. Али, прихватајући антихристову тиранију и безакоње, он бива издајник Слободе не само своје, него Слободе деце своје. А Слобода, Која је Истина, то је Слобода у Крви Христовој, и у крви свих синова људских од Авеља до данас проливеној за слободу творевине од лажи и тирјанства човекоубице и синова и ангела његових. За ту и ову нашу Слободу борили су се и живели и умирали сви свети преци наши, у рату против истога зла. И зато, сваки издајник Слободе је издајник Града, издајник и предака и савременика и потомака својих, и издајник душе своје – свеиздајник свега.

И зато, зато ће сви који се поклоне-повинују Звери пити од вина гнева Преблагога Бога, и бити мучени у огњу и сумпору а дим мучења њиховог уздизаће се у векове векова (Откровење 15:9-10).

Јер сваки издајник Слободе је издајник Крви, сваки је Јуда, човек којем је боље да се никад није ни родио (Матеј 26:24).

А свако ко одбије да стане у строј нове револуције и одбаци стари предлог старе Змије („испуни Моју вољу и наситићеш се, послушај Мој захтев и живећеш, падни, покори Ми се и свет ће бити твој“ Матеј 4:1-10), већ колико сутра-прексутра, неће моћи ни купити ни продати, ни возити аутомобил, ни некажњено ходати улицом, ни добити ишта од сатанине државе – осим смештаја у концентрационом кампу за „биотерористе“.

И тако, Хришћани опет долазе на своје, и први и последњи сведоци Истине срећу се у истом: „Ми који смо поверовали Богу, одрекли смо се, и чак до смрти, од свега у свету“ (Свети Јустин Мученик и Философ).

И опет се, пред нама, испуњава реч Божја казана пророком Језекиљем, о трострукој врлини праведности која једина може да спасе душу у време свеопштег помора (правда Ноја, Данила и Јова - Језекиљ 14:14-21): нојевски мудри бег од света који гине, даниловско непоколебиво чување вере отаца и у робству и у јами са зверима, и јововско јуначко трпљење губитка свега и страдања плоти. „Тако сам жив Ја, говори Адонај Господ, само ће се они једини спасти!

+

Наше је, и то је људска дужност најсветија, да Тирјанину и тирјанству станемо ногом за врат. Јер Христос је Глава, а ми смо ноге; Он је Ум, и Дух је импулс, а ми смо мишца – наш је задатак и наша слава, да Тирјанину и тирјанству ступимо на врат. И у нама, немоћним богаљима али у Христу јачима од Сатане и свих војски његових, данас кулминира Бој за Слободу. Ми смо спектакл и анђелима и људима (1.Кор.4:9 – гр. театар, лат. спектакл), они у које гледа сва Васељена и све Небо, и сав подземни свет, без даха трептећи и чекајући исход.

А када дође до тога да нам као и прецима нашим враг убија тело, да му то буде још већи пораз и позор, као што су му га чинили и сви Мученици-преци наши – нека он, горди анђео, као подивљала бесловесна волина у кориди роговима прободе лепршаву црвену крпу плоти наше. И нека је гази у прашини, док се ми, као тореадор-победник, у грациозном окрету роговима и уму животиње недокучивом, већ налазимо на сасвим другом месту, ван прашњаве арене – у Победи Христовој.

 

Евсевије П.

На Митровданак, хајдучки растанак 7530/2022.


[i] И у томе је духовна суштина трансхуманистичке револуције, односно „био-дигиталне конвергенције“ која се данас спроводи – сједињења човека са „вештачком интелигенцијом“, духом Звери. Свако ко у томе суделује, постаје агент агенде трансхуманизма-рашчовечења човечанства.

А чак и онај који није жигосан вакциналним жигом као инвентар невидљивог господара овога света, а прими QR код (на основу „П(апаја)ЦР теста“ или „преболелог ковида“), уписао се у евиденцију Звери, књигу мртвих. И тамо примио ново, дигитално име којим га је господар именовао, број – број имена (Откровење 13:17). Тај дигитални запис, демонстративно уоквирен трима шестицама и нераскидивим ланцима блок-чејн технологије свезан са господаром виртуелног света, суштински се разликује од свих база података које су до сада постојале. Он је заиста уникалан јер Сатана, знајући да не може да верује базама података својих брљавих слугу из локалних полиција који издају по пола туцета лажних идентитета, ЈМБГ-ова и домаћих и страних личних карти и пасоша својим агентима-криминалцима, прави своју властиту, универзалну евиденцију поданика, у којој нема лажи и нема преваре – јер нема могућности фалсификата идентитета. А нема је јер се верификација идентитета спроведи на основу нано-таговања вакцином, и на основу узорковања и секвенцирања ДНК и интеграцији те информације са идентитетом особе у дигиталном аусвајсу. "П(апаја)ЦР тестом" се поуздано узоркује ДНК, и тестирани се записује у блокчејн базу (зато је један од тактичких циљева кампање невакцинисане записати у базу, скупа са њиховом ДНК идентификацијом, како би се остатак невакцинисаних и нетестираних, односно оних чија ДНК није расположива и који нису "идентификовани", свео на најмањи могући број).

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 10 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.