header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Савремени холокауст
Савремени холокауст Штампај Е-пошта
субота, 20 новембар 2021

 У 2020. коронапревара била је највећа превара у историји човечанства. Од 2021. и почетка ‘вакцинисања’, она прераста у највећи злочин у историји човечанства. Ако не верујете мени, верујте онима који су преживели претходни највећи злочин…

Из свих држава света с високом стопом ‘вакцинације’ стижу извештаји о рекордном заражавању и смртности. Тренутни шампиони су становници Гибралтара, који су са са 99.9% ‘вакцинисаних’ морали да откажу прославу Божића:


 

Са 86,4% Португал, који разматра увођење нових ‘мера’, такође треба да буде на овом списку. Вратимо се, међутим, Израелу, који је дуго водио у овој смртоносној трци ‘вакцинисања’. Тамо су последице тако очигледне, да је група бивших логораша из доба Другог светског рата морала јавности да се обрати отвореним писмом, први пут објављеним 21. септембра 2021:

* * * Original text in English * * *

Послато на адресе:

Европске здравствене агенције (ЕМА), Европска унија

Регулаторне агенције за лекове и здравствене производе (MHRA), Велика Британија

Здравствене регулаторне агенције Аустралије (AHPRA), Аустралија

Администрације за терапеутска средства (TGA), Аустралија

Медсафе, Нови Зеланд

Савезу здравствених регулаторних тела (FMRAC), Kанада

Даме и господо,

Ми, преживели злочине против човечности током Другог светског рата, осећамо се дужним да пратећи своју савест напишемо ово писмо.

Извесно је да се пред нашим очима дешава још један холокауст већих размера. Већина светског становништва још увек не схвата шао се дешава, јер је величина оваквог организованог криминала ван њиховог искуства.

Ми, међутим, памтимо. Сећамо се имена Јозефа Менгелеа. Неки међу нама се и лично сећају. Ми проживљавамо такав већ виђени ужас да сад устајемо ради заштите несрећних људи. Недужни а угрожени сад укључују децу, па чак и дојенчад. У само четири месеца, вакцине против ковида-19 убиле су више људи од свих доступних вакцине заједно од средине 1997. до краја 2013, у периоду од 15,5 година. А најгоре су погођени људи старости од 18 до 64 године – група која није ни била у ковид статистици.

Позивамо вас да одмах зауставите овај безбожни медицински експеримент на човечанству. Оно што називате ‘вакцинацијом’ против САРС-Ков-2 заправо је богохулно задирање у природу. Никад имунизација читаве планете није постигнута убризгавањем синтетичке мРНK вакцине у људско тело. То је медицински експеримент на који се мора применити Нирнбершки кодекс. Десет етичких начела у овом документу представља темељни кодекс медицинске етике формулисан током суђења лекарима у Нирнбергу како би се обезбедило да људска бића никад више не буду подвргнута недобровољним медицинским експериментима и поступцима.

Први принцип Нирнбершког кодекса

а) Добровољни пристанак људског субјекта апсолутно је неопходан. То значи да особа која учествује треба да има правну способност за давање пристанка; треба да буде у таквом положају да може остварити слободу избора, над субјектом се не сме чинити ниједан вид силе, преваре, обмане, принуде, ограничења, прекорачивања овлашћења или другог скривеног облика присиле, и требало би да има довољно знања и разумевања елемената предмета који су укључени како би му се омогућило да донесе разумну одлуку.

б) Овај потоњи елемент захтева да, пре пристанка самог субјекта експеримента, субјект треба да буде упознат с природом, трајањем и циљем експеримента; методама и средствима помоћу којих ће експеримент бити вођен; свих неугодности и ризика које је разумно очекивати; могућих здравствених учинака који се вероватно могу десити услед његовог учешћа у експерименту.

в) Дужност и одговорност за утврђивање квалитета пристанка за учешће у експерименту лежи на свакој појединој особи која покреће, управља или је укључена у извођење експеримента. То је лична дужност и одговорност која се не може пренети на другу особу ради ослобађања одговорности.

Одговор на (а): Нема говора о слободној одлуци. Масовни медији шире страх и панику и користе правило Гебелсове пропаганде понављајући неистине док им се не поверује. Већ недељама позивају на сегрегацију невакцинисаних. Ако су пре 80 година Јевреји били демонизирани као сејачи заразних болести, данас се за ширење вируса оптужују невакцинисани. Телесни интегритет, слобода путовања, слобода рада, сав живот се људима одузима како би се натерали на вакцинацију. Децу маме на вакцинацију против процене њихових родитеља.

Одговор на (б): На листи одобрења за хитну употребу ФДА (Америчке агенције за храну и лекове) наведене су 22 ужасне нуспојаве које нису откривене субјектима овог експерименталног испитивања. У наставку наводимо све њих за добробит светске јавности.

По дефиницији, информисаног пристанка никад није било. У међувремену забележено је хиљаде нуспојава у бројним базама података. Док по свим масовним медијима у размацима од 30 минута севају тзв. бројеви случајева, нема помена озбиљних нуспојава нити како и где се нуспојаве пријављују. Kолико ми знамо, чак су и забележена оштећења у великој мери обрисана у свакој бази података.

Шести принцип Нирнбершког кодекса захтева:

„Преузети степен ризика никад не треба да прелази границу решавања постављеног проблема по цену бриге за човека у експерименту.“

‘Вакцинација’ против ковида показала се опаснијим од ковида за отприлике 99% људи. Kако је документовао ‘Џон Хопкинс’ у студији на 48.000 деце, деца су у нултом ризику од вируса.

Сами ваши подаци показују да су деца, која нису у опасности од вируса, имала срчане ударе након вакцинације; више од 15.000 је претрпело штетне последице – укључујући више од 900 озбиљних. Најмање 16 адолесцената умрло је након вакцинације у САД. Kао што знате, пријављено је само око 1% случајева. Бројке убрзано расту док ово пишемо.

Десети принцип Нирнбершког кодекса

„Тoком експеримента одговорни научник мора бити спреман да прекине експеримент у било којој фази, у складу с добром вером, способношћу препознавања и пажљивом проценом, уколико има довољно добрих разлога да поверује како би наставак експеримента могао довести до повреде, инвалидности или смрти субјекта.“

Наводно је око 52% светске популације примило бар једну дозу. Поштено откривање правог броја озледа ‘вакцином’, као и преминулих у целом свету дебело касни. У међувремену број жртава мери се милионима. Доставите нам прави број жртава вакцине против ковида-19, сместа.

Kолико ће жртава бити потребно да вам пробуди савест?

Попис штетних дејстава познатих ФДА и пре хитног одобрења:

1.                Гијон-Бареов синдром (Guillain-Barré syndrome)

2.                Акутни дисеминирани енцефаломијелитис (Acute disseminated encephalomyelitis)

3.                Трансверзални мијелитис (Transverse myelitis)

4. Енцефалитис/енцефаломијелитис/менингоенцефалитис/менингитис/енцефолапатија

(Encephalitis/encephalomyelitis/meningoencephalitis/meningitis/encepholapathy)

5.                Kонвулзије/напади (Convulsions/seizures)

6.                Мождани удар (Stroke)

7.                Нарколепсија и катаплексија (Narcolepsy and cataplexy)

8.                Анафилаксија (Anaphylaxis)

9.                Акутни инфаркт миокарда (Acute myocardial infraction)

10.             Миокардитис/перикардитис (Myocarditis/pericarditis)

11.             Аутоимуне болести (Autoimmune disease)

12.             Смрти (Deaths)

13.             Трудноћа и исходи порођаја (Pregnancy and birth outcomes)

14.             Друге акутне демијелинизацијске болести (Other acute demyelinating diseases)

15.             Неанафилактичке алергијске реакције (Non-anaphylactic allergic reactions)

16.             Тромбоцитопенија (Thrombocytopenia)

17.             Дисеминирана интраваскуларна коагулација (Disseminated intravascular coagulation)

18.             Венска тромбоемболија (Venous thromboembolism)

19.             Артритис и артралгија/бол у зглобовима (Arthritis and arthralgia/joint pain)

20.             Kавасакијева болест (Kawasaki disease)

21.             Мултисистемски упални синдром код ДЕЦЕ (Multisystem inflammatory syndrome in CHILDREN)

22.             Вакцином унапређена болест (Vaccine enhanced disease)

 

Потписници

Преживели из концентрационих логора, њихови синови, кћери и унуци, укључујући особе добре воље и савести.

Рабин Хилел Хандлер (Rabbi Hillel Handler)
Хагар Шафрир (Hagar Schafrir)
Сорин Шапира (Sorin Shapira)
Маша Орел (Mascha Orel)
Мори Kриспијн (Morry Krispijn)
Шимон Јановиц (Shimon Yanowitz)
Хила Московиц (Hila Moscovich)
Тамир Тургал (Tamir Turgal)
Амира Сегал (Amira Segal)
Жаклина Ингеноес (Jacqueline Ingenhoes)
Андреа Дрешер (Andrea Drescher)
Едгар Зимунд (Edgar Siemund, Esq.)


Изворни текст: Stop the Covid Holocaust! Open Letter

* * * Крај превода * * *

 

Коментар

Понекад је заиста тешко видети очигледно. То је сведочанство моћи пропаганде. Перспектива бивших заточеника концентрационих логора у том смислу изванредно је значајна. Али нажалост није довољна. Знање није довољно. Мора се предузети акција. Не заборавите, ова превара резултат је чињенице да нико није кажњен за превару о свињском грипу из 2009. И на тој тачки морам да додам свој коментар на сам крај овог писма:

„Наводно је око 52% светске популације примило бар једну дозу. Поштено откривање правог броја озледа ‘вакцином’, као и преминулих у целом свету дебело касни. У међувремену број жртава мери се милионима. Доставите нам прави број жртава вакцине против ковида-19, сместа.

Kолико ће жртава бити потребно да вам пробуди савест?“

Нажалост, психопате спремне да изведу операцију која односи милионе жртава немају савест, а тиме не вреди ни постављати питање о броју жртава. Они ће радије све побити него да ризикују позивање на одговорност. То је разлог због кога ће се ствари све брже заоштравати до побуне. На пример, у Хрватској се већ не може на посао без ковид пропуснице:

 https://www.youtube.com/watch?time_

Психопате у Аустралији отворено прете да за невакцинисане више нема живота:

 https://twitter.com/stillgray/status

У најслободнијој америчкој држави, групе непознатих и маскираних људи (?) већ куцају на врата грађана проверавајући ко је вакцинисан а ко није:

https://twitter.com/Kukicat7/

 https:/c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpeakom%2FhiF%40lightey

Без побуне, следећи корак биће чизма у врата.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: https://hive.blog/hive-

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 20 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.