header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Опаки план светске кабале или како је COVID-19 нестао из Африке Штампај Е-пошта
недеља, 21 новембар 2021

 1.11.2021. објавили смо текст „Опаки план светске кабале или следи најезда Африканаца у Европу“ (овде:). Подаци из тог текста показују да се ситуација око COVID-а и пратеће вакцинације у Африци развија више него чудно. Док је свет у просеку достигао цифру од 60% вакцинисаних, у Африци је само 8%. Најновији подаци – које доносимо у наставку – показују да је проценат вакцинисаних чак и мањи, износи свега 6%. Међутим, тамо се догађа нешто „мистериозно“ што „збуњује научнике“  - COVID-а у Африци практично да и НЕМА! Зашто?

Један од коментатора на сајту earth-chronicles.ru са кога смо преузели и превели прилог који следи, рецимо, сматра:

Закључак: вирус је направљен против белаца. А ово месо (црнце) пусти да се размножава.

Други коментатор каже: „А шта је Бил Гејтс тамо говорио недавно? Да нема превентивних или заштитних вакцина? Или је за Африку предвиђен посебан пут.“

Судећи по свему што се догађа, за Африку – односно црначко становништво – је заиста предвиђен „посебан пут“.  Присетимо се сада пророчанства старца Антонија да

>>Најезда „жутих“ - није једина. Биће најезде и црнаца - гладни, раслабљени неизлечивим болестима, Африканци ће напунити наше градове и села. И то ће бити много, много горе од тога што се данас дешава - насиље придошлица са Кавказа, из Средње Азије... Њихов број ће расти и они ће радо примити све то што им се предложи за мрвицу хлеба: ућиће у уједињену „цркву“, примиће антихриста...<<

Ако немамо у виду библијску чињеницу да је свет позорница на којој свака раса и народ играју своју улогу добијену од Бога, онда нам неће бити јасно шта се догађа. Подсетићемо одакле је почела драма, чији епилог живимо.

После потопа, праотац Ноје двојицу својих синова благосиља, а једног проклиње:

И још рече Ноје: благословен да је Господ Бог Симов, а Ханаан да му буде слуга! Бог да рашири Јафета да живи у шаторима Симовим, а Ханаан да им буде слуга!
(1. Мојс: 9: 26-27).

Сим (Сем) је благословен, предак семитског племена, посебно старозаветно изабраног народа Јевреја.

Јафет је благословени предак свим белим народима - незнабошцима који ће касније прихватити реч спасења, коју је Христос најпре открио Јеврејима. Они су након доласка Христовог и проповедања светих апостола дошли да обитавају у спасењу („у шаторима Симовим“).

Ханаан и сви потомци Хама, другог Нојевог сина су црнци, на којима се кроз историју испунило Нојево проклетство да буду робови Симу и Јафету (иако је и њима понуђено спасење).

И сада смо, очито, у последњем чину драме људске историје – настојања да се коначно избрише благослов праоца Ноја са белих народа, тако што ће доћи до мешања Јафетових и Хамових потомака. Коме је то у интересу? Пре него што то сазнамо, рећи ћемо да је РАЗДВОЈЕНОСТ НАРОДА И РАСА ПО БОЖИЈЕМ ПЛАНУ О СПРЕЧАВАЊУ ГЛОБАЛНОГ ТРУЈУМФА ЗЛА.

Стари завет заповеда Израиљцима да не ступају у брак са другом расом (Пета Мојсијева 7:3-4). Сличан принцип је постављен у Новом Завету, али на врло различитом нивоу – реч је о великој духовној опомени: „Не вуците у туђем јарму невјерника; јер шта има правда с безакоњем? или какву заједницу има видјело с тамом?“ (2 Коринћанима 6:14). У Новом завету нема ничега што поништава старозаветне забране  бракова са идолопоклоничним расама и народима. Подстицај на контакт са другим народима не превазилази свечовечанску љубазност, помоћ и гостопримство.

А да је мешање раса Богом забрањено показује и чињеница да је Бог сваку од раса поставио на различит континент.

Господ наш Исус Христос дошао је и свим људима понудио спасење и вечни живот. Сваки народ, раса и племе понуђени су гозбом у Небеском Јерусалиму. Али, не сме се заборавити да, док је сједињење у Христу пут за човечанство, глобалистичко јединство без благослова Божијег и мешање раса јесте пут ка разарању древних подела које онемогућавају тријумф зла у свету (први такав покушај, уједињеног пркоса Богу, био је приликом градње Вавилонске куле. Последице су познате - Бог им је помешао језике и разасуо по свету). Свети Игњатије Брјанчанинов је, још у 19. веку, у прављењу пруга видео почетак пропасти, јер се тако прелазе границе које је Бог поставио да се зло не би ширило великом брзином. Тако је и са поделом на народе и расе.

Па ко, дакле, има интерес да дође до мешања Јафетових и Хамових потомака, односно белаца и црнаца? Логично је да то одговара племену Симовом! Јер мешањем са тамним народима нестаће бела раса – чиме ће ПОТОМЦИ ЈАФЕТОВИ ИЗГУБИТИ БЛАГОСЛОВ ПРАОЦА НОЈА. Благослов Нојев ће остати само на потомцима његовог сина Сима!

И ТАДА ЋЕ СВЕТОМ ЗАВЛАДАТИ ПЛЕМЕ СИМОВО!!!

ТАЈ ПЛАН ПОСТОЈИ.

Ево доказа.

Стратегију за уништење беле расе путем Трећег светског рата и међурасних бракова, открио је један ПОТОМАК СИМОВ, рабин Емануел Рабинович, 1952. године:

„Поздрављам вас, децо моја. Позвани сте овде да преиспитамо главне кораке нашег новог програма... Циљ којем смо тако усрдно тежили три хиљаде година – коначно нам је на дохвату руке, и пошто је његово испуњење тако близу, потребно је да појачамо наше напоре и удесетостручимо опрезност... У току следећих пет година овај програм ће испунити свој циљ. Трећи светски рат, који ће својом деструкцијом превазићи све претходне, ће за сва времена окончати нашу борбу (против беле расе). Тада ћемо отворено открити нашу једнакост са расама Азије и Африке. Са сигурношћу могу да изјавим да се сада рађа последња генерација беле деце. Наша контролна комисија ће, у интересу мира и брисања међурасних тензија, ускоро забранити белима да се спарују међусобноБеле жене мораће да се спарују са припадницима тамних раса, а бели мушкарци са црним женама. ТАКО ЋЕ БЕЛА РАСА ИШЧЕЗНУТИ, јер мешање тамних са белим значи КРАЈ БЕЛОГ ЧОВЕКА, па ће наш најопаснији непријатељ постати само део прошлости. Ми ћемо ступити у еру мира и обиља које ће трајати десет хиљада година, У ЕРУ PAX JUDAICA, и НАША РАСА НЕСМЕТАНО ЋЕ ВЛАДАТИ ЗЕМЉОМ. Наша супериорна интелигенција с лакоћом ће нам омогућити да владамо светом тамних народа“.<<

(Цитирано по преводу дела Чарлса Вајсмана „Ко је Исав – Едом?“ (Charles A. Weisman, Who is Esau – Edom?, Burnsville,1991.), у издању издавачке куће ИХТУС – Хришћанска књига, Београд, 1998. стр. 121-122.)

И да бисмо добили склопљен цео мозаик, сетимо се насловнице „Тајма“ за 2022. годину,  о чему смо писали 2. новембра (овде:). На тој насловници нема, рецимо, председника Русије Владимира Путина, или друга Сија, вођа две најмоћније државе после САД, али зато – одмах иза предсеника Америке – видимо Мохамеда Бухарија, врховног вођу Нигерије!

За аналитичаре ово је била енигма, али сада је јасно да је потомцима Хамовим из Африке, које на насловници “Тајма“ представља вођа Нигерије – светска кабала доделила посебну улогу у времену које је пред нама.  Да ли ће из Нигерије ка Европи кренути реке миграната, или је Нигерији додељена нека друга улога, остаје да се види.

Закључак: глобалистичко јединство, тријумф зла и зацарење Антихриста не може се остварити све док је Нојев благослов на потомцима Јафетовим. Зато светска кабала иде на физичко уништење белих народа и њихово мешање са потомцима Хамовим

Али, не заборавимо: светски сатанисти не маре за људе црне пути, јер су их вековима тлачили и мучили и њима трговали, него желе да култ Хама и Нимрода уздигну изнад култа Богочовека Христа. Америчка прича о Флојду, рецимо, искоришћена је да би се вера хришћанска заменила луциферијанским поклоњењем магији и вештичарству. Америка је Вавилон велики, мати курвама и мрзостима земљаским, а „Black Lives Matter” покрет за давање власти ваштичарству и богопротивности Каина, Хама и Нимрода... Због тога су представници овог покрета тражили рушења статуа Христових, јер је Христос – „белац“ (овде:).

____________________________

Повезани текстови - препоручујемо:

Уредништво: Да ли Православље дозвољава мешовите (међуверске и међурасне) бракове (фото) 

http://borbazaveru.info/content/

Уредништво: Пад Америке – Вавилона великог, матере курвама и мрзостима земаљским... 

http://borbazaveru.info/

______________________________________

+ + +

Научници су збуњени и не разумеју како Африку не погађа COVID катастрофа

На посећеној пијаци у сиромашном селу изван Харареа ове недеље, Њаша Ндоу је држао своју маску у џепу, док се стотине других људи, углавном без маски, гурало да купују и продају воће и поврће изложено на дрвеним столовима и пластичним плочама. Као и у већем делу Зимбабвеа, и овде коронавирус брзо нестаје у прошлости како се враћају политички скупови, концерти и кућна окупљања.

 COVID -19 је нестао, када сте последњи пут чули да је неко умро од COVID -19?“ рекао је Ндо. „Маска је заштита мог џепа“, рекао је. „Полиција тражи мито, па губим новац ако не носим маску. Раније ове недеље, Зимбабве је пријавио само 33 нова случаја COVID -19 и нула смртних случајева, у складу са недавним падом широм континента, где је инфекција у паду од јула, према Светској здравственој организацији.

Када се коронавирус први пут појавио прошле године, здравствени званичници су се плашили да ће пандемија захватити Африку и убити милионе људи. Иако је још увек нејасно колики ће бити коначни број смртних случајева од COVID -19, овај катастрофални сценарио се није реализовао ни у у Зимбабвеу ни у већем делу континента.

Научници истичу да је изузетно тешко доћи до тачних података о COVID-19, посебно у афричким земљама са непотпуним надзором, и упозоравају да се пад инциденце корона вируса лако може преокренути.

Но, у Африци се дешава нешто „мистериозно“ што збуњује научнике, каже Вафа Ел Садр, шеф одељења за глобално здравље на Универзитету Колумбија. „Африка нема вакцине и ресурсе за борбу против COVID-19 које имају Европа и САД, али се некако чини да им иде боље“, рекла је она.

У Африци је вакцинисано мање од 6% становништва. Неколико месеци, СЗО је у својим недељним извештајима о пандемији називала Африку „једном од најмање погођених региона на свету“.

Неки истраживачи кажу да је млада популација континента – просечна старост од 20 наспрам око 43 године у западној Европи – поред спорије урбанизације и склоности да проводи време на отвореном, можда ју је спасила од смртоноснијих ефеката вируса. Неколико студија истражује могућност других објашњења, укључујући генетске узроке или подложност другим болестима.

Кристијан Хапи, директор Афричког центра изврсности за геномику заразних болести на Универзитету Искупитеља у Нигерији, каже да су власти навикле да обуздају епидемије чак и без вакцина и приписује широким мрежама здравствених радника у заједници.

 „Не ради се увек о томе колико новца имате или колико су ваше болнице савршене“, рекао је он.

Деви Шридхар, шеф Одељења за глобално јавно здравље Универзитета у Единбургу, рекла је да афрички лидери нису добили похвале које заслужују за брзу акцију, наводећи одлуку Малија да затвори своје границе чак и пре него што је стигао COVID-19.

 „Ја мислим да постоји другачији културни приступ у Африци где су ове земље приступиле COVID-u са осећајем понизности јер су искусиле ствари попут еболе, дечије парализе и маларије“, рекао је Шридхар.

Последњих месеци, коронавирус је погодио Јужну Африку и процењује се да је тамо убио више од 89.000 људи, што је највећи број смртних случајева на континенту. Али до сада, афричке власти, иако признају да можда постоје празнине, нису пријавиле сам број неочекиваних смртних случајева који би се могли приписати COVID-у. Подаци СЗО показују да смртни случајеви у Африци чине само 3% укупног броја умрлих у свету. Поређења ради, у Америци и Европи, стопе морталитета су 46% и 29%.

У Нигерији, најмногољуднијој земљи у Африци, влада је забележила скоро 3.000 смртних случајева међу 200 милиона становника. У Сједињеним Државама овај број умрлих се бележи свака два до три дана.

Нигеријци попут Опемило Арее, 23-годишње  житељке Абуџе, одахнули су. „Рекли су да ће бити лешева и сличних ствари на улицама, али ништа слично се није догодило“, рекла је она.

Ојевале Томори, нигеријски виролог који ради у неколико саветодавних група СЗО, каже да Африци можда неће чак ни требати толико вакцина као Западу. Ова идеја, иако контроверзна, се, како је рекао, озбиљно расправља међу афричким научницима - и личи на предлог британских званичника изнетог у марту прошле године да се вирусу COVID-19 омогући да слободно инфицира популацију како би развила имунитет.

Међутим, то не значи да у Африци вакцине нису потребне.

 Морамо да спроведемо вакцинацију да бисмо се припремили за следећи талас“, рекао је Салим Абдул Карим, епидемиолог са Универзитета Квазулу-Натал у Јужној Африци, који је претходно саветовао владу Јужне Африке о COVID-19. „Гледајући шта се дешава у Европи, вероватноћа да ће се нови случајеви прелити овде је веома велика.

Утицај корона вируса је такође био релативно слаб у сиромашним земљама попут Авганистана, где су стручњаци предвидели да би епидемије усред сукоба које су у току могле бити погубне.

Хашмат Арифи, 23-годишњи студент из Кабула, рекао је да неколико месеци није видео никога да носи маску, укључујући и на недавном венчању на којем је присуствовао са стотинама гостију. На његовим универзитетским часовима, више од 20 студената обично седи под маскама у скученој просторији.

 „У последње време нисам видео ниједан случај короне“, рекао је Арифи. До данас, Авганистан је забележио око 7.200 смртних случајева међу својих 39 милиона људи, иако је неколико тестова спроведено у контексту сукоба, а стварни број случајева и смрти није познат.

У Зимбабвеу, лекари су били захвални на предаху од COVID-19 - али су се плашили да је то само привремено.

 „Људи треба да остану веома опрезни“, упозорава др Јоханес Мариса, председник Удружења приватних лекара и стоматолога Зимбабвеа. Он се плаши да ће нови талас корона вируса погодити Зимбабве следећег месеца. „Самозадовољство је оно што ће нас убити, јер можемо бити изненађени.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 23 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 33 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.