header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Питер Кениг: Ковидна обмана или парним ваљком до тираније - то није само питање вакцинације
Питер Кениг: Ковидна обмана или парним ваљком до тираније - то није само питање вакцинације Штампај Е-пошта
недеља, 21 новембар 2021
            Толико је научних саопштења објављених у медијима који нису мејнстрим, у којима се изнова и изнова указује на апсолутни недостатак оправдања за вакцинацију деце, за вакцинацију одраслих, једноставно нема оправдања за вакцинацију. И то посебно не са експерименталном инјекцијом која мења геном мРНА – нема оправдања за читаву криминалну ковид превару, тачка.

Стопа смртности од ковида је око 0,07% или мање. Све друго је лаж.

И сам др Ентони Фаучи је то рекао у рецензираном раду у часопису Њу Инглад Џрнал оф Медисин, марта 2020.

Ипак, парни ваљак гази све научне доказе, а пошто ваљак плаћа и квари медије, медији настављају да лажу и кваре људе, а владе настављају да кваре, прете, уцењују, приморавају одређене  научнике подложне уцени да наставе са лажима упркос знању.

Превара-пропаганда нема краја са наративом који је тотална лаж. Парни ваљак чине владе и њихови корумпирани медији, цео систем УН, посебно СЗО и овај моћни елитистички секташки круг, чији се чланови не именују, али су опште познати.

Ово је чињеница.

Изнова и изнова понављати „неоправданост” – да је неуставно, да је незаконито, да је кривично дело, да је против људских права, да није оправдано ниједном науком која се држи свог основа – бескорисно је. Само ће пробуђени слушати. Док парни ваљак не слуша, котрља се, гази преко свега, преко било каквог супротног мишљења, чак и не тражи дијалог. Парни ваљак је у праву – тако што је угушио сваку опозицију и води у тиранију.

Неки могу ширити истину. Али видимо каква је штета већ учињена за мање од две године — милиони, можда десетине милиона су умрли — не од ковида, већ од отрова који се зове ковид вакцина. Ипак, парни ваљак све то игнорише... никада не помиње ову чињеницу, само тера све више и више људи да добију отров. И тако гази преко свих доказа, лаже вас, нас, то раде саме владе, које смо ми, народ, бирали и плаћали – све оне, свих 193 земље чланице УН.

Неколицина поштених и заиста транспарентних људи са власти (већина у Африци, један на Хаитију), кажњени су смрћу, отровом, дављењем, оружјем — они треба да буду упозорвајући пример за друге, који би можда желели да крену њиховим стопама и пркосе Агенди УН за велике злочине до 2030.

Ово се мора рећи.

Ово народ мора да зна.

Није то само питање вакцинације или невакцинације.

Морате да разумете шта се крије иза лажне вакцинације, да схватите да је то много више од веровања да владе лепо причају о заштити вашег здравља – све ове владе су се продале ђаволу, и отишле, да тако, отворено, кажемо, дођавола,  јер све знају праву агенду иза ове Агенде УН 2030, која је почела у поноћ, када је наступио 1. јануар 2020 – не случајно. Ова агенда је питање живота и смрти.

Ниједна пандемија не почиње одједном широм света... осим када је припремљена раније, путем неколико јавно познатих догађаја, који нису оглашавани од стране купљених мејнстрим медија, као што је Рокфелеров извештај из 2010. године, догађај 201 од 18. октобра 2019. у Њујорку, спонзорисан од Гејтс фондације. Рокфелер је, и то си знају, финансирао Медицинску школу Џонс Хопкинс, а ту је – ко други – моћна невладина организација – Светски економски форум, СЕФ.

Веровали или не, СЕФ је невладина организација елите, најбогатијих од богатих, челника Волстрита, корпоративних, холивудских – и неких других. Да, СЕФ је невладина организација која наређује УН да се понаша и да говори лажи. Они (СЕФ) желе да Гутерес и његов клан у УН говоре свету, и да понављају лажи изнова и изнова.

А прави дневни ред је:

1) Масовно смањење становништва – као намера Гејтса, Рокфелера, Кисинџера  и других  еугениста. То је њихов циљ број један. Зато не добијате праву вакцину, већ вакцину убицу, она подрива ваш имуни систем, доводи до смртности и морбидитета. До смрти и тешких оштећења може доћи у року од две до три године, тако да вакциноверци и порицатељи истине никада неће оптужити вакцину, или произвођаче вакцина, или СЗО за вашу или смрт вашег рођака – то је део плана, јер су последице вакциналног тровања вишеструке, али неке од њихових главних карактеристика су:

1) супстанце у ињекцијама нападају људски репродуктивни систем, мушки и женски, често раком, спонтаним побачајима и још много тога;

2) изазивају крвне угрушке – који се углавном задржавају у плућима, ометајући капацитет дисања, али могу и често да крену у срце, изазивајући срчани удар, или срчану емболију, или у мозак, где могу изазвати мождани удар и смрт;

3) могу да нападну — и често то чине — ваш имуни систем преко прекомерне производње спајк протеина створених „вакцином“, тако да можете пасти на било коју заразну болест којој бисте се иначе одупрли природним имунолошким системом.

4) Они претварају ваше тело кроз графен оксид у инјекцији у магнетно поље које ће реаговати на 5Г и ускоро 6Г ултрамикроталасне команде, претварајући ваш мозак у компјутер и претварајући вас, људе, у роботе или трансљуде , када ћете постати роботи којима се управља, то јест ТРАНСЉУДИ. А ко се не понаша у складу са наређењима, он, који је кроз вакцину постао трансхуман, такође може бити угашен, даљинском контролом.

Звучи превише фантастично да би било истинито? Прочитајте књигу Клауса Шваба „ Ковид-19: Велико ресетовање “ и погледајте његов интервју из 2016. (мање од 2 минута) на француској швајцарској телевизији (погледајте и први сегмент у видеу испод), где он наговештава и предвиђа да ће до 2025. људи ће бити чиповани, тако да могу да примају команде од 5Г/6Г таласа, и, буквално додаје, постаће  Трансљуди .

Кликните овде за везу до биткјут верзијеhttps://www.bitchute.com/video/Ky9ItfvljJLE/

3) Измишљена ковид криза доводи до банкрота што је могуће више малих и средњих, па чак и великих предузећа широм света, стварајући неописиву незапосленост и беду и остављајући залихе банкротиране имовине да је отме глобалистичка елита, која две године чини злочин библијских размера.

Ово није завера, то су чињенице, чињенице које ми, Народ, још можемо да престанемо ако се ОДМАХ пробудимо и будемо солидарни.

Да се ​​вратимо на почетак, где је поента, да није добро бесконачно понављати о незаконитости „ковид мера“, неуставности ковид пасоша, или злогласних КУ Ар кодова, који су за сада на вашем мобилном телефону, који ће вам ускоро бити усађен под кожу, што је већ предвидео Клаус Шваб 2016.

Досадно понављање онога што смо ми, који не пратимо мејнстрим медије, одавно схватили, није добро, осим ако не објасните и целу причу, наиме да су ковиди и вакциналне подвале око њега само инструмент за много већи злочин, чији је циљ  масовно смањење популације, а можда сте и ви део тога. Знајући шта је прави циљ еугениста, могли бисте се онесвестити. Нека буде довољно рећи да је њихов циљ смањење светске популације за знатно више од половине. И то почевши од богатог западног света, где се користи већина необновљивих ресурса, где већина капитала може бити украдена и пребачена на рачуне секташких глобалиста, како бисте ви, преживели грађанин, били задовољни основним приходом, који вам омогућава да преживит.

Или, како каже Клаус Шваб: „ Нећете поседовати ништа и бићете срећни.

Ако нисте свесни целе позадине збивања, не само неуставности лажне и смртоносне „вакцине“, ви ћете се вратити у своју зону удобности, пустити да се то догоди, постати робови, а да не приметите – и на крају, када буде прекасно, пробудићете се и рећи „нико ми није рекао. Зар то не звучи познато? Толико познато да готово да верујемо да су Хитлерова нацистичка Немачка и Други светски рат који је уследио били само пробни рад за оно што се одвија пред нашим очима – као Агенда УН 2030.

Буди опрезан. Можемо то зауставити. Ако желимо. Нас је много. Њих је мало.

Имамо још девет година до краја. Али када вас једном убоду – изгубили сте приличну количину своје способности да се одупрете, своје аутономије, јер можете умрети или постати неспособни. Дакле, немојте да будете вакцинисани ковидиоти, не прихватајте тиранију, не прихватајте дискриминишући вакцинални сертификат. Реци НЕ ковид злочину који „наше“ власти чине над нама, Народом.

И разговарајте са полицијом, војском. Они такође треба да знају. Јер, на крају крајева, они седе у истом чамцу као и ми, Они су народ, тим пре што је њихова уставна улога одбрана народа, а не тиранина на челу владе. Разговарати с њима. Мирно и разложно. Као што их лажу они за које раде. 

НЕКА ЛАЖ ПРЕСТАНЕ ОДМАХ.

+ + +

Питер Кениг је геополитички аналитичар и бивши виши економиста Светске банке и Светске здравствене организације (СЗО), где је радио више од 30 година на питањима воде и животне средине широм света. Предаје на универзитетима у САД, Европи и Јужној Америци. Редовно пише за онлајн часописе и аутор је Имплозије – економског трилера о рату, уништавању животне средине и корпоративној похлепи; и  коаутор књиге Синтије Мекини „Када Кина кине: Од блокаде коронавируса до глобалне политичко-економске кризе“.

Истраживач-сарадник је Центра за истраживање глобализације.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / https://www.globalresearch.ca/

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 22 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.