header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Да ли је непомјаник најавио да ће изгубити своју моћ? Штампај Е-пошта
среда, 24 новембар 2021

 Током неспецифициране сесије егзорцизма за жену, сатана је "почео плакати из ведра неба", изјавио је отац Chad Ripperger за U.S. Grace Force, преноси конзервативни римокатолички портал “Глориа.ТВ“.

Рипергер је бивши члан Братства Св. Петра и оснивача долоранских отаца у надбискупији Денвера. Егзорциста је упитао сатану: "У чему је твој проблем?" Сатана је одговорио: „Он ће ми одузети моћ. Рипергер додаје да се „Он“ односи на Бога.

Демони су у паници јер схватају да им понестаје времена, сматра Рипергер. Последица ове панике за њега је чињеница да владе постају све тиранскије, Фрања потискује римски обред, бискупи прогоне добре свештенике, а све мање свештеника правилно дели сакраменте.

Рипергеров закључак: „Демони знају да им је време ограничено, па покушавају да сруше све што могу чак и са Црквом“.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 24 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.