header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Са нашег "Рутјуб" канала:Словеначка болничарка открива превару са давањем различитих вакцина (видео)
Са нашег "Рутјуб" канала:Словеначка болничарка открива превару са давањем различитих вакцина (видео) Штампај Е-пошта
четвртак, 25 новембар 2021

 Из Словеније стижу вести које ће – уколико буду потврђене – изазвати незамисливу реакцију у целом свету.

Главна болничарка у Универзитетском медицинском центру у Љубљани, која је задужена за бочице са вакцином, поднела је оставку, изашла пред ТВ камере и показала бочице које се користе.

Окупљеним новинарима је показала шифре које се налазе на бочицама, а које се завршавају бројевима 1, 2 и 3, и затим је објаснила значење тих ознака:

Број 1 је плацебо, обичан раствор.

Бој 2 је класична mRNA „вакцина“

Број 3 садржи  RNA, али у комбинацији са геном ONC, који је повезан са аденовирусом који, између осталог, допиноси развоју рака.

Она је изјавила да ће они који буду цепљени из боце са шифром која се завршава бројем 3 у року од две године оболети од рака меких ткива.

Додала је да је лично присуствовала вакцинацији политичара и тајкуна и да су они сви добили препарат број 1.

Медији су добили упутство да „сахране“ ову вест и у том правцу се врше велики напори да ова информација не дође до јавности.

Видео клик на слику:


 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( петак, 26 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.