header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Опака замка: графенска технологија и чипови у телу раде и без струје!
Опака замка: графенска технологија и чипови у телу раде и без струје! Штампај Е-пошта
субота, 04 децембар 2021

 Шведска је започела прелазак на QR кодове уграђене под кожу

           Током протеклих неколико година, неки шведски радници су се добровољно јавили да имплантирају микрочипове у своје руке тако да више не морају да носе готовину, личне карте, кључеве, чланске карте за тератане и тако даље.

Микрочипови постају све популарнији у Шведској, а Швеђанима се сада имплантирају вакцинални пасоши против Covid-a у руке или на неком другом месту испод коже.

 Примите свој Covid сертификат у чипу у руку или било где другде испод ваше коже. Све је популарније убацивање чипа у тело са различитим врстама информација, а сада у чип можете да убаците и свој Covid сертификат“, наводи шведски дневник Aftonbladet.

Шведска агенција за јавно здравље недавно је објавила да уводи вакциналне пасоше за догађаје у којима учествује више од 100 људи.

Од 1. децембра, Швеђанима је потребан вакцинални пасош за одлазак у позоришта, концерте и друге велике догађаје у затвореном простору.

Микрочиповање је добровољно... за сада, али дајте му времена и Covid тирани ће га учинити обавезним како би људи могли да учествују у животу друштва.

Коментар Редакције The Big The One:

У то да је с почетком 2020. године свет ушао у последња времена мало ко данас сумња, па се све развија по познатом сценарију и не чуди. Међутим, ова тужна вест има и другу страну на коју нико не обраћа пажњу.

И према бројним пророчанствима и по логици самих догађаја, прелазак света у нову формацију претпоставља хаос који претходи почетку рада нове структуре. Али колико ће дубок бити овај хаос?

Свеопште увођење QR кодова које грађани носе на својим телефонима удахнуло је одређени оптимизам у овом погледу. Дакле, ако постоји паметни телефон, онда постоји мобилна веза, постоји струја. Али ако је паметни телефон замењен чипом, онда није потребна ни комуникација ни струја - систем ће и тако радити.

Другим речима, довољно је локално одржавати центре целокупне инфраструктуре, на пример, у неким војним базама, у карантинским центрима и тако даље. А све остало, од хидроелектрана до мобилних стубова, може да се уништи. Дакле, QR кодови који се носе у поткожном чипу омогућавају да се хаос прошири у веома широком опсегу, тако да пратимо развој догађаја.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 04 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.