header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Завера ОМИКРОН: извештај Криса Еверарда - "омикрон" напада само вакцисане
Завера ОМИКРОН: извештај Криса Еверарда - "омикрон" напада само вакцисане Штампај Е-пошта
понедељак, 06 децембар 2021

 Најновији извештаји из британске штампе кажу да су сви који су добили „омикрон корону“ били вакцинисани. Када се претражује на Гуглу, вести су јасне – „омикрон“ долази по вакцинисане, то јест, ако се има здрав разум, вакцина изазива „омикрон“ верзију корона тровања.

Кључни узрок су крвни угрушци, који годинама могу да буду присутни и неоткривени, и зато их називају спорим убицама. Ако дођу до мозга, ето мождаог удара, па и смрти. Вакцине изазивају управо то: еуфемистички их зову „тромбозама“, које се најчешће открију у нози. Још 15. марта 2021, објављена је вест коју су главни медији скривали – да је дванаест држава Европе прекинуло вакцинисање због великог броја тромбоза и смрти изазваних крвним угрушцима. Дванаест земаља је у први мах суспендовало вакцинисање, али је наређење убица који воде овај процес, из центра глобализма, гласило – мора се наставити. Тек сада поједини медији стидљиво помињу да су вакцинисани у ствари кључне жртве омикрона.

Свакоме је јасно, осим слугама сатане.

THE STATISTICS SPEAK FOR THEMSELVES...

Data provided in part from the WHO and their collaborators does indeed show that following the springtime suspension of vaccinations, there was a pronounced reduction in new cases. In a sane world, this would suggest that the vaccines were triggering new cases - but none of the mainstream media came to this conclusion UNTIL NOW - when today, several newspapers have tied the Omicron new cases to people who have received two vaccination shots.

 
 


  Препоручујемо:

У случају Б.1.1.529 ("омикрона"), реч је о неком новом и опасном соју, који је, по речима лекара, 500 пута опаснији од делте. Па ипак, како пишу, овај сој је најопаснији за људе који су се лечили од ранијих врста короне. Према томе, ток мисли антиваксера је предвидљив: ако је сој OMICRON - MORONIC - МОРОНСКИ, онда је то наговештај да ће само морони бити болесни од њега, односно, такорећи, ментално заостали? И тако испада да је све те мороне, СЗО, на неки начин, записала - све оне који су примили чудотворну ињекцију? Да ли је то као грешка креатора имена у СЗО? Не знају енглески тамо? Или је то тако лукаво изругивање над трагедијом људи?

 http://borbazaveru.info/


Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Извор: „Борба за веру“ / сајт Криса Еверарда „Енигма“

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 06 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 50 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.