header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Пуцњава у Москви – операција под лажном заставом и пролог у нови закон o "антиваксерском тероризму"?
Пуцњава у Москви – операција под лажном заставом и пролог у нови закон o "антиваксерском тероризму"? Штампај Е-пошта
среда, 08 децембар 2021

  Увече 7. децембра 2021. године, све новине, ТВ канали и друштвене мреже Руске Федерације експлодирале су од извештаја о пуцњави у МФЦ-у «Рязанский» у Москви, где је извесни Сергеј Глазов, стар 45 година, отворио ватру, убивши чувара, радницу мултифункционалног центра и ранио четири посетиоца.

 

 

 
       Према писању новина и ТВ канала, стрелац, бивши потпуковник, одбио је да носи маску, због чега је избио сукоб. Након што је пуцао на чувара, почео је да бежи, али га је приметио полицајац који га је ухватио и испричао о томе у интервјуу:

      

Извештај очевидаца у интервјуу за ТВ канал:

Према другом ТВ каналу, човек који је отворио ватру у МФЦ, одмах након хапшења, рекао је да је пандемија COVID-19 део „глобалне завере“. О томе је РЕН ТВ саопштио извор упознат са ситуацијом, а према речима саговорника, Сергеј Глазов, који је упуцао двоје људи, рекао је да „не верује у пандемију” и да је сматра делом светске завере. „Објашњења притвореника су слична бесмислицама“, додао је извор.

Пошто се овакве вести разјашњавају постепено, кроз сат времена након догађаја ни истражитељи који су тиме заузети не знају детаље, али и сада је све о чему пишу толико слично дивљем делиријуму да вас тера да не размишљате о инциденту, већ о провокацији.

Прво, није баш јасно шта је било и после чега. Како преноси Телеграм, стрелац није одмах почео да пуца, већ је трчао по спратовима или чак у пролазе између зграда, где је успут напао и човека са дететом. Истовремено, како се испоставило, Телеграм даје фотографију неког леворуког човека, који је само имењак и није у послу.

Друга ствар која привлачи пажњу је да је стрелац, како пишу, човек од 45 година, потпуковник – односно дефинитивно није идиот, чак и ако се узме у обзир да је потпуковник војске Руске Федерације. Да је идиот, имао би све шансе да постане генерал, па је највероватније био само нервозан. Отуда се поставља питање: колико треба да будеш олигофреник да са оружјем у левој руци бауљаш по државној иституцији и привлачиш пажњу препирком о потреби масковног режима? У животу смо сретали идиоте различитог степена, али такве идиоте нисмо видели ни у филмовима.

Треће, новине пишу да је стрелац имао Глок. ОДАКЛЕ ИНФА? Спремни смо да се кладимо да када су новине писале о томе из чега је пуцано, да ни главни московски полицајац није знао. То је службена информација, непозната новинама пре званичног саопштења.

Четврто, физиономија храброг полицајца који је савладао злочинца не улива поверење. Такви милиционери могу да приведу само баке које продају у пролазу. Налетевши на правог потпуковника, добио би песницу у чело, након чега би потпуковник наставио да се креће својим послом. А у овом конкретном случају, с обзиром да је потпуковник иза себе оставио пар лешева, полицајац је имао све шансе да добије метак у главу – стрелац није имао шта да изгуби, још један леш више или мање, он је већ прешао линију. А онда је изненада сакрио пиштољ у панталоне и ушао у рвање слободним стилом са полицајцем.

Пето, како следи из полицајчеве приче, потпуковник је дошао у радњу као револвераш у салун: на десном боку му је висио Колт, а на левом му је висио секач. Одавно, наравно, нису били у Москви, можда се тамо сада шетају људи са Кавказа, али највероватније би фрајер у таквој одећи био задржан на улазу у тролејбус и то свакако не због немања маске.

Коначно, шеста ствар која се не може занемарити су узвици убице о светској завери. Зар није викао о слободи за Анђелу Дејвис?

Све наведено вас тера да размишљате да није реч о случајном инциденту, већ о провокацији, фалшфлагу, осмишљеној да демонизује људе који постављају питања о борби против пандемије. Још две-три такве епизоде ​​- и у Руској Федерацији ће постојати закон који изједначава људе који не желе да се вакцинишу и носе маске са терористима и ретардима. А пошто већ низ посланика-психопата позива да се пуца у противнике вакцинације, највероватније ће ускоро бити нови стрелац у Руској Федерацији, па пратимо развој догађаја.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / "Биг оне"

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 08 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.