header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Демиен Годард: Ковид-тиранија у Канади се наставља: без вакцине нема куповине хране
Демиен Годард: Ковид-тиранија у Канади се наставља: без вакцине нема куповине хране Штампај Е-пошта
петак, 10 децембар 2021

 Покрајинска влада у Њу Брансвику осмислила је „Зимски акциони план“ за борбу против ковида-19 и сада омогућава продавницама прехрамбених производа да од купаца траже потврду о вакцинацији. Сада смо заиста ушли у арену где важи правило „нема вакцине, нема хране“.

Ово је Канада.

Овај драконски услов остаће на снази до пролећа. Успаничена влада Њу Брансвика објавила је у петак „Зимски акциони план“, најављујући да је пораст заразе ковидом-19 у покрајини у последње две недеље „веома забрињавајући“. А шта је то тачно „веома забрињавајуће”? – „два смртна случаја од ковида и 97 нових случајева”… у популацији од близу 780.000 људи.

И ово је веома забрињавајуће (у најмању руку) за породице које одбијају да прихвате наратив који се намеће и гура на свим нивоима власти – у земљи и иностранству – и на свим мејнстрим вестима. А сада се тим истим породицама ускраћује право да купе храну у локалној продавници.

Постало је потпуно јасно да ове вакцине нису прошле строга клиничка тестирања и испитивања, а доказ лежи у пријављеним нежељеним дејствима (при чему још много, много више нежељених последица није пријављено).

Министарка здравља Њу Брансвика Дороти Шепард изјавила је: „Важно је да имамо план који обезбеђује да нам здравствени систем не буде преоптерећен, али такође узима у обзир и ментално, физичко и финансијско здравље становника Њу Брансвика. Питамо се како то овај тоталитарни мандат узима у обзир ментално, физичко и финансијско здравље становника Њу Брансвика будући да је храна једна од основних и неопходних потреба сваког људског бића?

Поврх тога, породице које се боре против оваквог наметања медицинске тираније знају да делимично и због неефикасности вакцине, могу све да изгубе ако се покоре овим неправедним захтевима.

 Шепардова верује да ако се „Зимски акциони план“ пажљиво поштује – заједно с мерама јавног здравља као што су ношење маски, физичко дистанцирање и прање руку (које се примењују већ скоро пуне две године) – она је уверена да ће план помоћи да се бројеви случајева задрже под контролом.

„У нашим рукама је моћ да останемо на 1. нивоу“, каже Шепардова.

Ох, а јесам ли поменуо да је све ово део плана који се састоји од три нивоа?

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Светски конгрес породице"

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 10 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.