header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Закони за робове - државна Дума укинула QR кодове за себе
Закони за робове - државна Дума укинула QR кодове за себе Штампај Е-пошта
понедељак, 13 децембар 2021

 Посланици и сарадници апарата Државне думе Русије могу улазити у здање палате без показивања QR кодова јер је колективни имунитет првих 94% а других 99%, саопштио је гласноговорник палате Володин.

 „Код нас је само један посланик болестан од ковида. Ми смо почели када је у болничкој постељи било 12 посланика. Данас је ниво колективног имунитета посланика Државне думе 94%“, - рекао је Володин на пленарном заседању у уторак.

Парламентарац је назначио да је лидером, по нивоу вакцинације и присуства антитела, постала фракција ЛДПР, друго место заузима „Једина Русија“, треће – „Праведна Русија – За правду“, четврто – КПРФ и списак завршава фракција „Нови људи“.

„Што се тиче колективног имунитета радника државног апарата он је 99%. Управо зато сада, разрађујући питање QR кодова и, следствено томе, неопходност спровођења одређених дешавања, повезаних са посећивањем Државне думе, ми, што се тиче посланика Државне думе и радника државног апарата, урачунавајући резултате, изводимо их изван оквира овог услова.

Зато што смо ми или преболели и имамо антитела или смо вакцинисани“,  - истакао је он.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 13 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 41 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.