header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Израелски професор поручује: "Мораћемо примити 4. дозу, 5. дозу, 6. и 7. дозу вакцине"
Израелски професор поручује: "Мораћемо примити 4. дозу, 5. дозу, 6. и 7. дозу вакцине" Штампај Е-пошта
среда, 15 децембар 2021
           Члан саветодавног одбора за вакцинисање израелског министарства здравља и заменик начелника највеће израелске болнице, професор Арнон Афек, поручује јавности да се припреми не само на четврту дозу вакцине, већ и на пету, шесту и седму.

"Они који мисле да нећемо морати узимати више појачивача греше", рекао је Афек. "Мораћемо изети четврту дозу, пету дозу, шесту и седму дозу."

"Све док се пандемија наставља на местима попут Африке, где је само неколико процента вакцинисаних, развијаће се нове варијанте ЦОВИД-19 и потреба за заштитом од њих вакцинама ће се наставити", рекао је.

Извршни директор Фајзера Алберт Бурла,  који изгледа као да ради у дослуху с израелском владом , више пута је рекао да ће људи "требати" "годишње ревакцинације".

Алберт Бурла, истакао је да би вакцинација четвртом дозом вакцине против корона вируса могла бити много пре него што се очекивало.

Он је у изјави за ЦНБЦ рекао да прелиминарни подаци истраживања показују да Фајзерова вакцина, која се производи у сарадњи са немачком компанијом Бајонтек, не пружа довољну заштиту од омикронских сојева коронавируса.

 

Извор: "Екслрес вести"

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 15 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 62 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.