header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Крис Еверард: Вакцине против короне - институционално убијање
Крис Еверард: Вакцине против короне - институционално убијање Штампај Е-пошта
четвртак, 16 децембар 2021

 Познати и прецизни британски „конспиролог“ Крис Еверард истиче да је вакцина против короне инстутуционализовала еутаназију у масовним размерама. У децембру 2019, уочи избијања корона тровања, у Великој Британији вакцинисано је преко 70% старијих, људи преко седамдесет година, вакцином тобож против грипа – смртност од короне две године касније у тој истој Британији је највећа међу старијима од седамдесет година – тачно 70%. Случајно? Како да не! 

Пошто се ликвидира старачка популација, прелази се на млађе, указује Еверард. Најављујући нови талас короне, британска Влада шаље писма родитељима да вакцинишу децу од 12 до 15 година. Организација с којом власти Велике Британије сарађују и која шаље писма на кућне адресе зове се, веровали или не, IPSOS MORI, што на латинском значи ОНИ УМИРУ.

Светски сатанисти не мирују. Имајте то на уму, позива Еверард.

 

Извор:  Сајт Криса Еверарда „Енигма“

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 16 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.