header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Светска кабала у паници? - Шваб отказао "СЕФ", а Гејтс одмор
Светска кабала у паници? - Шваб отказао "СЕФ", а Гејтс одмор Штампај Е-пошта
уторак, 21 децембар 2021

         Бил Гејтс рекао да ће омикрон послати свет у „најгори део пандемије“

        Након драматичног говора председника Џоа Бајдена у којем је молио невакцинисане Американце да оду и примие вакцину, Бил Гејтс, Мајкрософт милијардер и самопроглашени незванични краљ глобалних вакцинација, изненада је твитовао неколико твитова који су променили његова предвиђања о томе колико ће пандемија трајати.
          Таман када је деловало да ће се живот нормализовати, можемо видети да улазимо у најгори дио пандемије. Омикрон ће нас све погодити, навео је.

Гејтс је поручио како је отказао своје планове за одмор, те упозорио да свет улази у најгори део пандемије коронавируса. 

- Таман када је деловало да ће се живот нормализовати, можемо видети да улазимо у најгори дио пандемије. Омикрон ће погодити сваког од нас. Моји блиски пријатељи су већ заражени њиме, а ја сам отказао већину мојих планова за празнични одмор - написао је Гејтс на свом Twitter профилу.

Гејтс је унео и мало оптимизима, рекавши да сматра да би се пандемија могла завршити наредне године. 

Он сматра да омикрон неће дуго бити доминантан сој, те претпоставља да ће актуелни талас трајати мање од три месеца. Навео је да пандемија неће трајати вјечно, те да је уверен како ће она завршити и да ће се благдани ускоро славити као некад, додајући како је свестан да је фрустрирајуће што је још један благдан обилежен коронавирусом.

Према Гејтсу, „морамо бити опрезни у вези са оним што се дешава“, јер „чак и ако омикрон буде упола јачи од делте, то ће бити најгори талас који смо видели пошто је изузетно заразан“.

Ипак, упркос свим случајевима заобилажења новог соја вакцина и ревизије показатеља њихове ефикасности, према Гејтсу, вакцине и даље „добро“ делују.

Срећом, има добрих вести на крају тунела. Чини се да се омикрон креће толико брзо да ће се завршити за три месеца, рекао је Гејтс.

Уреднички коментар The Big The One:

Прва ствар која привлачи пажњу је број твитова које је направио краљ вакцина. Дајемо два као пример и линк за читаоце да оду на налог „благословенога“ Била, али zerohedge.com има седам твитова, а вероватно их сада има много више у оригиналу. Шта је изазвало ово многословље, ми не знамо.

Могуће је да је ово признање традицији Мајкрософта, који објављује исправке/поправке за своје производе у року од сат времена након објављивања, а затим се ова ажурирања настављају на неодређено време. Можете мислити и да краљ вакцина заправо уопште није краљ, већ нешто као „пророк“ краљу, коме је краљ „ударио пацке“ због лошег рада и одмах је скочио да покаже да добро ради, покушавајући да добије, ако не квалитет, онда квантитет.

Највероватније је тачнија друга претпоставка, пошто је тако нагла промена мишљења недостојанствена чак и за Била. Још јуче је рекао да је пандемија скоро готова, а онда одједном да би свет могао да уђе у „најгори део пандемије“. Изгледа да је Билу доведен нови темник и сада тролује свет око њега.

Генерално, не знамо ко држи Била на поводцу и ко је заиста краљ вакцина, али то није битно. Главна ствар је да је омикрон сада позициониран као релативно лаган, али веома, веома заразан. Толико је заразан да, према речима израелског премијера, може да зарази 16 милиона Израелаца. Но, проблем је у томе што у Израелу жтиви само 9,5 милиона становника, а таква страшна вируленција збунила је рабине (овде:).

 

Осврт "Борбе за веру":

Клаус Шваб је одложио свој "Светски економски форум" до лета наредне године, под неуверљивим изговором - "Омикрон" (овде:). Бил Гејтс  одлаже одмор и напрасно демантује самог себе "пророкујући" талас јачи од свих претходних - што све указује да светска кабала спрема нешто крупно. Очито им се планови са вакцинацијом руше, због чега их је ухватила паника. Сетимо се да је Шваб рекао да "велики ресет" мора да се изврши брзо, у противном све више људи ће се освешћивати, што је опасност за успех "ресетовања". Но, то може бити опасно за човечанство, јер успаничени светски сатанисти могу посегнути за светским ратом као последњим "решењем". Господ нека им запрети!

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 22 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 15 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.