header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Алармантно! – Др Владимир Зеленко: ако ускоро умрем, то није због лошег здравља, желе да ме ућуткају
Алармантно! – Др Владимир Зеленко: ако ускоро умрем, то није због лошег здравља, желе да ме ућуткају Штампај Е-пошта
субота, 25 децембар 2021

 Др Владимир Зеленко упозорава да се улажу заједнички напори да се утишају доктори који говоре истину, као што је он, и упозорава да ако ускоро умре, то неће бити због лошег здравља или сопствене одлуке.

У упозоравајућој поруци коју је у понедељак објавио на Гетр, др. Зеленко указује на то да ће се рат естаблишмента против узбуњивача у медицинској индустрији тек приказати и да се стручни и часни људи морају изборити да будући нараштаји не осете штету нанету ковид хистеријом.

„Влада је сада очајна“, каже Зеленко. „Тирани знају да им долази крај и укопали су се и кренуће у пуну тоталитарну тиранију покушавајући да “реше” људе попут мене и мене самог.”

Доктор, који промовише протоколе раног лечења и профилаксе за пацијенте ниског ризика за лечење Цовид-а 19, даље истиче да му је живот у опасности због информација које шири.

„Као прво, нисам самоубилачки настројен“, признаје Зеленко.

„Као друго, много ми је боље; моје здравље је добро. Дакле, ако умрем, или нестанем, то нема никакве везе ни са чим од тога и знате који је извор тога…”

“То је покушај атентата на истину потискивањем мог гласа и гласова попут мог.”

Зеленко наставља да ће ускоро бити “покушај санкционисања доктора попут мене, одузимања лиценци, клеветања”.

Једини излаз, каже доктор, јесте да се поштени доктори и други истомишљеници удруже, политички устану и одбаце тиранију.

“Мој захтев од колега лекара и мој захтев од свих који слушају ово је да иду у потпуно супротном смеру: устаните. Ово је грађански рат за слободу, надамо се на ненасилан начин”, каже Зеленко.

“Потребна нам је грађанска непослушност. Морамо рећи, ‘Не’, дементној марионети у Белој кући и свим тим тиранским лажима људи као што су Фаучи, и НИХ, и ЦДЦ, и ФДА… све ове организације које нису ништа друго до проститутке и курвинске куће.”

Будућност, потврђује Зеленко, зависи од тога да се добри људи (на ненасилан начин) супротставе немилосрдној ауторитарности.

“Ако желите да ваша деца имају прилику да напредују, сада је време да се дигнете и жртвујете, јер слобода наше деце зависи од онога што ми тренутно радимо”, напомиње доктор.

“Не залажем се за насиље. Ја се залажем за грађанску непослушност. Устани. Реците: ‘Не, отровним мецима и потпуно одбаците данашњу власт, која није ништа друго до непријатељ народа, непријатељ човечанства, непријатељ Бога.

 

Повезани текстови:

 Сведочење др Владимира Зеленка пред израелским Рабинским судом о вакцинама против короне (видео)

 http://borbazaveru.info/content/

 Др Владимир Зеленко и Дејвид Соренсон - извештај о броју умрлих и оболелих од ковид вакцина

 http://borbazaveru.info/

 Препоручени ПРОТОКОЛ ЛЕЧЕЊА др Владимира Зеленка који је многима помогао (in Serbian and English)

 http://borbazaveru.info/content/

 

Извор: "Борба за веру" / NultaTačka/InfoWars

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 25 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 85 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.