header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Др Мајк Једон иза вакцинације стоји „перманентна и тоталитарна“ здравствена тиранија
Др Мајк Једон иза вакцинације стоји „перманентна и тоталитарна“ здравствена тиранија Штампај Е-пошта
субота, 25 децембар 2021

 Бивши потпредседник компаније Фајзер, др Мајкл Јидон, подигао је узбуну у вези са применом „вакциналних пасоша“ широм Европе и показао зашто њихово наметање нема никакве везе са јавним здрављем, већ је у вези са „тоталитарном контролом“. Он даје четири једноставна аргумента у корист тога да је владина кампања за вакцину против цовид-19, (засновану на генској терапији), и за вакциналне пасоше - „превара“ за успостављање „тоталитарног... система контроле“...

„Широм Европе смо или на један минут до поноћи, или на два минута до поноћи“, рекао је британски држављанин на симпозијуму који су спонзорисали Doctors for Covid Ethics .

Јидонов говор почиње у 1:13:30, краћи видео са његовим кључним цитатима је доступан овде

Власти усвајају метод постепеног увођења вакциналногпасоша, каже Јидон. „Почеће са местима на која ви вероватно не идете, на пример, ако сте мојих година, вероватно нећете ићи у ноћне клубове. Дакле, мене лично не погађају вести да ће вам требати да покажете пропусницуда сте вакцинисани пре него што можете да уђете у ноћни клуб.

Али они то тако раде. То је као да убаците канцерогену ћелију у своје тело, а не приметите је јер сте имунокомпромитовани и она расте и метастазира и онда вас убије“, наставио је. „И то је оно што ће ове вакциналне пропуснице учинити. Зато их немојте толерисати нигде у својој земљи. Систем ће се сам формирати и ја не видим начин да их уклоним.”

„Једном када ове ствари буду у вашој земљи и буду коришћене за регулисање приступа основним услугама као што су храна, новац, гориво, возови и сличне ствари, никада их се нећете отарасити“, рекао је Јидон. "Морамо то унапред да зауставимо."

„Изгубићете могућност да одлучујете где да будете у било ком тренутку“, предвидео је он. „Вакцинални пасошиће се користити за регулисање уласка и изласка из готово сваког контролисаног простора, можда чак и из вашег дома.”

Поред тога, „од вас ће се тражити да ажурирате вакциналне пасошетако што ћете бити стално понововакцинисани“, а тренутно „„потпуно вакцинисан“ значи две ињекције, али ће ускоро значити три, затим четири, па пет. Дакле, не бих рекао да им је то крај.”

Јидон је ламентирао: „Мислим да ће то постепено убити много људи. Не знам да ли је то заиста [програм] депопулације, али то ће изазвати огромне количине смртних случајева."

Како зауставити вакцинацију и пасоше

У недоумици како зауставити наметање овог „система контроле“ становништву широм света, Јидон је рекао да је једина опција која може да функционише „да што више људи зна да је ово превара и да кажу то другим људима“.

Након што је безуспешно покушао да лобира код политичара у Уједињеном Краљевству, Јидон је закључио да „нас неће спасити политичко вођство“, нити је нашао много доказа да ће се верске заједнице ефективно придружити борби.

„Дакле, ако нису политичари и нису верске групе, ми смо ми ти, који су преостали да бране основне слободе“, рекао је својој публици, позивајући их да буквално изађу на улице и кафее и разговарају о томе са другима.

Затим је изнео неке аргументе за разговор како да убедите породицу, пријатеље и странце да их влада „вара“.

Прво се осврнуо на „једини могући аргумент” који би јавноздравствени субјекти могли да изнесу да подрже вакциналне пасоше –то јест идеју да је вакцинисана особа „безбеднијада буде у близини других”, претпостављајући да су вакцине „смањиле преношење болести на друге”.

Као одговор, стручњак за респираторну фармакологију је рекао: „Вакцинисани не смањују ширење болести. То није спорно. SAGE [Научна саветодавна група за хитне случајеве] не каже тако. Влада Уједињеног Краљевства то не каже. Дакле, молим вас, нисте сигурнији ако стојите поред некога у бару који је вакцинисан. Нимало. Ни Влада то не тврди."

Друго, вакцине против ЦОВИД-19, засноване на генској терапији немају везе са здрављем, јер да имају, они „који су већ били заражени вирусом [и опоравили се],” тако да су развили природни имунитет, „били би изузети од таквих ињекција.”

„Зашто бисте трошили новац дајући вакцине некоме ко већ има бољи имунитет у односу на све што добијете од вакцине? Такође, опасно је вакцинисати људе који су се већ опоравили од те болести“, рекао је он.

Треће, да се ради о здрављу, „ни деци то не би дали, јер у здрава главном деца не оболевају од овог вируса. Она не умиру зато што се не разбољевају, нитига преносе. А ми дајемо вакцине деци. То је грозно. Осјећам се ужасно због тога“, рекао је Јидон.

И на крају, да је реч о јавном здрављу, не бисмо давали ињекције трудницама“, рекао је стручњак за токсикологију. „Они нису завршили студије за оно што ја називам репродуктивном токсикологијом. Ми немамо појма да ли ово штети бебама у материци или спречава оплодњу јајних ћелија јер – студије о томе се не раде.”

„Дакле, не ради се о јавном здрављу. О чему се онда ради? Ради се о тоталитарној контроли, то је систем контроле који се успоставља, рекао је он. „Ево две последње ствари које бих рекао: то је тоталитарно, тако да покрива апсолутно сваки аспект ваших живота. Нема сакривања. И то је перманентно."

„Олдос Хаксли је рекао да научне и техничке тираније никада не нестају. Оне нису као верске или политичке, где се можете уморити од њих и убити их. Научне тираније имају тенденцију да се продубљују. Дакле, то је трајно, тоталитарно и скоро је ту“, упозорио је Јидон.

 

Извор: "Православна породица"

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 25 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.