header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow На наше питање питање о корона-стању у Канади, наш сарадник из Канаде одговора...
На наше питање питање о корона-стању у Канади, наш сарадник из Канаде одговора... Штампај Е-пошта
недеља, 26 децембар 2021

 Драга браћо и сестре,

 Највећи проблем у целој ситуацију је невероватна послушност преко 80%, становништва мерама које је увела федерална, а онда и све провинцијске владе. А лаж је толико велика и очигледна да Свемир то више не може да поднесе. Међутим људима су мозгови испирани деценијама уназад, и стално су живели у неком страху, они, њихови очеви и дедови, углавном од Руса или нечег’ другог.

Што се вируса тиче страх је почео још 1997/8 са “Птичијим” грипом, преко “Сарса”, где Торонто, гледано из ове перспективе, био трениг пројекат слугу злога као припрема за Корону. Кад’ се на све то дода немање Христа као ослонца, нарочито у тешким животним искушењима, онда ће човек очиту лаж видети као истину и у то поверовати. Редови од пар стотина метара људи који на хладноћи чекају да приме 3-ћу дозу су поражавајући. Јасно је као дан да те “вакцине” не штите од короне, али ако приме 3-ћу дозу хоће. Туга не виђена.

Ево докле се стигло: Око 90% фирми је условило запослене да морају да приме вакцину или губе посао. Деца не могу да студирају пошто су сви факултети поставили исти услов. Нема професије која је изузета. Када су се лекари и медицинско особље побунили, онда су устукнули и оставили их на миру јер су видели да се ради о велом проценту запослених, које ако би отпустили, здравствени систем би се распао. 

Из Канаде више не може да се изађе ако немаш аусвајс, ни авионом, ни бродом, ни возом. Постоји опција колима у Америку, пошто амери не траже (за сада) аусвајс. Усто важи и за путовања унутар канаде.

Без аусвајса нема уласка на спортске догађаје, нема биоскопа, концерата, ресторана, кафића, ноћних клубова, теретана, итд.

Куповина хране у Онтарију није условљена аусвајсом (надам се да ће тако и остати), међутим у другој провинцији Нова Шкотска влада је рекла власницима радњи да ако они хоће да траже аусвајс, они су скроз ок са тим.

Многи канадски закони су прекршени и погажени, али нема никог из државног тужилаштва да покрене истрагу и почне са привођењима јер су сви до једног поткупљени од те исте наци-владе.

Најциничније од свега је то што су ове слуге злога урадиле је то што су реч “принуда” (иначе било каква принуда у Канади је кривично дело) су заменили са речју “избор”. Да ли хоћеш да радиш је твој избор, а не принуда.

Иначе Адолф Трудо (како многи у Канади зову смешну карикатуру од човека са именом Џастин) је оличени слуга Клаусов и агенде 2030.

Поздрав и свако добро свој браћи и сестрама који раде на уређењу сајта „Борба за веру“.

Радоје Петровић

Последњи пут ажурирано ( недеља, 26 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.