header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Валентин Катасонов: До краја октобра од вакцинације у САД пострадало око 200 хиљада људи
Валентин Катасонов: До краја октобра од вакцинације у САД пострадало око 200 хиљада људи Штампај Е-пошта
уторак, 28 децембар 2021

 Време високих стопа раста становништва на планети постаје прошлост

Према информационом систему VAERS, који евидентира случајеве нежељених ефеката вакцинације против COVID-19, у Сједињеним Америчким Државама 19. новембра 2021. године укупан број хоспитализација од почетка кампање вакцинације износио је 97.292. Поред тога, било је 101.315 случајева позива хитне помоћи. Трајна инвалидност - 30.967 случајева. Тешки животно угрожени случајеви - 21.582. Умрли - 19.249.

Многи стручњаци истичу да су статистике објављене на сајту ВАЕРС-а само врх леденог брега. Познати амерички лекар Владимир Зеленко сматра да је стопа смртности од вакцинације против вируса ковид забележена у систему ВАЕРС око 1 одсто од правог броја умрлих након убода вакциналним препарадима Pfizer, Johnson & Johnson и Moderna.  Зар није превише?

Стив Кирш (Steve Kirsch), извршни директор америчке Фондације за рано лечење COVID-19 (ЦЕТФ), није изненађен таквим проценама. Ово је исти Стив Кирш који је говорио против ревакцинације на дистанционом заседању Саветодавног одбора за вакцине ФДА 17. септембра 2021. Ово је исти Стив Кирш који је основао Фонд за рано лечење COVID-19 у априлу 2020. са личном донацијом од милион долара за финансирање истраживања за пренамену доступних лекова за лечење пацијената са COVID-19. Ово је исти Стив Кирш који стално наглашава да су шиљасти протеини који се користе у вакцинама против COVID-19 „веома опасни“. Ово је исти Стив Кирш који је својим противницима понудио 10.000 долара за сат времена јавне дебате о ковиду и вакцинацији (није пронађен нико вољан да учествује у дебати).

А ево нове студије Стива Кирша о вакцинацији. Она се зове Cost benefit by age analysis: The COVID vaccines kill more people than they save for all age groups (Анализа трошкова и користи према годинама: вакцине против вируса covida убијају више људи него што спасавају у свим старосним групама.) Ево неких цифара (према америчким подацима).

У првих шест месеци вакцинације против COVID-a, ВАЕРС је примио више извештаја о нежељеним ефектима вакцине него у целој 30-годишњој историји система. Смртност вакцина против covida била је око 500 пута већа од оне код конвенционалних вакцина против грипа.

До краја октобра у САД је од вакцинација пострадало око 200 хиљада људи (веома близу процене Владимира Зеленка). Плус, има око 300 хиљада људи који су постали доживотни инвалиди. Укупан број различитих нежељених ефеката на здравље је око 5 милиона. У просеку у Сједињеним Државама, током периода од 6 месеци, вакцине против COVID-19 убију две особе у односу на једну спасену. Ово је просек за све старосне групе. Ни у једној старосној групи нема вишка броја спасених у односу на број убијених.

Прорачуни и процене у Киршовој студији су углавном сличне онима које се налазе у недељним извештајима о вакцинацији Британске агенције за здравствену безбедност. (UKHSA).

Закључци Стива Кирша: амерички медицински регулатор CDC, доносећи одређене одлуке о вакцинацији, не ослања се на прорачуне и процене могућих користи и ризика од вакцинације. Америчка наметнута обавезна вакцинација било које особе, а посебно деце школског узраста, доказ је екстремне корумпираности друштва, посебно америчких одељења из области медицине и фармакологије. Кирш подсећа да је 1977. праг за прекид вакцинације (тада је покренута масовна кампања вакцинације против свињског грипа) био 35 смртних случајева. Данас је овај праг, на основу података VAERS-а, премашен скоро 550 пута!

Алтернатива тренутној вакцинацији, према Стиву Киршу, требало би да буде лечење ковида, а за то постоје готови лекови. Стив Кирш истиче лекове као што су Ивермектин и Флувоксамин, за које постоји велики заостатак у клиничким испитивањима (као третмани за covid). Међутим, амерички регулатори чине све да спрече коришћење ових средстава.

Скрећем вам пажњу на идеју Стива Кирша да се главне последице вакцинације могу појавити касније. То јест, вакцинације се могу показати као мине одложеног дејства. Неки од америчких лекара такође обраћају пажњу на ову њихову особину. На пример, др Рајан Кол (Dr. Ryan Cole), патолог са сертификатом одбора који води највећу независну дијагностичку лабораторију у Ајдаху. Он посматра вакцинисане скоро годину дана и примећује озбиљно погоршање њиховог здравља. Опада им имунитет и повећава се подложност разним врстама имунолошких и аутоимуних болести. Неки од њих подсећају на ХИВ инфекцију. Број оболелих од рака код вакцинисаних само од јануара до септембра порастао је, према његовим подацима, 20 пута (односно, број оболелих од рака међу вакцинисаним је 20 пута већи него међу невакцинисаним). Рајан Кол не зна да ли ће тело моћи самостално да заустави пад имунитета изазван вакцинама или не.

А ево и мишљења др Шанкаре Чети (Dr. Shankara Chetti). Реч је о породичном лекару из Јужне Африке који је излечио око 7 хиљада људи, и то готово без хоспитализације и без иједне смрти. Такође је заговорник употребе постојећих лекова који су коришћени за лечење других болести пре појаве Covida. Развијени протоколи лечења који се користе у Америци и Европи. Др Шанкаре Чети иде још даље у својим налазима од Стива Кирша. Оружје за масовно уништење, каже др Чети, је Јаб спајк протеин  (Jab spike protein). Вешто увођење шиљастог протеина у људско тело постало је могуће захваљујући чињеници да су коришћене "вакцине" препарати развијени на основу најновијих достигнућа генетског инжењеринга.

Сам вирус COVID-19, према речима лекара, је вештачког порекла. Вирус Вухан није ништа смртоноснији од обичног вируса сезонског грипа. Изазива акутну реакцију осмог дана након инфекције, али у врло малом проценту заражених. Али ињекција вакцине има озбиљније и дуготрајније последице. Доктор објашњава да, пошто тело препознаје ове шиљасте протеине као стране нападаче, имуни систем реагује аутоимуно, односно напада сам себе. Овде почиње спор процес смрти. „Људи ће временом развити аутоимуне болести, од којих се низ никада неће елиминисати било каквом фармацеутском интервенцијом. Иначе, очекивани животни век који др Шанкара Чети даје ињектираним пацијентима је у великој мери исти као што кажу други медицински ауторитети. На пример, француски виролог др Лук Монтање (Luc Antoine Montagnier), добитник Нобелове награде за медицину, не даје вакцинисанима више од три године живота.

Неки ће умрети са дијагнозом рака, неки од последица дијабетеса, неки од хипертензије, можданог удара, срчаног удара, итд. Нико не би помислио да повезује ове смрти са ињекцијом.

Демографи данас користе израз „вишак морталитета“. То значи да је у извештајном (последњем) периоду посматрања стопа морталитета већа него у претходном. Очекује се да ће до краја 2021. године у многим земљама бити забележен вишак морталитета. Време високих стопа раста становништва на планети постаје прошлост. Користећи методу екстраполације (пројектовање прошлих трендова у будућност), демографи не искључују да ће до 2024. године раст светске популације сасвим престати.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / "Фонд стратегической культуры"

Последњи пут ажурирано ( среда, 29 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.