header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Пажња, пажња... склапање коцкица
Уредништво: Пажња, пажња... склапање коцкица Штампај Е-пошта
понедељак, 03 јануар 2022

 У вакцинама је графен – оксид. Графен се под утицајем мегнетног или електромагнетног поља понаша као жив. Исправно наелектрисање на кристале графена укључује кола (схеме), која су готово квантни компјутер. Кристалне мреже које се формирају у телесним течностима након мРНА вакцине и у самој вакцини, као што се види на снимку „Фајзерове“ вакцине (у наставку), изгледају чак као нано антене високе фреквенције. У вакцинама је и светлећа "луцифераза":.. Да ли ће се – истретиран електромагнетним зрачењем или утраљубичастим читачем,  у некој фази вакцинисања - на челу или десној руци вакцинисаних појавити жиг звери са бројем 666?!

+ + +

Међу хришћанима је – до недавно – владало прилично наивно мишљење у погледу жига звери. Сматрало се да ће антихристовска власт– попут жига стоки – утискивати људима неки жиг на десну руку или чело. Међутим, ми данас видимо могућност за нешто непојмљиво софистицираније. Људима ће се на превару, или путем принуде на добровољност, убризгати супстанца која ће се -  може бити - адекватним читачем појавити на десној руци или челу као жиг звери. И тада ће већ бити касно за покајање...

23. октобра 2021. године, објавили смо текст "Докази завере или да нам буде јасније шта се догађа" (овде:), а поводом текуће вакцинације против короне и чудних техничких компоненти које је прате.

У њему смо најпре указали на употребу графен – оксида у медицини кроз докторску дисертацију др Драгане Д. Тошић са темом „Синтеза и карактеризација графенских нанотрака“, која је брањена 2016. године.

„Најважнија примена графена у медицини – указала је др Тошић -  је коришћење „летећег ћилима“ - графена као носиоца лекова директно ка оболелим ћелијама“. Оно што је овде кључно – то је способност да графен-оксида да се понаша у складу са задатом командом путем магнетног поља.  Лекови се директно до ћелија преносе у капљицама, а потом испуштају лек на жељено ткиво применом магнетног поља које им мења облик”, каже др Тошић.

Да ли је графен присутан у вакцинама?

Крајем јуна 2021. године, група шпанских истраживача објавила је шокантни резултат анализе садржаја Фајзерове вакцине, коју је спровео професор Пабло Кампра са Универзитета у Алмерији. На основу електронске и оптичке микроскопије, и тестова апсорпције, анализа је показала да се у вакцини налази графен (дериват графита у форми наночестица). И да графен чини 99% садржаја вакцине (а РНК односно мРНК о којој сви причају свега 0,7%). После тога аналогно присуство графена установљено је и у вакцини „Астра-зенека“.

https://www.orwell.city/

Потврда из „Фајзера“

„Фајзеров“ информатор Карен Кингстон рекла је да пегилирани липиди, који формирају биосферу липидне мембране која садржи честице мРНК из вакцина против COVID-а, садрже графен оксид.

 Неколико научних радова, укључујући и наведени, показују да се графен оксид користи у генској терапији као носач или платформа за испоруку биомолекула, као што је мРНА, у ћелије због своје високе електричне проводљивости и способности да продре кроз ћелијске мембране.

YouTube такве видео снимке сада брише страшном брзином, људи их постављају на друге хостинг сајтове. На интернету постоји снимак са немачким титловима на коме се виде капи „Фајзер“ вакцине под микроскоп.

Он је био објављен на више Telegram и Youtube канала 10. августа 2021., показујући запањујуће склапање сићушних ужарених честица које се крећу и формирају мреже једна са другом, а затим пропадају у мреже кристализирајућих и гранајућих структура сличних антенама  (линк испод слике која следи).

Ове кристалне формације су изузетно сличне кристалним мрежама које се формирају у пљувачки након вакцинације.

Самосастављајућа нанотехнологија графенског оксида сада се такође налази у "Фајзер" вакцини: немачки видео приказује...

 https://www.brighteon.com/embed/abe

Кристалне мреже које се формирају у телесним течностима након мРНА вакцине и у самој вакцини, као што је приказано на овом видео снимку „Фајзерове“ вакцине, заиста изгледају као антене нано високе фреквенције. Графенске антене постоје и проучаване су на Универзитету у Манчестеру, где се налази Национални институт за графен и опсежно истраживање графена.

Чему, дакле, графен у вакцинама? Да ли је ту само у медицинске сврхе?

Од момента чудесног открића кристала графена садржаних у вакцинама, нагађало се шта је разлог присуства овог чудног материјала у вакцинама.

Последње сумње концентрисане су на врло необична електрична својства графена, што, како неки мисле, након ињекција особе бити могуће повезати се са такозваним „Интернетом ствари“ (овде:).

Моћ графена у телу човека

Исправним наелектрисањем на графен, он се формира и укључује у кола (схеме), која су готово квантни компјутер. Под утицајем електромагнетних таласа кристали графен-оксида почињу да постоје сам по себи (засебно). И током овог постојања, кристал стиче различита својства која омогућавају претварање овог кристала у дводимензионална електронска кола. Имајмо у виду да се графен оксид уноси у тело у облику течних кристала – вакцина. Ови кристали, дакле, третирани електромагнетним таласима претварају се у интегрална кола – схеме које су телу „субјекта“ („Фајзерова“ термилогија) готово квантни компјутер!

 И сви смо, наивно, веровали да ће људима утискивати жиг на чело или руку, а сада се испоставља да се у човека - путем графенских кристала инсталира не чип, већ читав рачунар! Потребно је само адекватно третирање односно читач!

Шта то светли и зашто у вакцинама?

Од почетка глобалне кампање вакцинације против COVID-19, интернет је преплављен масом видео снимака који демонстрирају чудне ефекте последица увођења „чудотворних“ ињекција: лепљење гвожђа на место убода, скретање тока воде вакцинисаном руком, паљењем сијалице прстима итд. А један од наводних ефеката вакцина био је сјај вена и места убризгавања када су изложени ултраљубичастом светлу. Сви су гледали видео снимке, били задивљени, али нико се посебно није потрудио да провери ефекат. Међутим, 17. августа 2021. на мрежи се појавио снимак девојке, која је скренула пажњу на чудну љубав градских власти према ултраљубичастим лампама, које су масовно почеле да се постављају на улице.

https://thebigtheone.com/

 https://halturnerradioshow.com/index

Квантне тачке (quantum dots) и "Лузифераза"

Квантне тачке су специјална боја направљена од нанокристала, која, када се убризга под кожу истовремено са вакцином, може тамо да остане неколико година и да такорећи води евиденцију о вакцинацији: каква је вакцина била, када је примљена и тако даље. О квантним тачкама се дуго расправљало на бази чега ће бити направљене.

А онда је "Фајзеров" узбињивач Мелиса Стиклер, у ексклузивном интерјвуу за Project Veritas, открила ексклузивне мејлове компаније "Фајзер" у којима се апеловало на запоселене да јавно не помињу улогу побачених феталних ћелија током развоја њихових вакцина против ковида. Инспектор квалитета из поменуте фармацеутске компаније рекла је још за LifeSiteNews да вакцине Pfizer/BioNTech садрже флуоросцентни плави сјај и садрже ензим назван "луцифераза" (овде:). "Вакцина сија, барем Фајзер", рекла је Мелиса Стриклер, која је радила за фармацеутског гиганта скоро 10 година. "Изгледа као да је неко узео плави светлећи штап и поломио га и ставио у флашу, али то се види само на светлу и у тамној позадини" (овде:)

Светлоплава луцифераза, видљива под одређеним УВ таласним дужинама, идентификована је 2020. године у извештају у часопису Nature Scientific Report.

Чудан патент компаније „Фајзер“

А онда је откривен чудан патент компаније „Фајзер“, регистрован 31. августа 2021. године, који потврђује наше сумње.

Суштина овог „Фајзеровог“ патента јесте потврда да се у „субјекту“ (човеку) налази електронски уређај преко кога комуницира са другим електронским уређањем, а – наводно – у циљу „анонимног одабира субјеката за лечење заразне болести узроковане патогеном.

И Бил Гејтс има свој патент – директна веза са патентом „Фајзера“

Бил Гејст је регистровао  ПАТЕНТ WO / 2020/060606 (666 - број имена Звери односно  Антихриста).

Документ је регистрован 26. марта 2020. Захтев за њега поднео је 20. јуна 2019. Microsoft Technology Licensing LLC, на челу са Бил Гејтсом. 22. априла 2020. патент је добио међународни статус. Развој се зове „Систем криптовалуте који користи податке о телесној активности“.

https://patentscope.wipo.int/

Из уводне напомене патента издвајамо кључно - у нашој парафрази (више о патенту овде:):

Графенска електроника у човеку повезана је са системом криптивалуте. На тај начин систем криптивалуте проверава да ли корисник-човек испуњава услове које је поставио систем криптовалуте (рецимо, да ли се противи систему, да ли прихвата глобалну власт, да ли му падају на памет неке побуњеничке идеје и слично...) И уколико корисник не испуњава задате услове, систем га не верификује и  – КЛИК!

 По патенту Била Гејтса неподобни неће моћи "ни купити ни продати"! 

„Фајзер“, дакле, има патент – дозволу за убризгавање супстанци под плаштом медицине, а Бил Гејтс, односно светска кабала, ће оно што „Фајзер“ убризга искористити у сврху - да нико не може ни купити ни продати ко нема жиг!

Још једна потврда да је се вакцином против ковида у тело човека уводи маркер

Творац руске вакцине „Спутњик В“, директор Института „Гамалеи“ Александар Гинцбург у интервјуу агенцији ТААС за велики број оболелих међу вакцинисанима окривио је лажне сертификате. Рекао је да чак  80 посто оболелих међу вакцинисанима чине они са који су купили фалсификоване сертификате. И онда је Гинцбург отрио кључну ствар:

„Проверити да ли је неко вакцинисан „Спутњиком В“ или не, може се уз помоћ специјалне анализе на присуство маркера препарата“.

У „Спутњику В“ постоје МАРКЕРИ!

Да ли је тај маркер "Луцифераза", графен оксид или оба у корелацији - Гинцбург није открио.

http://borbazaveru.info/

Још један доказ

23. септембра 2021. године објавили смо вест да је Израел најавио инсталацију апарата названог „Омега“ на међународном аеродрому Бен Гурион у Тел Авиву, који врши генетско скенирање путника који долазе из других земаља, а ради намера владе да појача борбу против лажних ПЦР тестова.

Шта ће апарат „Омега“ детектовати у телу човека као доказ да ли је или није вакцинисан?!

http://borbazaveru.info/


ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПЛАН СВЕТСКЕ КАБАЛЕ?

Када графен оксид - вакцинацијама - достигне довољну количину у људском телу, почиње да гради структуру за пријем сигнала, сатанисти - чини се - чекају да се што више људи вакцинише и када се то деси, они ће послати довољно јак електромагнетни сигнал према вакцинисанима и луциферази. Да ли ће се испод коже шаке или чела  - под дејством читача (скенара) - појавити ЖИГ ЗВЕРИ СА БРОЈЕМ 666?!

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 03 јануар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 70 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.