header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Марија Мономенова: Берл Лазар изјавио да је вакцина бескорисна и да само "Месија" може да спасе
Марија Мономенова: Берл Лазар изјавио да је вакцина бескорисна и да само "Месија" може да спасе Штампај Е-пошта
среда, 05 јануар 2022
            Усрдно прослављање, сада већ прослављеног у целом свету, Александра Гинцбурга директора Центра „Н.Ф. Гамалеи“, где је створена прва у свету вакцина против COVID-19 – „Спутњик V“, од стране јеврејске заједнице Русије мене ни мало не изненађује. Ко не зна да је Гинцбург – Јевреј? Сви знају, па шта... Колико има сјајних Јевреја који су прославили свој народ разним достигнућима? Зашто да их не прослављају и зашто не благодарити самим Јеврејима? Па и благодари се...

5. октобра 2021, како саопштавају „РИА Новости“, директору Државног научног института епидемиологије и микробиологије „Гамалеи“ Александру Гинцбургу уручена је почасна медаља „Руског јеврејског конгреса“ – Global Influence Award на вечери поводом 25-годишњице тог истог „Руског јеврејског конгреса“ (РЕК). У прес-служби организације прецизирали су да су у 2021. години ове премије удостојени: 10-и председник Израела Рувен Ривлин, који је заузимао овај положај од 2014. до 2021, затим руководство компаније „Јандекс“ (интернет портал и претраживач) и руководство Центра „Гамалеи“ на челу са Гинцбургом, ствараоцем прве у свету вакцине против вируса COVID-19.

А мало касније, 29. новембра 2021. директор Центра „Гамалеи“, један од микробиолога који је развио „Спутњик V”, Александар Гинцбург, по информацији руске новинске агенције „ТАСС“, добио је још једну јеврејску награду, овог пута од „Федерације јеврејских општина Русије“ (ФЕОР) – „Виолиниста на крову“. За време церемоније Гинцбург се нашалио о „споредним“ ефектима руске вакцине, рекавши да „после вакцинације „Спутњиком V код мушкараца почињу да расту зулуфи” (дуги зулуфи од слепочница до браде, као код верујућих Јевреја). Награду је Гинцбург добио у категорији „Наука“ „за изузетан допринос у развоју домаће епидемиологије“.

Између осталог, у категорији „Државни делатник“ победио је министар просвете РФ Сергеј Кравцов (за подршку национално-културних традиција народа Русије у опште-образовном систему).

И, наравно, законопослушни главни рабин Русије, бесконачно награђујући Гинцбурга, је активни заговорник вакцинације, он позива верујуће да се вакцинишу против корона вируса.

„Обраћам вам се са веома важном молбом – молбом да се вакцинишете против КОВИДА“, - говори се у званичном обраћању Берл Лазара јеврејским општинама, достављеном агенцији „РИА Новости“ од стране прес-службе јеврејске организације.

Међутим, пре неколико дана на интернету се појавио занимљив видео запис. Сумњати у веродостојност метеријала не треба: пред нама је двадесетпет секунди укључења Берл Лазара преко видеоконферецијске везе ZOOM , у коме главни рабин Русије, противречећи сам себи, саопштава, да је вакцинација бескорисна, да су научници немоћни, да је корона вирус непобедив, али да он зна за једини истинити (!) пут спасења човечанства...

„Свету је нужно позвонити на буђење, - говори представник љубовичког (место у Белорусији где је настао) хасидизма, рабин Берл својим јединоверцима, - човечанство мора да схвати, да њему више ништа неће помоћи. Корона вирус је већ урадио довољно. Највећи умови света не знају шта ће се десити даље. И ми већ видимо да вакцине не помажу. И онда, које је решење? Решење је – Месија. Нема никакве сумње да је Месија најреланији одговор... бољи од било какве „вакцине“. У сваком смислу то је веома важна порука за сваког од нас“.

Невероватна прича, зар не? Дакле, шта имају на уму Јевреји?

Марија Андрејевна Мономенова, члан Савеза новинара Русије

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: "Борба за веру" 

Извор: https://ruskline.ru/news_rl/

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 06 јануар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.