header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Технолошки паразитизaм: Вакцине против ковида изгледа да садрже микрочестице "нано-хоботнице"
Технолошки паразитизaм: Вакцине против ковида изгледа да садрже микрочестице "нано-хоботнице" Штампај Е-пошта
четвртак, 06 јануар 2022
            Ево једног текста који потврђује наша промишљања у тексту Уредништво: Пажња, пажња... склапање коцкица. Др Рикардо Делгадо, Мик Андерсон и др Пабло Кампра износе своје закључке на основу посматрања узорака из такозваних „вакцина“ против ковида.

Један од њихових главних закључака јесте да су „вакцине“ само средство да се у људско тело убризга нанотехнологија, чији је носач графен оксид који има електричну проводљивост и способност да се формира у кола и схеме, путем електромагнетних таласа. Смисао овога је добијање трансчовека – борга (жигосаног жигом звери), који ће бити повезан са „Интернетом ствари“, чиме ће постати потпуни роб коме у сваком тренутку могу искључити криптовалуту или га заувек „искључити са мреже“.

Богословски гледано, овде се ради о томе да ђаво изиграва бога, односно глуми творца, који ствара новог човека и нову „реалност“ – (Цукенбергов „метаверзум“). Међутим, као што му се први покушај да збаци Бога са трона завршио његовим свргавањем у пакао и дубину гробну (видети код пророка Исаије), и овај ће проћи исто – с тим што ће овог пута бити заувек. Пресудно је само да изабрани Божији остану верни до краја, јер се и сам Господ Исус Христос питао – када дође по други пут, хоће ли наћи веру на Земљи...

 + + +

 (Ufospace) Видео, објављен од La Quinta Columna показује да „вакцине“ против коронавируса из Вухана (Covid-19) садрже „нано-хоботницу“ и друге микрочестице које имају способност да се самосастављају након уношења у тело.

Бежична наносензорска мрежа (WNSN) која се ствара током овог процеса детаљније је описана у чланку објављеном Journal of Communications.

"WNSN то је мрежа микроуређаја и нано-чворова или наносензора. Нано-чворови, који су уређаји нанометарске величине, састоје се од нанопроцесора, наномеморије, нанобатерије, нанопримопредајника, наноантене и наносензора који раде на наноразмери“, појашњава Daily Exposé.

Рикардо Делгадо из (Ricardo Delgado) из La Quinta Columna даље пише да је нанотехнологија која се користи у овим ињекцијама репринт  комуникационих технологија које се већ користе, само што се у овом случају убризгавају у тело.

 „Ми говоримо о нанокомуникацијама“, каже Делгадо. „Све ово је нанотехнологија за нанокомуникације.

Говорећи „сви они“, Делгадо има у виду све оне који данас производе вакцине против ковида.  Ту се подразумевају мРНК (месинџер РНК) од Pfizer-BioNTech и Moderna, а такође и вакцине вирусних вектора  AstraZeneca и Janssen (Johnson & Johnson).

Вакцине против Covid, Илон Маск (Elon Musk) и тежња да се људско тело претвори у трансчовека – борга

Мик Андерсен (Mik Andersen) објашњава да нанорешетке које се налазе на људском телу захтевају употребу посебних наноантена које раде у терахерцном опсегу. Десило се да су истог типа као и они који се налазе у узорцима ињекција против covida.

 „Изричито помињање типа антене и технологије наномрежа унутар тела потврђује да су вакцине, између осталог, вектори за уградњу нанотехнологије или наноуређаја у људско тело“, каже др Пабло Кампра (Pablo Campra), који је сакупио слике добијене из узорака covid „вакцине“.

 „Међутим, осим чисте случајности, аутори експлицитно указују на употребу графена и угљеничних наноцеви као суштинских елемената за овај мрежни модел.

Испоставило се да је нарцисоидни милијардер Илон Маск умешан у ову операцију чији је циљ претварање људских тела у трансхуманистичке машине, контролисане сићушним наномрежама унутар тела. А ковидалне ињекције су средство за испоруку тих компоненти.

Презентација од 24 слајда објашњава како процес функционише користећи једноставне дијаграме и тезу која се лако прати. Можете је погледати на Интернету или преузети ову презентацију са горње везе.

У суштини, ове такозване Фаучи "вакцине" против грипа повезују људска тела са Интернетом ствари. У суштини, они постављају основу за функционисање људске анатомије и контролу њоме од стране lоТ мреже.

Вакцинисана тела више неће бити аутономна, већ ће функционисати у "облаку" трансхуманости. 5Г технологија је такође део једначине, јер ће напајати и повезати lоТ мрежу и све на њој.

Други термин који се користи за описивање ове нове виртуелне стварности је метаверзум. Могуће је да ће само „вакцинисани“ моћи да учествују у метаверзуму – а једном тамо, „накалемљени“ никада неће моћи да га напусте.

"Идеја је да се на крају сви вакцинисани споје у 'кошницу'", рекао је један коментатор Daily Exposé.

Клаус Шваб (оснивач Светског економског форума) објашњава ово у својој књизи/манифесту (бесплатна ПДФ верзија), види Промена 1: Имплантабилне технологије, стр. 110-111, итд., пише други, позивајући се на Швабову књигу Четврта индустријска Револуција.

Други је приметио да се чини да честице графен оксида садржане у ињекцијама делују као електрични водови који ће хранити тела трансљуди којима су убризгане кроз процес "вакцинације" и "појачавања".

Последње новости о ковид вакцинама могу се пронаћи на сајту ChemicalViolence.com.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / https://www.planet-today.com/

Још извора за овај чланак:

DailyExpose.uk

Orwell.city

Orwell.city

Planet-Today.com

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 06 јануар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.