header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow На Светој Гори поново био јак земљотрес
На Светој Гори поново био јак земљотрес Штампај Е-пошта
недеља, 23 јануар 2022

 Геодинамички институт Атинске опсерваторије забележио је 4 земљотреса за 20 минута, од којих је најјачи имао амплитуду од 5,4 степена Рихтерове скале.

16. јануара 2022. године у северној Грчкој догодило се неколико јаких земљотреса, чији је епицентар био 22 километра од Атоса, преноси «Вима Ортодоксија».

Геодинамички институт Атинске опсерваторије забележио је 16. јануара поподне неколико снажних земљотреса који су се догодили у северној Грчкој.

 _______________________

  Препоручујемо:

Уредништво: Да ли Светој Гори прети скоро потапање у воду?

 http://borbazaveru.info/content/

________________________

У року од 18 минута у северном делу Егејског региона, неколико минута након првог удара, који се догодио у 14.26 поподне, забележена су још четири земљотреса. Најјачи потисак имао је амплитуду од 5,4 Рихтерове скале.

Епицентар земљотреса налазио се у региону од 22 километра јужно од Свете Горе, а дубина жаришта износила је 10 километара. Земљотрес се осетио широм северне Грчке. За сада нема извештаја о штети или повређенима.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / "СПЖ"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 23 јануар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.