header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Драган Вујичић: Брукање медицине 2 - Белосветске заразе
Драган Вујичић: Брукање медицине 2 - Белосветске заразе Штампај Е-пошта
петак, 28 јануар 2022
          Година 2021. остаће забележена као Година смрти у Србији. Како је објавио Завод за статистику умрло је 135.901 грађана. У првој години Пандемије 2020.преминуло је 114.954. Раст смртности између две године је 18.2 одсто. Ово је највећа смртност у држави у минулих 75 лета.

Од 2000. до 2019. у земљи је просечно мирало између 100.000 и 106.000 људи.

Смртност у 2022.у Србији,када нам је свима „вакцина постала доступна“ већа је за 40 одсто него у 2019. Такође, у САД у години без вакацине 2020. преминуло је око 385.000 а години касније 440.000!

https://www.cdc.gov/

Американци умиру знатно већом стопом у последње две године, али КОВИД-19 „прича“ само део приче-стоји у првој анализи Епох тајмса која се бави „феноменом“ -Међу старијим особама, пандемија би могла лакше објаснити повећање морталитета него међу млађим људима, где постоји јаз који захтева даље објашњење пишу указујући на званичне табеле ЦДЦз.

Према обрасцима, највише умиру најздравији

Изгледа да постоје три различита обрасца у подацима на основу старости:

-Међу онима од 0 до 17 година, смртност је остала практично непромењена од 2019.

-Међу онима који су имали 65 или више година, морталитет се повећао 2020. године, пао у првој половини 2021. године, што се поклопило са пролиферацијом вакцина против ЦОВИД-19, а затим се повећао у трећем кварталу 2021. године, поклапајући се са појавом Делта варијанте, који је изгледао отпорнији на вакцине.

-Међу онима старости од 18 до 49 година, смртност је драматично порасла у првој половини 2020. године, затим је донекле пала пре него што се поново повећала у трећем кварталу 2021.

-Смртност у групи годишта најпродуктивинијих и требало би најздравијих у САД 18 до 65 година јавља се феномен – Када се искључе смртност од КОВИД-а, остаје необјашњиви, значајан пораст морталитета.

-Предозирања дрогом су нагло порасла у 2020. са више од 20.000 умрлих у старосној групи од 18 до 64 године него претходне године.

-Смртни случајеви који укључују алкохол порасли су у 2020. за скоро 8.000 него претходне године у старосној групи од 18 до 64 године. Подаци за 2021. нису доступни“

-Број смртних случајева узрокованих убиством повећао се за скоро 30 одсто од 2019. до 2020. у старосној групи од 18 до 64 представља скоро 4.000 вишка смртних случајева.

-Уз искључење смртних случајева од КОВИД-19 и под претпоставком да су се смрти од предозирања дрогом, алкохола и убистава наставиле 2021. истим интензитетом као претходне године, још увек је око 50.000 вишка смртних случајева прошле године у старосној групи од 18 до 64 године.

 

“Струка“ тражи истрагу

Један од неколико најугледнијих медицинских часописа света Бритиш Медикал Журнал захтева потпуно и тренутно објављивање свих података у вези са вакцинама и третманима против КОВИД-19, рекавши да је то у интересу јавности.

https://www.bmj.com/content/376/bmj.o102

У Овом недељнику где се објављују рецензирани медицински радови а чији јер издавач Синдикат Британског медицинског удружења на хитност је упозорио у Уводнику

„Данас, упркос што су вакцине глобално уведене анонимни подаци на нивоу учесника који су били у основи испитивања нових вакцина остаали су недоступни лекарима, истраживачима и јавности – и вероватно ће тако остати у годинама које долазе“, каже се у уводнику.
Медицински часописи данас су „темељ струке и науке“. Оно што се објави у њима је Свето писмо за администраторе јавног здравља. У две Ковид године о вирусу и последицама објављено је око 200.000 којекаквих студија (судећи по Гугл скулару).

Студије су, по упрошћеној дефиницији, резултати научног експеримента и имају валидиност док их друга Студија са истим или сличним скупом података не демантује. Рецензирани научни рад представља поновљени научни експеримент од стране независних стручњака који су у њему дошли до идентичних резултата.

Дакле Научна истина!

Према мишљењу „струке“ просечна особа је незналица и нема капацитет да разуме научне податке. Њихови научници, које плаћају и које корпорације плаћају, једини су тумачи науке и не треба их доводити у питање. Они су врховни свештеници модерне ере, који се упуштају у велике магије које прљави сељаци не могу да схвате. Овакву науку треба разумети као религију и поклонити јој се у знак поштовања.

50 милиона долара за “порекло“

Међутим шта када се докаже да „струка“безочно лаже.

Научници који су пресудно креирали пут борбе против Ковид 19 у раду о природном пореклу Сарс-Ков2 вируса су лагали. Прво преко онлајн публикације Проксималног порекла 16. фебруара 2020 а чланак је касније објављен у истакнутом научном часопису Нејчр 17. марта. У њему се искључује могућност да је вирус плод намерне генске лабораторијске мутације већ се „доказује“ са је побегао са слепих мишева до мравоједа па назад неколико пута, до човека.

Оваквом истином зачепљена су уста теоретичарима завера који су указивали на Биолошки рат.

Према доказима сакривеним у мејловима научних завереника испоставља се да су аутори чланка Проксимално порекло(пет виролога) награђени са 50 милиона долара у грантовима за „рад“ у 2021 и 2022.

https://www.theepochtimes.com/

У објављеној Е-пошти је јасно да је др Ентони Фаучи не само покренуо напоре да прикрије доказе који упућују на лабораторијско порекло САРС-ЦоВ-2, већ је активно обликовао утицајан академски рад који је искључио могућност цурења из лабораторије.

https://archive.fo/cZwkG

Интересантно, аутори нису признали Фаучијево учешће у раду, јер је требало да буде по „академским стандардима“. Није то признао ни сам Фаучи.

Укратко, научни чланак Проксимално порекло рођен је на телеконференцији 1. фебруара 2020. коју је на брзину сазвао Фаучи, директор Националног института за алергије и инфективне болести и Џереми Фарар, челу Велкам Траста са седиштем у Великој Британији после извештавања о потенцијалној вези између Института за вирусологију Вухан у Кини и избијања КОВИД-19. На конференцији је учестовало четири од пет аутора.

У пресретнутим мејловима на крају, онај из 6. марта 2020. главни аутор, Кристијан Андерсен, одаје признање доприносима Колинса, Фарара и Фаучија, и у е-пошти појединачно захваљује: „Још једном вам хвала на саветима и вођству док смо радили папир о „пореклу“ САРС-ЦоВ-2.

 

Лажи лете око планете

Други рад објављен у Медицински „угледном“ Лансету из фебруара 2020. ефективно је затворило дебату о пореклу Ковид-19. Пет „угледних“ аутора које је водио Британац Питер Дазак (дефинитивно оперативац одговоран за „појачавање мушкости вируса слепих мишева у лабораторијима од САД закључно са Вуханом) објавили су позив „струци“ да подржи лажно „Проксимално порекло“ вируса. Међу иницијаторима промовисања „унисоног гласа науке“ налази се и име Кристијана Дорстена са Института Роберт Кох, човека који је одмах у марту „униформисао“ ПЦР тестирање на вирус Сарс-ков2 у свету.

https://www.thelancet.com/

Писмо у Лансету потписује 27 „стручњака“ а затим потписи“струке“ лажи - само лете,око планете! (Да ли их је данас срамота). Немогуће је побрати све научне истине објављене у „престижним медицинским часописима“које су девлвирале за кратко време.

У великој превари из 2009. са Свињским грипом рецимо кључно место је имала студија од 20. јула у Лансет-у чији су коаутор СЗО и саветник владе Уједињеног Краљевства- доказани дилетант и преварант, компјутерски модулатор свих лажних пандемија од Лудих крава наовамо- Нил Фергусон. Фергусон је код Свињског грипа ”модулирао стотине хиљада умрлих” ако се не пронађе вакцина за ову болест!

И истог дана, генерална директорка СЗО, Маргарет Чен, објавила је да би „произвођачи вакцина могли да произведу 4,9 милијарди вакцина против пандемијског грипа годишње у најбољем случају“. У јануару 2010. о овај пандемији се чак и у Европском парламенту закључило да је у питању превара столећа. Међутим из тог времена човечанству је остала нова дефиниција Пандемије коју је у СЗО промовисала иста Маргарет Чен.

СЗО је из дефиниције пандемија уклонила фразу „огроман број смртних случајева и болести“, захтевајући од новог вируса „да буде онај против којег људска популација нема имунитет“!

Срамнија превара у Ковид кризи од оне о природном пореклу вируса можда је само она о смртоносним својствима хидроскилорокина из маја 2020. Прво у Лансету а онда у Њу Енгланд Журнал оф медицин коју су потписао и кључни лекар са Харварда Мандип Мехра.

https://www.the-scientist.com/

Обе студије су повучене одмах у јуну али је за месец дана хидросиклорокин забрањен од стране СЗО и забране никад нису повучене.

Наиме угледни научници су” грешком обедили” јефтин протокол лечења Ковид у амбулантним условима ”преварени” од стране команије Срџисфир извесног лекара Сапана Десаија који им је омогућио базу података од 96.032 пацијента из 671 болнице са шест континената која је ”потврђивала да хидросиклорокин наноси више штети по здравље него што има користи. (И Србија је морала да уништи сировину из Бразила добијено за прављење овог јефтиног лека након отрића у мају 2020.)

 

Убијање Бога у науци

Колика улога научних часописа у загађивању медицинске науке најбоље се огледа кроз историјат часописа Нејчр(Натуре Магазин).Установљен је 1869.а директно је везан за покрет Чарлса Дарвина и Томас Хенри Хакслија , еволуционизам или ”убијање Бога”!

https://www.nature.com/

Сем ширења научних неистина код последње Ковид кризе часопис је чувен по низу клеветничких кампања од којих је у прошлом веку највећа покушај да фалсификовања резултата открића Жана Бенвениста о моћи воде да ”памти”.

Наиме, Жак Бенвенист, из француског Националног института за здравље (ИНСЕРМ) на универзитету Јужни Париз, са још дванаесторицом научника из Канаде, Израела и Италије, објавио у том часопису – да вода има способност памћења!
Конкретно, Бенвенист је истраживао утицај разблаживања извесног анти-серума на алергене, како би се нашла размера за лечење код човека. Разблаживање анти-серума је дошло у размеру 1:10 милијарди када тог лека ни теоретски није могло бити у води. Међутим, вода је показивала да и даље садржи слична биохемијска својства,као док се у њој налазио анти-серум. Експеримент је понављан стотине пута у различитим лабораторијама и са различитим супстанцама и водом и увек је добијан исти одговор: ВОДА ЈЕ ЗАПАМТИЛА! (Истине ради, ваља поменути да је до истоветних сазнања дошао и руски (тада совјетски) научник Ген Шангин Березовски са својим тимом, неких петнаестак година пре Ж.Бенвениста, мада радећи са другом биолошки активном супстанцом).

Али када су нетом финансијски ”господари науке”одлучили да су таква открића јеретичка наређено је да исти часопис који је створио и ликвидира Бенвениста.

Према снимљеном документарцу Вотер Мемори из 2014. године, Нејчр Магазин је ангажовао сценског мађионичара по имену Џејмс Ренди да води истраживачки тим који је намерно покварио Бенвенистове резултате, лагао о подацима и осудио Бенвениста као преваранта. Ова операција уништила је репутацију научника, пресушила његово финансирање и држала биологију закључану у материјалистичком кавезу још три деценије.

Како је оценио француски нобеловац Лук Монтање који је и сам био оклеветан и разапет током Ковид кризе: Наука може бити привремено ретардирана, али њен ток еволуције се не може заувек задржавати!

Теоријски, експериментални и клинички рад на памћењу воде довели су до револуције у науци којој је нобеловац Др. Монтање прорекао да је будућност медицине. На крају ово је време када није истина ни оно што се види голим оком а чује сопственим ушима. Видео клип на коме су забележене речи Бил Гејтса у емисије Тед ток у фебруару 2010.где он говори да ”ако будемо урадили добар посао са новим вакцинама смањићемо популацију до 15 одсто” у ствари значи да је он”говорио како боља здравствена заштита и вакцинација, између осталог, могу смањити раст становништва и тако смањити емисије угљен диоксида. Није говорио о броју људи који су већ на планети нити о масовном убиству. …”
У том говору је Гејтс заправо причао о будућности енергије и како спречити разарајући утицај климатских промена”…
-управо овако су Гејтса одбранили Факт чекери агенције АФП.

Bill Gates’ Speech On Vaccines & Population Control Shared Out Of Context

За неупућене ,Факт чекери су Цензорски покрет за сузбијање мишљења чије се настајање везује за октобар 2016.Тада је последњем месецу свог председниковања Барак Обама у Питсбургу, у Пенсилванији казао да је свету потребан ”кустос мишљења”да би разумео шта му се догађа.

„То је релевантно за нашу демократију, грађанство. Мораћемо да поново изградимо, у оквиру овог дивљег, дивљег запада информација, неку врсту функције кустоса информације са којим ће се људи слагати“, рекао је Обама.

Прва ”непрофитна организација” Факт чекера назвала се Фрст Драфт, а паре за финансирање ”истине”обезбедио је први извршни директор Гугла Ерик Шмит.

 

Извор: https://www.in4s.net/brukanje-medicine-2/

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 28 јануар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.