header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Почиње? – из Русије jављају о проблемима у раду Google и Youtube
Почиње? – из Русије jављају о проблемима у раду Google и Youtube Штампај Е-пошта
петак, 04 фебруар 2022

 Становници Москве, Санкт Петербурга, Нижњег Новгорода и других градова жале се на проблеме са Google и YouTube. Проблеми у раду обе службе почели су у четвртак, 3. фебруара, око 14.40 по московском времену.

Према сајту Downdetector, који прати рад популарних интернет ресурса, око 79% корисника се жали на рад IouTube видео хостинг сајта, 13% има проблема са апликацијом, још 8% жалби се односи на неисправан рад видео преноса.

Око 60% корисника Google претраживача приметило је кварове на сајту, 30% је имало проблеме са претрагом, а 10% је наишло на потешкоће при пријављивању на систем, преноси РИА Новости.

Раније је Роскомнадзор казнио Google са 7,2 милијарде рубаља. за узастопно непоштовање упутстава за уклањање информација које су проглашене забрањеним у Руској Федерацији. Према речима стручњака, компанија ће, поред плаћања казни, „пажљиво и тихо очистити читаву „пољану“ у складу са захтевима Роскомнадзора“.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( петак, 04 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.