header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow У пословном извештају фирме BioNTech за 2019 годину, вакцина за ковид-19 већ приказана?
У пословном извештају фирме BioNTech за 2019 годину, вакцина за ковид-19 већ приказана? Штампај Е-пошта
среда, 09 фебруар 2022

 Ко једном слаже, неће му се веровати, чак и ако настави да лаже - тако изгледа измењена  стара пословица. Једна модификација је баш била неопходна, јер град (временска непогода, н.п.) лажи као да не жели да престане.

2020. године свет је био преплашен страшном вести да се појавио САРС-КоВ-2, потпуно нови корона вирус против којег наш имуни систем нема шансе, јер не постоји имунитет на то, а вакцине против новог вируса такође нису биле доступне…

Али већ тада су постојале озбиљне сумње у пропаганду да је овај корона вирус нов или да наш имуни систем није имао адекватан имуни одговор на ову варијанту:

Корона вирус Сарс-КоВ-2 наводно и није тако нов.

Постоји веома занимљиво отворено писмо фирми BioNTech, које је компанија до сада игнорисала, у којем једна немачка држављанка поставља низ осетљивих питања (Link).

Пословни извештаји не лажу?

Постоји годишњи извештај фирме BioNTech за 2019. (Link). У њему се на страници 6 појављује један  производ („кандидат за производ“), који припада класи мРНА лекова и за који се каже да је ефикасан против Ковида-19:

 

Не само да се у то време развијао производ против вируса који у то време званично није постојао. BioNTech је чак успео да заврши преклиничке студије против овог непостојећег вируса. Или те преклиничке студије, које су у том тренутку биле само „завршене“, да би се могао дати сјајан годишњи извештај за овог "кандидата за производ“, никада нису ни постојале?

Звездица на прелиминарном називу производа „BNT162“ означава да ће производ, тј. Ковид-19 бити актуелан 2020. године („од 2020.“). Како се то знало само у BioNTech-у?

DGUV (Немачко социјално осигурање од несрећа) је у мају 2021. још био сигуран да је САРС-КоВ-2 први пут откривен у Вухану у децембру 2019. (Link):

Патоген, ток пандемије

Датум: 17. мај 2021

Корона-вирус САРС-Ков-2 је вирус, који се први пут појавио у децембру 2019 године у Кини у милионској метрополи Вухан и детектован у људима.

Када се погледа временски период за развијање нових лекова или вакцина, долази се до закључка, да су за преклиничке студије потребне 1 до 2 године. Приказан је графикон од „Researchgate.net“ (Link):

 

 

То би онда значило, ако је BioNTech, како стоји у годишњем извештају, крајем 2019 године, завршио преклиничке студије и чак половину прве фазе, да је фирма већ 2018 морала почети да ради на препарату против Ковид-а 19. Ако као основу за преклиничке студије, узмемо 2 године и томе додамо још годину дана за половину фазе 1, онда су то већ три године унапред, значи од 2016 тј. 2017, где је BioNTech у видовитом предсказању узео као основу за нови производ један вирус, који се први пут појавио тек 2019 године.

Можда BioNTech може да предскаже и лото-бројеве од следеће недеље. Још боље и од наредне недеље, да се исплати.

Још једна страшна сумња

У фази 1 се наводно одређује и доза за нови производ. Пошто сувакцинепротив Ковид-19 које су доступне, из ничега створене збогванредног стања“, може се претпоставити да ово одређивање дозе још није потпуно и да би се могло проширити и до фазе 3. То би значило да садашњекампање вакцинацијеслуже, између осталог, да се на што већем броју људи испробакоректно дозирањелипидних наночестица, носилаца вештачке мРНК.

Како је у регистру за клиничка испитивања у ЕУ наведено („EU Clinical Trials Register“ (Link)), изгледа да тражење праве дозе још није завршено, иако би то био задатак фазе 1/2.

Није тешко препознати да су та испитивања почела у априлу 2020. И укази да нема резултата и да тај део клиничког испитивања још траје, даје повод за претпоставку, да је тражење дозе за BioNTech/Pfizer- ”вакцинујош увек у пуном јеку.

Није онда ни чудо што постоје научници који су приметили да је око 5% свих производних серија генских ињекција одговорно за 90% нежељених ефеката. Ове разлике у стопама нежељених ефеката и смртних случајева између серија могу се објаснити само различитим састојцима или различитим дозама. О томе постоји један интересантан видео-снимак у коме др. Пардекупер (Dr. Paardekooper), који је открио тај феномен, објашњава своја запажања: VARIATION IN TOXICITY OF COVID VACCINE BATCHES

Ово је његова веб-страница на којој се могу погледати индивидуални серијски бројеви производа и степен токсичности одређене серије: How Bad is my Batch ?

У овом тексту сам узео у обзир његове објављене податке:https://freie-impfentscheidung.de/

Све говори у прилог томе да серије имају различите нивое токсичности, до 5000 пута токсичније од серија са веома ниском стопом нежељених ефеката и смртних случајева. И то дозвољава претпоставку да су овде коришћене различито високе дозе, које су даване у оквируодређивања дозе“.

Постоје и гласови који тврде да су отровне серије овде намерно произведене како би се извршио геноцид. Ово још треба доказати. Али нема сумње да нема "невиног" разлога за разлике у серијама. Зато што се грешке у производњи могу слободно искључити. Фармацеутска индустрија деценијама производи вакцине, које никада нису показивале тако широк спектар варијација. То значи да то не може бити због технологије или процеса производње.

Закључак:

Фирма BioNTech почиње 2017 године (или још раније) савакциномпротив једног вируса који се појавио тек у децембру 2019 године? Сматрам ово за враџбине а не за науку.

За мене, ова чињенично стање доводи до закључка да су BioNTech и врло вероватно и друге компаније, већ у овој раној фази знали, како ће се САРС-КоВ-2 дизајнирати у лабораторији за вирусе у Вухану, тако да се и узлатном руднику”(1) знало, како би морао да изгледа Spike- протеин, чији је нацрт као мРНА, био упакован у липидне наночестице, које су затим представљене као "вакцина".

Сигурно ће цела ствар бити поново одбачена као "завера", али пех је, што је ово процурило у јавност. Али можда је то опет само грешка у куцању. Већ се радујемизвештајима од контролора чињеница“ (”Faktenchecker”).

Овај текст је написан 03.02.2022

Напомена:(1): Адреса фирме BioNTech у Немачкој. Улица се зове ”Goldgrube”, што значи рудник злата.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са немачког за "Борбу за веру" Данијела Брунер

Извор: https://freie-impfentscheidung.de/


 

Последњи пут ажурирано ( среда, 09 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 10 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.