header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Свештеник Андреј Горбунов: Наш последњи избор (текст који свако треба да прочита)
Свештеник Андреј Горбунов: Наш последњи избор (текст који свако треба да прочита) Штампај Е-пошта
уторак, 22 фебруар 2022

 „Вакцина“ мења ДНК човека и уводи у њега чип. Пристанком да прихвати ову ињекцију, човек се слаже са губитком људске природе и препушта се власти мрачних сила. Његова свест ће бити под потпуном контролом сатанског система. Наночипови, једном у његовом телу, почињу да га преправљају у синтетичког човека, погодног за пресељење у „метаверзум“.

Свештеник Андреј Горбунов

 „Људска природа у људима ће пропасти чулно и мислено"

Преподобни Нил Мироточиви

Недавно је свет облетела новост: Марк Закерберг је најавио преименовање Фејсбука у Мета и о плановима да створи метаверзум – пуноправни дигитални свет из научнофантастичних романа који је дупликат стварном свету.

Посебна карактеристика „метаверзума” биће могућност да се кроз дигитални простор осети физичко присуство друге особе. Сваки корисник метаверзума ће имати свог дигиталног близанца - аватара, и можете га мењати како желите - направити потпуну копију или га улепшати.


Узимајући у обзир суштину вакцинације коју данас човечанству намећу мрачне силе, суштина новог врлог дигиталног света постаје јасна.

Изградња дигиталног света о коме сада толико причају „дигитални јеванђелисти” потчињени мрачним силама, који проповедају глобалну дигитализацију, биометрију и чипизацију, и у коме се човек претвара у објекат под контролом глобалног компјутерског система, је Сатанино стварање сопственог, „новог” света, тачније, антисвета. Сатана жели да постане бог за човечанство. И за то жели да створи свој, вештачки (виртуелни) свет и да тамо смести „мравињак“ којим управља, (по речи Достојевског), тачније „рашчовечник“, од речи „рашчовечење“.

И не само управљив. Сатана жели да промени човека на начин да човек више не би био творевина Божија, већ би био резултат богоборног „стваралаштва“ самог сатане. А пошто сатана заправо није творац, он не може себи да створи друго човечанство. Стога је изабрао пут изобличења, мењања природе човека (нпр. о масонском пројекту „Промена човека” говори у својој књизи „Комитет 300”) и мењања света који је створио истинити Бог.


И не само промене. Људи ће, по богоборачком плану сатанином, изгубити оно главно у себи – лик Божији, богомдану слободу и боголику личност, чији је живот у љубави. Како учи Свети Јустин (Поповић), пошто је Бог љубав, Бог је створио човека као љубав, стога је љубав суштина човека и живот његове личности. А сатана жели да човека претвори у обезлични објекат којим управља, лишен љубави и слободне воље. И тако озверену људску биомасу Сатана урања у лажни, виртуелни свет, у коме човек постаје само додатак компјутерског сатанског система - „матрице“, „метауниверзума“.

У том циљу, већ се ствара одређена дигитална копија, симулација, слика стварног света Божијег, која се скенира за ово. И не ствара се само слика-симулација света, већ и дигитална копија сваке особе. Али све је то лажни свет, којим управља као „творац“ и „промислитељ“, сам „отац лажи“ – сатана.

Чини се да ова лажна слика света није ништа друго до „лик звери” из Апокалипсе. А они који то прихвате и пристану да уђу у њу преко свог дигиталног близанца и кроз прихватање жига звери поклониће се овом лику.

Један од слугу зла, Реј Курцвејл (познати футуролог, трансхуманиста, технички директор „Гугла“), данас доноси "масама" "благу вест" да ће ВИ (вештачка интелигенција) ускоро "пронаћи бесмртност" и "постати синтетички Бог", а цела људска раса ће се до 2030. претворити у хибриде. Слуге таме данас отворено изјављују своју намеру да ускоро створе интерфејс између мозга и рачунара и створе вештачко, генетски модификовано човечанство- Humanity 2.0 (ср.: https://humanity2-0.org) Тврде да "постоји нови облик човечанства који ће бити резултат употребе биотехнологије" и "генетског преуређења".

И све ово се служитељи мрачних сила представљају ни мање ни више већ као фазу еволуције човечанства. То јест, садашње, право човечанство ће бити проглашено застарелим, које је одживело свој век, своју еру. У новој ери не предвиђа се место са свет који је створио Истинити Творац. Тај свет, према замисли богобораца, мора уступити своје место човечанству модификованом, вештачком.

 Ради свега тога, мрачне силе су и измислиле садашњу пандемију и добровољно-присилну вакцинацију.

Италијански премијер Марио Драги, говорећи у влади, најавио је план за стварање „европског екосистема микрочипова”: „Европска унија намерава да произведе 20% светских полупроводника до 2030. године. Да бисмо то урадили, морамо деловати брзо и одлучно. Кина и Сједињене Државе то већ раде, улажући десетине милијарди долара у овај сектор. Европска унија треба да уједини истраживачке, пројектне, тестирне и производне способности свих европских земаља како би створила европски екосистем напредних микрочипова. Снажно подржавамо предлог Европске комисије за европски закон о чиповима за координацију европских инвестиција и производње микрочипова и интегрисаних кола" (https://bit.ly/3vUla7v). 

Иза свих ових планова, пројеката, програма крије се прави, сатански циљ – потпуна контрола човека, уништење његове Богом створене природе, промена човека у генетски модификовани химеро, киборг, роботизовани  “производ трансхуманистичких технологија”. Изгубивши љубав и слободну вољу, човек ће постати марионета у рукама мрачних сила, постаће безлични зомби. Стога је Христос за сатану рекао да је од почетка био убица, да је он, не стојећи у истини, постао лажов и отац лажи (Јн. 8, 44), односно творац и владар лажног света.

Харагма – жиг, убод

У пророчанствима Преподобног Нила Мироточивог каже да ће „од усиљене напетости и екстремне енергије“ од свепоганих ишчадија Антихристових „људска природа у људима пропасти чулно и умно“.

И сада се ово предсказање потврђује. „Вакцина“ мења ДНК човека и уводи у њега чип. Пристанком да прихвати ову ињекцију, човек се слаже са губитком људске природе и препушта се власти мрачних сила. Његова свест ће бити под потпуном контролом сатанског система. Наночипови, једном у његовом телу, почињу да га преправљају у синтетичког човека, погодног за пресељење у „метаверзум“.

Господ је рекао својим ученицима: „Не радујте се што вам се духови покоравају, него се радујте што су ваша имена записана на небесима“ (Лука 10:20). Име је ознака личности човека. Ако је име записано на небу, у Књизи живота, онда човек, имајући на челу печат Бога Живога (Откр. 7, 2-3), односно имајући благодат Духа Светога, наслеђује вечни живот у Царству Божијем. И уместо имена, Сатана даје човеку број (лични код), дигитализује га како би преселио рашчовеченог човека (античовека) у сопствени лажни свет (антисвет, анти-стварност), где се Сатана нада да ће бити врховни бог. Ко је примио чип, односно жиг звери (Откр. 13, 15-18), па је тако уписан у књигу смрти, уместо вечног живота, наслеђује муку вечну (Мт. 25, 46).

Према свим знацима назначеним у 13. поглављу Апокалипсе, актуелна светска вакцинација-ињекција то и јесте сам тај жиг звери! У тим местима Откривења Светог Апостола Јована Богослова, који говоре о жигу (главе 13, 14, 15, 16, 19 и 20), у оригиналу је χαραγμα, што се са старогрчког преводи не само као жиг, црта, знак и печат, већ такође има и ова значења: убод, ујед змије.


Али савремена светска процедура, наводно осмишљена да победи модерну болест, је и ињекција и угриз (змије), пошто се у људско тело уводи одређени отров. У том погледу је вредно пажње да лого СЗО приказује неку врсту игле (штап) и змију.

Свети Пајсије Светогорац је пре неколико деценија упозорио: „А сада се појавила још једна болест против које је већ пронађена вакцина. Она ће бити обавезна, а када се човек вакцинише, њему ће ставити и печат“.

Вакцинисане особе се идентификују помоћу Bluetooth и у њима се проналазе MAC-адресе, односно јединствена имена мрежних уређаја на мрежи, што значи јединствена имена у анти-људима у сатанском виртуелном дигиталном антисвету – метаверзуму.

Сатаниста Били Гејтс је говорио: "Људи који ће добити вакцину против COVID-19 морају бити означени како би се касније могли идентификовати као вакцинисани." По Гејтсовом налогу створено је мастило које садржи луциферазу која се може убризгати испод коже заједно са вакцином. Они се виде само помоћу наменске апликације за камеру и филтер паметног телефона. Невидљива ознака која прати вакцину је образац који се састоји од најмањих квантних тачака-ситних полупроводничких кристала који се убризгавају под кожу помоћу високотехнолошких растворљивих микро-игала које рефлектују светлост и светле у инфрацрвеном зрачењу.

Игуман Соловецког манастира владика Порфирије је у својој беседи рекао да вакцинација против корона вируса уређује људски геном тако да се лик Бога у човеку квари: „Вакцина је генетски модификован производ, садржи протеине матричне РНК и ДНК. Ови агенси се интегришу у људски геном, мењају га, модификују и уређују. У овом тренутку, хришћанин који је одговоран за своје спасење не сме то да чини. Знамо добро шта је генетски модификована храна. На пример, парадајз, који само површно личи на онај који се узгаја у нашој башти. Шта је генетски модификована особа? У којој мери је лик Божији остао нетакнут у њему и ко може да гарантује да ова интервенција није нанела неповратну штету нашем лику Божијем?

Према речима епископа Порфирија, званично је познато да вакцина садржи одређене наночестице које имају низ својстава: „Све су оне уграђене у дигиталну контролну петљу. Али да ли је особа која је доживела ове интервенције заиста остала суверена личност или је центар управљања измештен негде напоље?

Дакле, светска вакцинација је знак, харагма, убод у руку. „И то ће [звер] учинити свима, малим и великим, богатим и сиромашним, слободним и робовима, жиг [харагма] биће стављена на њихову десну руку или на чело њихово“ (Откр. 13,16).

Убод се ослања на руку, али који знак се ставља на чело? А на чело човека наноси се невидљива ласерска и изотопна ознака под маском биометријског скенирања.

 „Приликом фотографисања ради добијања биометријских докумената (које се ради директно на местима пријема пријава: МФЦ, саобраћајна полиција, јединице саобраћајне полиције, војна регистратура, филијале банака) – ласерски прожиг се прави на челу човека у облику баркода (антихристов печат). Читачи "виде" ову електронску ознаку чак и кроз покривала за главу. За људско око, ова ознака је невидљива, и видљива је само за уређаје.

(https://uborshizzza.livejournal.com/5057972.html). 

Поглавље 13, стих 17 каже да ће само онима „који имају жиг, или име звери, или број имена њеног“ бити дозвољено да купују и продају. Шта је још ово: „име звери, или број његовог имена“? А ово није ништа друго до QR-код. Он садржи број звери – 666 (Откр. 13,18).

 „Руски електронски пасош биће представљен у два облика – у виду паметне картице и апликације са QR-кодом, рекао је Максут Шадајев, шеф Министарства за дигитални развој… „Стварно се надам да ћемо до краја следеће године моћи да почнемо да издајемо нови пасош у ова два типа (паметна картица и апликација са QR-кодом, - Прим. ТАСС), међусобно повезаних“, рекао је Шадајев (цитирано по ТАСС).

Православним верницима познато је Житије Светог Василија Новог, у коме је његов ученик Григорије описао искушења блажене Теодоре и Страшни Суд, онако како му га је Господ открио. И још тада, у 10. веку, Спаситељ је открио такве детаље које ми доживљавамо у 21. веку. Ево одломка из поменутог Житија:

 „После тога Господ одвоји многе од оних с леве стране, и гле, дођоше лукави; били су гори од других. Очи су им биле тамније и мрачније него осталима, на челу сваког од њих био је натпис сатане, у рукама су држали плоче на којима је писало њихово одрицање. Господ им се обратио следећим речима: „О, зли, зашто Ме остависте и Свето Крштење Моје оскврнисте, и Антихристу – који жели погибао вашу - се предадосте? Какво добро од њега очекујете?

Послаћу вас да се мучите заједно са њим. Пошто сте га заволели, ето вам и награда за то!" Свети анђели, ухвативши их по речи Божијој, одведоше их у бездан у коме обитава сам сатана. Одатле се чуо њихов вапај. Видео сам ово и пажљиво слушао њихов вапај и јецање њихово. Они су са болом молили за помоћ, и било ми је страшно то слушати” (Чудесно виђење Григорија, ученика Преподобног Василија Новог, о Страшном Суду Христовом и будућем Вечном животу. О лукавима и онима који су се одрекли).

Дакле, у својим десним рукама ови лукави људи су држали некакве табле на којима је писало њихово одречење. Јасно је да ове табле нису једноставне табле. Очигледно, ово су паметни телефони. Односно, ово је нека мала кутија, на којој је написано нешто што онима који их држе у руци даје могућност да добију одређене користи (зато Господ каже: „Шта добро очекујете од њега [Антихриста]?”). А то је нешто што веома подсећа на... QR- код. 

Шта ћемо изабрати: Царство Божије или антисвет сатане?

Као што знамо из Светог Писма, Антихрист, преко кога ће деловати сатана, прогласиће себе богом. Апостол Павле о томе пише: „Тај дан (тј. крај светао. А.) неће доћи док прво не дође отпадништво и док се не открије човек безакоња, син погибељи, који се противи и подиже више свега што се зове Бог или се поштује, тако да ће он сести у храму Божијем као Бог показујући себе да је Бог.“ (2. Сол. 2,3-4).

И даље, Апостол Павле говори да ће Антихриста Господ Исус убити духом уста својијех, и искоренити светлошћу доласка својега; којега је долазак по чињењу сотонину са сваком силом, и знацима и лажним чудесима, и са сваком преваром неправде међу онима који гину: јер љубави истине не примише, да би се спасли. И зато ће им Бог послати силу преваре, да верују лажи; да буду осуђени сви који не вероваше истини, него већма заволеше неправду“ (2. Сол. 2,8-12).

Другим речима, Бог ће пре краја света дозволити да се догоди нека врста „дејства заблуде“, односно, по свој прилици, нека врста психотронског дејства на свест људи који због свог одбацивања „љубави према истини да би се спасли” и њихова љубав према неправди, биће подвргнути сваком неправедном завођењу, односно прихватиће Антихриста, верујући у сваку лажну силу и чуда која ће се десити по дејству сатане.

Наше данашње супротстављање изградњи антихристовог царства и антисвета сатане је израз наше оданости истинитом Богу, Светој Тројици, Творцу свега видљивог и невидљивог, Који је Љубав. Који воли и сажаљева своје створење и не жели да дозволи претварање човека којег је створио у лажну творевину сатане. У искривљен, обезличен, лишен љубави и истинског живота, објекат који контролише компјутерски сатански систем у „метаверзуму“.

Господ ће зауставити цео овај апсурдно поносни сатански пројекат тако што ће прекинути постојање овог „другог“ света, када ће се десити Други Славни Долазак Господа и Бога и Спаситеља Исуса Христа, Свеопште Васкрсење и Страшни Суд. И када се појави ново небо и нова земља.

 И видех, - говори Свети Јован Богослов, - небо ново и земљу нову; јер прво небо и прва земља прођоше, и мора више нема.  И ја Јован видех град свети, Јерусалим нов, где силази од Бога с неба, приправљен као невеста украшена мужу својему. И чух глас велики с неба где говори: ево скиније Божије међу људима, и живљеће с њима, и они ће бити народ његов, и сам Бог биће с њима Бог њихов. И Бог ће отрти сваку сузу од очију њихових, и смрти неће бити више, ни плача, ни вике, ни болести неће бити више; јер прво прође. И рече онај што сеђаше на престолу: ево све ново творим. И рече ми: напиши, јер су ове речи истините и верне. И рече ми: сврши се. Ја сам алфа и омега, почетак и свршетак. Ја ћу жедноме дати из извора воде живе за бадава. Који победи, добиће све, и бићу му Бог, и он ће бити мој син. А страшљивима и невернима и поганима и крвницима, и курварима, и врачарима, и идолопоклоницима, и свима лажама, њима је део у језеру што гори огњем и сумпором; које је смрт друга” (Откр. 21:1-8). 

 Говори онај који сведочи ово: да, доћи ћу скоро! Амин. Да, дођи, Господе Исусе” (Откр. 22:20).

 

Повезани текстови:

Свештеник Андреј Горбунов: Хитри ход сатане - анализа коју вреди прочитати

 http://borbazaveru.info/content/view/15631/1/

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Извор: "Москва Трећи Рим"

Последњи пут ажурирано ( среда, 23 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.