header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Валентин Катасонов: „Гвоздена завеса 2.0“ може бити спас за Русију
Валентин Катасонов: „Гвоздена завеса 2.0“ може бити спас за Русију Штампај Е-пошта
понедељак, 28 фебруар 2022

 Пацијенту је одавно потребна ова операција

Доктор економских наука, аутор бројних књига о геополитици и макроекономији, Валентин Катасонов, сматра да су нове друштвено-економске реалности, режим оштрих санкција у који је Русија уроњена на неодређено време због вруће фазе сукоба у Украјини, може постати кључ за препород Русије.

Створени су сви предуслови за потпуно преформатирање наше тзв. „елита“ – а рушење свих договора и кооперативних односа са „уваженим партнерима“ из САД и ЕУ (као и из глобалних организација) постаје питање опстанка наше земље. Валентин Јурјевич позива да не клоне духом: у контексту ескалације вечитог сукоба са Западом, за Русију све може да се испостави веома добро – али само ако се наша земља коначно заиста окрене од мамона и окрене лице Богу.

До чега могу да доведу велике економске санкције и друге казнене мере против Русије и шта грађани треба да раде под овим условима – погледајте у специјалном интервјуу Валентина Катасонова за РИА «Катюша».

Видео:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 28 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 66 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.