header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Путин: Запад је империја лажи
Путин: Запад је империја лажи Штампај Е-пошта
понедељак, 28 фебруар 2022

 Запад је "империја лажи", рекао је руски председник Владимир Путин у разговору о економији са највишим званичницима поводом санкција Москви, саопштио је данас Кремљ.

"Премијер Михаил Мишустин и ја смо разговарали о овој теми, наравно, имајући у виду санкције које такозвана западна заједница, како сам је назвао у свом говору - империја лажи сада покушава да спроведе против наше земље", наводи се у саопштењу Кремља, преноси агенција Ројтерс.

Раније данас портпарол Кремља Дмитриј Песков је изјавио да је Путин равнодушан према санкцијама које су уведене против њега, пошто нема никакву имовину у иностранству.

"Прилично је равнодушан", одговорио је Песков на питање како Путин лично доживљава санкције Запада према њему, додајући да председник сваке године саопштава колика му је имовина, јавља Тасс а преноси Танјуг.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 28 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.