header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Шојгу: Идемо до краја, нећемо се заустављати, бранимо Русију од претњи Запада
Шојгу: Идемо до краја, нећемо се заустављати, бранимо Русију од претњи Запада Штампај Е-пошта
уторак, 01 март 2022

 ЕКСПЛОЗИВОМ ИЛИ РАКЕТОМ ОНЕСПОСОБЉЕН ТВ-ТОРАЊ УКРАЈИНСКЕ РАТНЕ ПРОПАГАНДЕ

Председник Украјине Владимир Зеленски – као да је у прилици да он диктира услове – изјавио је да Русија мора да потпуно прекине војне операције ако жели да преговара са Кијевом.

Иако је Џо Бајден остао глув на његове молбе да САД затворе ваздушни простор Украјине, Зеленски се сада досетио да Украјина од Запада – ако НАТО не жели да одмах прими његову земљу у своје чланство – тражи гаранције безбедности.

Нејасно је где се Зеленски налази. У сваком случају, није у Кијеву, где је нешто експлодирало поред тв-торња преко којег се шририла украјинска ратна пропаганда.     Највероватније је или у Лавову или негде у Пољској, са америчким обезбеђењем.

А због чега ни њега ни његов режима не чека ништа добро – објаснио је руски министар одбране Сергеј Шојгу.

Заштита Русије од војне претње са Запада главни је задатак специјалне операције у Украјини, рекао је министар одбране Сергеј Шојгу:

„Нама је главни циљ да заштитимо Руску Федерацију од војне претње коју за нас представљају западне земље које покушавају да искористе украјински народ у борби против наше земље. Ударе изводимо само по војним циљевима и искључиво високопрецизним оружјем“.

Посебно је нагласио: „Оружане снаге Русије ће наставити специјалну војну операцију у Украјини до постизања постављених циљева. Дакле: демилитаризација и денацификација. Идемо краја! Нема заустављања!“

 

Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 01 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 10 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.