header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Илон Маск: Старлинк одбија да блокира руске информативне изворе
Илон Маск: Старлинк одбија да блокира руске информативне изворе Штампај Е-пошта
понедељак, 07 март 2022

 Амерички предузетник и власник компаније „Спејс екс“ Илон Маск изавио је да „Старлинк“ одбија да блокира руске информативне портале, без обзира на молбе појединих држава.

„Владе појединих земаља затражиле су од Старлинка да блокира руске информативне изворе. Учинићемо то само под претњом пиштоља. Извините што сам присталица апсолутне слободе говора“, написао је Илон Маск на својој страници на Твитеру.

Како је рекао, неке владе, али не и украјинска, наложиле су његовом сателитском широкопојасном сервису Старлинк да блокира руске информативне изворе и медијске куће.

Нећемо то учинити осим ако смо на нишану. Извините што смо апсолутне присталице слободе говора“, поручио је Маск на свом Твитер налогу.

Раније ове недеље је Маск упозорио да постоје велике шансе да се његов Старлинк нађе на удару у Украјини где је Русија 24. фебруара покренула специјалну војну операцију.

 

Извор: "Спутњик"

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 07 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.