header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow У биолабораторијама у Украјини експериментисано са вирусима корона слепих мишева
У биолабораторијама у Украјини експериментисано са вирусима корона слепих мишева Штампај Е-пошта
четвртак, 10 март 2022

 У биолошким лабораторијама које финансирају САД у Украјини вршени су експерименти са вирусом корона слепих мишева, изјавио је портпарол руског Министарства одбране, генерал-мајор Игор Конашенков.

Циљ биолошких истраживања у Украјини, које финансира Пентагон, представља стварање механизма за тајно ширење смртноносних патогена, истакао је он.

„Посебно интересовање изазвале су детаљне информације о реализацији пројекта САД на територији Украјине за проучавање преноса патогена дивљих птица које мигрирају између Украјине и Русије и других суседних земаља“, додао је Конашенков.

Према његовим речима, документи показују да је америчка страна планирала да ради 2022. године на патогенима птица, слепих мишева и гмизаваца у Украјини, уз даљи прелазак на проучавање могућности да преносе афричку свињску кугу и антракс.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор:  РИА "Новости"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 10 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 81 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.