header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Грчка плаћа цену слугерањства Западу
Грчка плаћа цену слугерањства Западу Штампај Е-пошта
недеља, 13 март 2022

 Из Грчке стижу овакве вести:

 „Грчка нема залихе житарица за периоде кризе, залихе које постоје су млинови. Наравно, нема самоодрживост у производњи обичне пшенице и њена производња је у последњих 10 година смањена за 29,5% због несубвенционисања производа. У разговору са учесницима на тржишту залихе брашна су од 20-40 дана. Већ смо у 15-ак дана рата и поставља се питање „колико ће још дана земља имати хлеба?“.

Претходне владе су од нас направиле државу која зависи искључиво од увоза, до сада се увоз вршио из Русије и Украјине, с обзиром на то да се због дешавања не може увозити из Украјине, Русија, Мађарска, Молдавија, Румунија, Бугарска и Србија су забраниле извоз у обезбедити сопствену самоодрживост храном, где ћемо наћи брашно и по којој цени?

„Ноћна мора случаја није у томе што влада не може да нађе решење, већ што их вероватно НЕ интересује да пронађу решење за исхрану грчког народа, већ их занима само како да служе својим шефовима и да се допадају својим шефовима. ."

Наравно, вест већ недељама „врте” у вестима, али колико њих обраћа пажњу? Веома позната одговорна особа, обавестила ме је пре месец дана, да је у покушају да снабдева житарице на велико, обавештен да магацини (не један, многи са којима је преговарао) имају робу око Ускрса!!!

Сви геостратешки аналитичари, али и многи војни, политички или не, указују на опасност од нуклеарног холокауста и светског рата уопште, који се већ одвија за оне који желе да виде. Иако већина људи жели да их сматрају прогресивним (не мислим политички) и „замишљају“ будућност очима сваког политичког мајмуна, они су потпуно несвесни прошлости. Човек који игнорише историју не зна куда иде...

Дакле, колико рано су ова упозорења дали православни пророци? Пре колико деценија је Свети Пајсије упозорио да ће глад бити гора од окупације? Али колико векова раније их је формулисао свети Козма Етолски, одакле их је, наравно, свети Пајсије репродуковао, једноставно ажурирајући?

Зато седите и почивајте на ловорикама сваког аномалног политичара и сваког лажљивог новинара, који верује да ће их покровитељски глобализатори спасити. Они који стално сеју само страх, да би им телом и душом издали и саиздали своје прадедовске вредности, клањате се без борбе, само да попијете своју кафу „бесплатно“. Каква драма, да не схватиш да ти је слама убачена и да ти сишу крв?...<<

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 13 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.