header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Песков појаснио иницијативу Мединског да се у школе уведу јутарње молитве
Песков појаснио иницијативу Мединског да се у школе уведу јутарње молитве Штампај Е-пошта
субота, 26 март 2022
         Кремљ сматра иницијативу помоћника руског председника Владимира Мединског за увођење јутарње молитве у руским школама као предлог једног од лидера Руског војно-историјског друштва, изјавио је секретар за штампу руског председника Дмитриј Песков.

Предлог Мединског да се у школе уведе појање државних симбола, по аналогији са праксом у САД, Песков је замољен да прокоментарише током разговора новинара са њим у петак.

„Мислим да је то пре била иницијатива једног од челника нашег Војноисторијског друштва. И то нема везе са званичним ставом. Тако се према томе ми односимо“, рекао је Песков.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: „Борба за веру“

Извор: „Интерфакс“

Последњи пут ажурирано ( субота, 26 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.