header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Руска војска напала је Рафинерију нафте Коломојски у Кременчугу? (допуњено у 22:49h)
Руска војска напала је Рафинерију нафте Коломојски у Кременчугу? (допуњено у 22:49h) Штампај Е-пошта
субота, 02 април 2022
           Симферопољ, 2. априла. Крыминформ. Руска војска је високопрецизним навођеним оружјем извршила удар по рафинерији нафте у Кременчугу у Полтавској области, која је у власништву олигарха Игора Коломојског. Ово је саопштио званични представник руског Министарства одбране Игор Конашенков.

 „Јутрос је високопрецизно оружје дугог домета ваздушног и морског базирања уништило складишта бензина и дизел горива у рафинерији нафте у Кременчугу, из које се украјинска група трупа снабдевала у централним и источним регионима земље, рекао је Конашенков.

Такође, високопрецизно оружје онеспособило је војне аеродроме у Полтави и Дњепропетровску. Два украјинска хеликоптера Ми-24 су оборена у ваздуху, 24 дронова су уништена. „У току ноћи оперативно-тактичка авијација Ваздушно-космичких снага Русије и ракетних снага погодиле су 67 војних објеката Украјине. Међу њима: два командна места, два складишта ракетног и артиљеријског наоружања и муниције, 9 пољских артиљеријских оруђа и минобацача, као и 54 подручја концентрације војне технике Оружаних снага Украјине“, додао је Конашенков.

22:50:26

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 02 април 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.