header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Андреј Циганов: Елетронски пасоши, ИД, легализација промене пола... зауставимо Думу!
Андреј Циганов: Елетронски пасоши, ИД, легализација промене пола... зауставимо Думу! Штампај Е-пошта
петак, 08 април 2022

 Електронски пасоши, ID и легализација промене пола — хајде да натерамо Думу да избаци швабовске елементе из закона „О држављанству

Јуче, на 41. дан рата са глобалним Четвртим рајхом, чији је део специјална операција чишћења Украјине, Државна дума је у првом разматрању усвојила опасан закон „О држављанству“, који садржи „маркере“ из геополитичких противника Русије.

Предлог закона, који је дат још пре рата, уводи концепт електронског пасоша (национална безбедност? – слушали сте о томе), личног идентификационог броја човека (Здраво, електронски концентрациони логору!) и помињање могућности промене пола (где у нови врли свет без педераста?). Што је најгоре, предлог закона је поднет у име председника, тј. посланици, по навици, то могу прихватити без гледања. Не дозволимо им да то ураде! Током протеклих месец и по дана рата са глобалним сатанистима, нисмо случајно почели да пишемо реч „Председник“ великим словом – имамо „револуцију одозго“, а Владимир Путин очигледно покушава да  се ослони на народ, а не на швабовске агенте и њихове приручнике за обуку - па посланицима само треба да објасне да се ситуација променила и сада дигиталисти, хомосексуалци и ковидобесници морају да иду кроз шуму са својим иницијативама.

О овом ПФЗ (https://sozd.duma.gov.ru/bill/49269-8) РИА «Катюша» је детаљно говорила почетком јануара ове године. Објективно, у њему има много добрих ствари - приметно поједностављује прелазак на руско држављанство за све оне који су рођени на историјској територији РСФСР, па чак и за оне који су имали претке у Руском царству. За остале мигранте остаје могућност натурализације након провере знања руског језика и руске културе. Међутим, као и у сваком бурету меда у ери развијеног глобализма, и овај рачун има опасне моменте. Конкретно, по први пут је представљен нови образац главне личне карте држављанина Руске Федерације, електронског биометријског пасоша, чије увођење власти стално одлажу (за сада је пилот-датум крај 2022. ), уписује се у посебан став у ПФЗ. Такође озакоњује се обавезна дактилоскопија свих странаца који желе да постану Руси, и обрада огромне количине личних података (ПД) човкеа пре добијања жељеног Аусвајса – уз њихово укључивање у Јединствени федерални регистар информација (ЕФИР).

Најопаснија новина био је покушај да се легитимише „лични (индивидуални идентификациони) број појединца у члану 30. наведеног ЗФЗ. Сам чланак гласи: „Органи надлежни за случајеве држављанства Руске Федерације имају право да прикупљају, обрађују и чувају следеће податке о држављанима Руске Федерације, о страним држављанима и лицима без држављанства који су поднели захтеве на питања држављанства Руске Федерације, обавештења предвиђена чланом 11. овог федералног закона: 1) лични подаци (презиме, име, датум и место рођења, пол, адреса пребивалишта или боравишта, држављанство или апатридије, податке из личног документа, лични (индивидуални идентификациони) број физичког лица (ако постоји), идентификациони (матични, обрачунски) број пореског обвезника (ако постоји), лични подаци родитеља или других сродника и (или) правних представника.

Савршено знамо да у пасошу држављанина Руске Федерације већ скоро три деценије постоји рубрика „лични код“, која остаје празна, али не нестаје из обрасца, и не могу нам јасно одговорити зашто је она потребна. А овде је све отворено - у другим земљама се већ издаје лични број – идентификатор човека (заједно са личном картом).

Најзад, били смо веома изненађени покушајем аутора ПФЗ-а да озаконе полне изопачености – у ставу 8 чл. Члан 9 говори се о „промени од стране држављанина Руске Федерације на прописан начин презимена, имена, средњег имена, података о датуму (дану, месецу, години) и (или) месту рођења, или промени пола“.

У контексту МКБ-11 (Ревизија Међународне класификације болести 11) који је Влада Руске Федерације усвојила од СЗО, а који де факто легитимише транс и педофиле, тема промене пола је, наравно, веома актуелна. Али 24. фебруара почела је нова ера у Русији, а глобални „врли нови свет“ за нас више није декрет — чак је и Дума почела стидљиво да прилази идеји да Русија напусти СЗО.

У овом нацрту закона постоји и низ других проблема, који се посебно односе на олакшавање натурализације у Русији за мигранте, укљ. из страних културних крајева. Али о томе ћемо направити посебан материјал (више детаља можете прочитати у правном мишљењу јавног повереника за заштиту породице). - ИД идентификатор и сексуалне перверзије.

Јуче, 5. априла, на дан годишњице Ледене битке, када су одред и милиција Александра Невског поразили колективну Европску унију на Чудском језеру, пославши на дно не само витешке псе већ и њихове „европске вредности“, посланици Думе усвојили су ПФЗ „О држављанству“ у првом читању.

Друго разматрање је оквирно заказано за 19. април. А пре овог датума депутати морају да унесу амандмане на овај ПФЗ који ће поништити ознаке глобалиста које смо идентификовали. Пошто не треба рачунати на свест народних посланика – већина тек прави прве кораке ка патриотизму, а многи се још плаше швабоваца из власти и друге „пете колоне“ – треба им помоћи да јасно сагледају. Преплавимо посланике, а посебно говорника Вјачеслава Володина, писмима у којима се захтева да се наведене тачке изузму из ПФЗ № 49269-8 „О ДРЖАВЉАНСТВУ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ“ (електронски пасош, универзални идентификатор појединца и о промени пола) или одбацити овај предлог закона као угрожавање права и слобода грађана Руске Федерације.

То је лако учинити - потребно је да пишете на следеће адресе:

( https://priemnaya.duma.gov.ru/message/,

спикеру Вячеславу Володину https://t.me/vv_volodin

и https://vk.com/volodin.saratov,

всем депутатам (их адреса есть на их страничках на сайте duma.ru) а также Президенту http://www.letters.kremlin.ru/ – с просьбой отозвать свой законопроект для внесения изменений.

Ну и, конечно, напоминаем о необходимости уже завтра натравить депутатов на премьера Мишустина чтобы он задумался о том как избавить страну от наиболее токсичных представителей «пятой колоны» в Правительстве).

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: „Борба за веру“

Извор: РИА Катюша

Последњи пут ажурирано ( петак, 08 април 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.