header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Русија мења курс према ковидобесију
Русија мења курс према ковидобесију Штампај Е-пошта
петак, 15 април 2022

  Након почетка специјалне операције, став руских власти према режиму пандемије и ковид рестрикцијама се драстично променио, што се види из чланка руске државне информативне агенције Новости који се зове „Запад ствара медицински концентрациони логор“ (овде:).

У њему је, конкретно, неведо да је ковид „коришћен за масовне друштвене експерименте, пажљиво пробијајући добро заборављену нацистичку идеју: здравље није индивидуална, већ колективна ствар, за то је одговоран човек пред Рајхом“. Истовремено, у Русији су, сасвим недавно, све који су говорили исто називали „анти-ваксерима“ и непријатељима, прогањајући их и блокирајући њихове изјаве.

Несумњиво је да је ова промена курса изазвана наглим захлађењем односа са Западом, тако да се досадашња упутства више не примењују. Али доктор медицинских наука Денис Иванов позива да се не радујемо пре времена. Тако је пре неки дан министар здравља Руске Федерације Михаил Мурашко рекао да би крајем маја - почетком јуна у Русији могао да дође до новог таласа ковида. И поред тога што се лети увек не активирају вируси, већ бактерије, а зашто они очекују вирусе- то је  питање.

"Али, као што су последње две године показале, ако су они планирали неке ствари, покушаће да их спроведу. Мурашко је у управном одбору СЗО, који спонзоришу комерцијалне структуре. Има стручњака који кажу да нас очекује још једна још једна епидемија и треба све да наставимо. Стога не бих био толико оптимиста“, рекао је Иванов.

Постоји и мишљење да ако се чини да је глобални пројекат „Пандемија“ завршен, онда се то може показати као илузија. Ако је једном успело, зашто не бисте покушали поново. Не можемо искључити борбену употребу биолошког оружја које су Сједињене Државе развијале у Украјини и другим земљама.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: "Москва Трећи Рим"

Последњи пут ажурирано ( петак, 15 април 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.